Wasze propozycje do modyfikacji 16467 21

O temacie

Autor EdekSumo

Zaczęty 12.07.2011 roku

Wyświetleń 16467

Odpowiedzi 21

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
Jak macie jakiś pomysł co dodać do modyfikacji piszcie właśnie w tym temacie.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
mógłbyś dodać więcej misji drużynowych np. polowanie z Diegiem, przejęcie jakiejś fortecy z Gornem itd.
no i podbicie Khorinis, a my po raz kolejny musimy je uratować :D

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
W ostatnim nie obowiązkowym rozdziale będzie odbicie khorinis z rąk orków. Gdyż całe khorinis zostanie zajęte przez nich. A co do zadań drużynowych to w górniczej dolinie będzie ich parę (np. przedostanie się do obozu paladynów czy atak na obóz poszukiwaczy i wiele innych).

relikan

relikan

Użytkownicy
posty51
Propsy54
  • Użytkownicy
Mi zawsze brakowało tego, że jedzenie nie służyło do napełniania swoich sił witalnych, bohater by musiał coś zjeść w odstępie około 6 godzin w grze, tylko uzdrawiania, być może wprowadzicie ten patent :)  Biegając po lasach nie raz zastawała mnie noc i musiałem ewakuować się do obozu, mam nadzieję że wiecie co z tym zrobić :) . Następnie bójki w knajpach jak za dużo ktoś wypije, nie tak, że od razu się piorą po gębach, ale powiedzmy takiego pijaczka łatwo sprowokować :)  zakończona interwencją straży miejskiej :D . Takie małe zmianki z pewnością nadałyby trochę uroku modowi.
Można wreszcie udoskonalić alchemię, coś w rodzaju przenośnego zestawu alchemika, a la morrowind.

Miałem tyle pomysłów że głowa mała, a teraz pustka w głowie, jak mi coś przyjdzie do głowy to z pewnością się z Wami podzielę, być może z czegoś skorzystacie :) .

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
To z jedzenie to za bardzo simsami zajeżdża. To z nocą to może uda mi się zrobić walkę z pochodnią bądź coś w tym stylu. Będzie upojenie alkoholowe a z nim parę rzeczy powiązanych. A alchemia została zmodyfikowana na styl wiedźminiski czyli alkochol jest bazą do wszystkich mikstur prócz trucizn. A za tym idzie oczywiście destylacja czystego alkoholu.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Postaraj się zrobić coś takiego jak już o alko mowa, żeby po wypiciu kilku/kilkunastu butli postać chodziła ... no w sumie toczyła się na gumowych nogach i jeżeli jest pijana to ludzie nią chcą z nią gadać...

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
Postaram się coś takiego stworzyć.

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta
Mikstury przemiany :D

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
Musiał bym spróbować coś takiego zrobić ale nie wydaje si to trudne

Seba

Seba

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
Mnie osobiscie zawsze podobaly sie takie drobne rzeczy w modyfikacjach tzw. smaczki jak np. naprawianie rury gdzies w kopalni, wykopanie jakiejs skrytki, zlecenia, zabicie np. 2 straznikow i odebranie nagrody.
Duzo tez robi ciekawie ustawiona rutyna postaci. Bo jak postac stoi przez cala gre w miejscu to kiszka, psuje to znacznie zabawe.
Moglbym wiedziec kiedy wyjdzie modzik ? Napiszcie na PW jak nie chcecie spamowac

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
Na razie odpoczywam od gothica i próbuje uporać się z błędem ikarusowym więc trochę to potrwa.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Ja mam pomysł - olej goticzka, zajmij się czymś pożytecznym. Samo opierdalanie się jest pożyteczne.  :lol2:

Комиссар RBT

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
Cicho takie rzeczy robi się po cichu np kometa przypadkiem pieprznie w mojego kompa czy tsunami przejdzie możliwości jest wiele :lol2:

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Fachowa nazwa tego co przed chwilą opisałeś, to:

Spalił mi się dysk, moda nie będzie!!!one1

:lol2:  :lol2:

Комиссар RBT

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
Jeszcze nie jeszcze coś knocę ale jeśli nie rozwiąże tego błędu to będzie trza kapitulować.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Miałeś pisać o tym na WoGu. Napisales? Co odpisali? Pomogli?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Mógłbyś zrobić takie coś, zeby bezimienny mógł chodzić na siłownie i pakować.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
romek to wogóle nie powiązane z gothiciem jest a co do pomysłow
mogłbyś zrobić coś takiego
-możliwość bycia wyznawcą beliara adanosa lub innosa
-klasztor:do którego można było by wejść po napiciu się wody która by była tak jak woda święcona w kościele lecz żeby można było ją pić trzeba było być wyznawcą innosa lub adanosa
-niszczenie broni:pozadaniu odpowiedniej liczby ciosów bronią by jej spadały obrażenia (można było by ją póżniej naprawić) po nienaprawieniu jej na czas by się rozpadła
-więzienie i pewien quest z nim związany np:trafiasz do więzienia z paladynami po nieudanym ataku na khorinis i orkowie cię tam przetrzymują nagle patrzysz sciana twojego muru się kruszy a z niej wypada goblin którego zabijasz sztyletem(nie masz miecza ani zbroi) wychodzisz z więzienia i trafiasz do sieci podziemnych korytarzy z których musisz się wydostać(coś na zasadzie labirynt śmierci) gdy z niego uciekniesz (trzeba mieć skradanie) musisz przejść koło orków do zbrojowni i zabrać miecze oraz pancerze dla więżniów póżniej rozdać pancerze i broń i  kazać im zabić wszystkich orkowych strażników ty natomiast musisz iśc do wyjścia z więzienia i zabić orka wodza(przydałaby się nowa fajna teksturka ze zbroją w której by chodził) by miał jedeną z najpotężniejszych broni w grze jakiś topór runiczny
po zabiciu go musiałbyś wrócić do podziemi tym wejściem co wyszłeś jak byś wszedł do lochów droga z przodu by się zawaliła a przed tobą stałby pan cienia(wieczny władca) którego chcesz zabić lecz on jest nie śmiertelny (ma zajebistą zbroje i najlepszy mieczyk z gry w którym by była zaklęta runa tchnienie śmierci)zabija nas i to koniec gry co ty na to? jak ci się podoba możesz tego użyć i propsować  :D

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu

EdekSumo
Moderator działu

Wasze propozycje do modyfikacji
#18 2011-10-06, 14:37(Ostatnia zmiana: 2011-10-06, 19:58)
Tu się ważą losy modyfikacji a wy pierprzycie co ja tam moge zrobić :lol2:  
@thorus jeszcze nie bo musze dobrze napisać całą petycje do nich.

EDIT

Usuwam ten spam i w weekend postaram się napisać na wog w celu pomocy.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Weź się w garść edwardzie bo jeszcze wyspa zatonie :ok:

Emuro76

Emuro76

Użytkownicy
posty27
  • Użytkownicy
a jest do pobrania juz ?

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Rada na przyszlosc :
najpierw przeczytaj dokladnie wszystkie tematy dotyczace moda, dopiero pozniej zadawaj pytania dotyczace niego

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry