Gothic III Forsaken Gods 89393 379

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 14.04.2008 roku

Wyświetleń 89393

Odpowiedzi 379

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A mógłby ktoś zrobic tuta jak to podracować ;>

erifbar

erifbar

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy
Problemem G3 nie jest grafika, ani fabuła. G3 miał wprowadzić ludzi do nowego, całkiem nowego świata gier komputerowych, jednakże plany nie wypaliły.

Po 1. Producenci za bardzo chcieli zaznaczyć element swobody, co ogranicza gracza, tylko do wyboru "po której ze stron przejdziesz grę"
Po 2. WYMAGANIA: kosmiczne, jak zobaczyłem to szczęka mi opadła - od razu odłożyłem g3 na półkę w sklepie...

Podsumowując:
G3 został "zepsuty" po przez "za dużą swobodę", i kosmiczne wymagania. To moje zdanie...

Wracając do tematu, to to czego spodziewam się po "Forsaken Gods" to poprawiona fabułą, obniżone wymagania oraz duża grywalność. Mam nadzieję że naprawią to, czego nawet 2GB path by nie naprawił :D

no comment -_-

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Przecież wymagania, pomijając że są nieoptymalne względem efektów nie są wcale wysokie w obliczu nowych komputerów.

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
wystarczy powiedzieć że mi Wiesiek niezależnie od lokacji chodzi w 100% płynnie na średnih detalach. G3 natomiast tak samo na średnich zmula prawie wszędzie ( nie jest tak źle ) .
Jedyne co w moim kompie jest słabsze to akurat karta grafiki. Mam nadzieję ze dodatek trochę przyśpieszy mi działanie g3

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
O co wam chodzi z tymi wymaganiami? Ja mam dość słabego kompa, Pentium 4 2,88 Ghz Radeon X1600 Pro i 1 GB Ram i mi G3 po wgraniu wszystkich patchy chodzi płynnie (nie licząc malutkich 5 sekundowych freezów co jakiś czas, ale gdzieś po pół godziny gry, gdy się rozrusza chodzi płynnie jak nie wiem co) A co do Wieśka... Grałem w niego na moim kompie na średnich, i chodząc  po Wyzimie Handlowej (? nie jestem pewien) i Wyzimie w 5 akcie rżnęło mi grę jak cholera.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Vierzba, mógłbyś powiedzieć jakie to patche?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ściągnij community patch. posiada wszelkie oficjalne jakie wyszły oraz usprawnienia fanów w kooperacji ze speelbound.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Wracając do tematu, to to czego spodziewam się po "Forsaken Gods" to poprawiona fabułą, obniżone wymagania oraz duża grywalność. Mam nadzieję że naprawią to, czego nawet 2GB path by nie naprawił
Fabuła będzie nowa.
Mam nadzieję ze dodatek trochę przyśpieszy mi działanie g3
Nie przyspieszy ci, bo to będzie niezależny dodatek.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Została ogłoszona już oficjalna data premiery?

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
for Dziki Ben http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=1709

Dzięki, pobrałem community a to chyba lepsze ^^  (?)

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Patch 1.6 zawiera w sobie wszystkie dostępne patche do G3.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A w dodatku odświeżone miniatury w ekwipunku ^^

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
od pewnego czasu gram sobie w G3 jako mag, czy ktoś powie mi gdzie mogę nauczyć się czaru "burza gradowa"? sprawdzałem w interaktywnej mapie i pisało ,że nauczyć może mnie riordian, vatras czy saturas jednak nie mają oni takiej opcji dialogowej... co robić?

Strickland

Strickland

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: DzikiBen link=topic=1470.msg27986#msg27986 date=Aug 15 2008, 16:39\'
od pewnego czasu gram sobie w G3 jako mag, czy ktoś powie mi gdzie mogę nauczyć się czaru "burza gradowa"? sprawdzałem w interaktywnej mapie i pisało ,że nauczyć może mnie riordian, vatras czy saturas jednak nie mają oni takiej opcji dialogowej... co robić?

Jak dobrze pamiętam to tego zaklęcia można się nauczyć po wybraniu odpowiedniego boga.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Gothic III Forsaken Gods
#75 2008-08-15, 20:28(Ostatnia zmiana: 2008-08-15, 20:30)
dobrze pamiętasz, dopiero w googlach znalazłem odpowiednie info na ten temat. W każdym razię dzięki za pomoc.

EDIT:Jedno pytanie, kiedy można powiedzieć ,że  wybrało się odpowiedniego boga? po zebraniu i wrzuceniu pucharów i odniesieniu artefaktów czy też wyłącznie pucharów czy samych artefaktów?

Strickland

Strickland

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: DzikiBen link=topic=1470.msg28046#msg28046 date=Aug 15 2008, 20:28\'
dobrze pamiętasz, dopiero w googlach znalazłem odpowiednie info na ten temat. W każdym razię dzięki za pomoc.

EDIT:Jedno pytanie, kiedy można powiedzieć ,że  wybrało się odpowiedniego boga? po zebraniu i wrzuceniu pucharów i odniesieniu artefaktów czy też wyłącznie pucharów czy samych artefaktów?

Boga wybiera się jak zbierze się wszystkie Artefakty Adanosa. Po rozmowie z Xardasem pojawia się zadanko "Za Adanosa". Z Zubenem "Za Beliara" i z Rhobarem "Za Innosa"

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Gothic III Forsaken Gods
#77 2008-08-16, 00:31(Ostatnia zmiana: 2008-08-16, 02:31)
Boga wybiera się jak zbierze się wszystkie Artefakty Adanosa. Po rozmowie z Xardasem pojawia się zadanko "Za Adanosa". Z Zubenem "Za Beliara" i z Rhobarem "Za Innosa"

Dzięki,burza pytań :roll:

Następne. Odbiłem Mora Sul z rąk plugawych asasynów i przy okazji zabiłem jednego z kupców ,który wpierw zlecał mi zadania by później otrzymać ognisty puchar. Czy jest jakiś sposób by go odzyskać w przypadku gdy ciała kupca nie ma już w mieście? ;]

EDIT: Baaa, ciała... na domiar złego uciekl on z resztką ,która pozostała po odbiciu miasta...

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przykro mi dziki, już go nie odzyskasz. Też kiedyś miałem identyczną sytułację w tym samym mieście. Zdradzę jeszcze tajemnicę.

Aby szybko odbić Mora Sul, wystarczy zabić jednego NPCta. Nie pamiętam jak się nazywał, ale strzegł on wejścia na schody do pałacu Gonzalesa i uczył walki. Dawało mu się dary dla owego kupca. Więc jak się go zabije MS jest odbite :roll:

Gothix

Gothix

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy

Gothix

Gothic III Forsaken Gods
#79 2008-08-21, 13:06(Ostatnia zmiana: 2008-08-21, 13:08)
Oto nowe screeny z Foraksen God : http://www.worldofgothic.de/gothic3/index....hic3addon_fotos
Czy nowy bohater nie jest za bardzo podobny ztyłu do Diego?

Team: Level Desinger

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry