Dubbing 169581 320

O temacie

Autor Xardas348

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 169581

Odpowiedzi 320

karasiu

karasiu

Użytkownicy
posty39
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Myślę że mógłbym użyczyć swojego głosu.

Franz

Franz

Użytkownicy
posty5
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Też bym mógł. Owszem tamten dubbing poraża ale już się do niego przyzwyczaiłem. Niektóre głosy są świetne :D

karasiu

karasiu

Użytkownicy
posty39
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak parę głosów nie odbiegają prawie niczym od oryginalnych ale to tylko tak z 10%  Reszta głosów jest na najgorszym możliwym poziomie. Nie dość że mikrofony za 5zł to osoby które podkładały głos w tych czasach musiały być na niezłych dragach, całkowicie zmieniają swój sposób mówienia, że słuchając tego chcę się złapać za telefon i wysłać parę smsów o treści ''Pomagam''  Nawet osoby z upośledzeniem umysłowym zaczęły by się martwić za nich.

Franz

Franz

Użytkownicy
posty5
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Fakt, pamiętam tego strażnika obok placu wymian na przykład :D 

karasiu

karasiu

Użytkownicy
posty39
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To jak panowie, myślimy nad nowym dubbingiem który polepszy grę o 100% ? ;)

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
no to myślcie :lol2:
od samego myślenia jeszcze nic nie powstało :ok:
chcesz coś zrobić? to zrób najpierw sam, a dopiero potem angażuj w to kolejne osoby.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Z takimi dialogami nie ma sensu robić dubbu :ok:

Pelon

Pelon

Użytkownicy
Jego Magnificencja
posty47
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Jego Magnificencja
Myślę, ze uaktualnienie by sie przydalo.
Nie dlatego ze nei am sensu , ale dlatego, alby nadac troche expresji tym glosą , sa one zbyt patetyczne.

Chce być ninja ;D

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

karasiu

karasiu

Użytkownicy
posty39
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z takimi dialogami nie ma sensu robić dubbu :ok:

Dokładnie, na dodatek osoba tworząca dialogi w tym modzie raczej nie błysnęła inteligencją XD

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Dialogi były spoko, z tego co pamiętam, to Sher napiał ich lwią część. Stawiam kratę piwa temu, kto zorganizuje a przede wszystkim sfinalizuje lepszy dubbing.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Nie, dialogi były chujowe po prostu i nie chodzi mi tu o przekleństwa i bardziej wulgarny i ostrzejszy język skazanców co niektórych. W ogóle nie przemyślane były, do charakterów postaci.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Osobiście uważam, że to zależy które, bo niektóre były spoko, a niektóre tak jak mówisz.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Nie, dialogi były chujowe po prostu i nie chodzi mi tu o przekleństwa i bardziej wulgarny i ostrzejszy język skazanców co niektórych. W ogóle nie przemyślane były, do charakterów postaci.
Akurat dialogi pisane przez Shergara były na bardzo wysokim poziomie. Poczytaj choćby wypowiedzi Thangora, Servina czy Valkira.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ofc, ze nie chodzilo mi o wszystkie. Bylo duzo postaci ktore mialy dobrze i fajnie napisane dialogi oraz pasowaly do konkretnej postaci np przywodca przemytnikow. (Wlasnie chyba thandor to byl)

Dawipir

Dawipir

Użytkownicy
Dyktator
posty157
Propsy34
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Dyktator
:ayfkm: :ayfkm:
Sam nie zrobiłbyś lepszych, więc się zamknij :)

karasiu

karasiu

Użytkownicy
posty39
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Akurat dialogi pisane przez Shergara były na bardzo wysokim poziomie. Poczytaj choćby wypowiedzi Thangora, Servina czy Valkira.

Przykro mi ale jest mi ciebie żal jeśli uważasz że dialogi były na wysokim poziomie :O  Każda postać ma dialogi typu  '' AHAHAH zabije cie, jesteś dla mnie śmieciem, leszczem, jestem najlepszy w całej kolonii, nikt nie ma kurwa podejścia do mnie, ahahah jestem zajebisty, bo dialogi wymyślił dla mnie 12 latek gnębiony w szkolę bhuahahuaha skopie wam wszystkim dupy i takie tam :D. Ale nic nie przebije pomulonego, ciężko łapiącego Bezimiennego który ma głos jak Paweł Szwajgier w kabaretach ;p ''

Dawipir

Dawipir

Użytkownicy
Dyktator
posty157
Propsy34
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Dyktator

Przykro mi ale jest mi ciebie żal jeśli uważasz że dialogi były na wysokim poziomie :O  Każda postać ma dialogi typu  '' AHAHAH zabije cie, jesteś dla mnie śmieciem, leszczem, jestem najlepszy w całej kolonii, nikt nie ma kurwa podejścia do mnie, ahahah jestem zajebisty, bo dialogi wymyślił dla mnie 12 latek gnębiony w szkolę bhuahahuaha skopie wam wszystkim dupy i takie tam :D. Ale nic nie przebije pomulonego, ciężko łapiącego Bezimiennego który ma głos jak Paweł Szwajgier w kabaretach ;p ''
No nie wiem, bo jak dla mnie dialogi wcale tak nie wyglądały...

karasiu

karasiu

Użytkownicy
posty39
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No nie wiem, bo jak dla mnie dialogi wcale tak nie wyglądały...

Przepraszam ale bardzo mnie interesuje twój wiek w takim razie. 12 lat? może 13?

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
To po co chcesz robić dubbing skoro twierdzisz że dialogi są chujowe?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry