Gothic: Niespełnione przepowiednie 26281 50

O temacie

Autor Atilianin

Zaczęty 24.05.2011 roku

Wyświetleń 26281

Odpowiedzi 50

gothic1210
  • Gość
:facepalm:  

EDIT: I jeszcze jedno: co się robi z takimi ludźmi?
Dla Twojej wiadomości: vob to nie to samo, co model dodany w programie do 3d, nawet wyciągnięty z Gorhica. Naprawdę.

1. Źle zinterpretowałeś. Nie co zrobić  z takimi ludźmi, tylko co się dzieje z dzisiejszymi ludźmi.
2. Dzięki za oświecenie.  :ok:

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Źle zinterpretowałeś.

Raczej ty źle napisałeś, on dobrze twoje błędne wyrażenie zinterpretował

gothic1210
  • Gość
Raczej ty źle napisałeś, on dobrze twoje błędne wyrażenie zinterpretował

A, racja.  :D  
Spostrzegawczy jesteś  :ok:  

A teraz lepiej do moda wrócić bo offtop powstanie  :D

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Masz jakiś problem?

Ale z ciebie kozak, yoł.

A teraz lepiej do moda wrócić bo offtop powstanie

Do którego doprowadziłeś, geniuszu.  :facepalm:

Комиссар RBT

relikan

relikan

Użytkownicy
posty51
Propsy54
  • Użytkownicy
Ortografia jest wizytówką pracy, czy chcecie czy nie chcecie taka jest prawda, czytając bloga, mającego reklamować moda, w którym się dowiaduję, że wyraz "korzystać" pisze się przez "ż" to mam już obraz tego, jaki to będzie mod - czytaj "robiony na odpier", gdyż autorom moda, nawet nie chce się kilkuzdaniowego głupiego tekstu napisać zgodnie z ortografią języka polskiego, co się będzie dziać, jak Panowie szanowni będą pisać dialogi, nazwy itemków, umiejętności, dzienniki zadań i inne takie sprawy? Odkryjemy nagle nową gramatykę języka polskiego?

Atilianin

Atilianin

Użytkownicy
posty4
Propsy3
  • Użytkownicy
Ch*j mam w*jebane tylko komentować potraficie jak macie coś do mnie to powiedzcie mi to w twarz a co do tego ile mam lat to sobie przyjedz i sprawdz cwaniaku.
dziękuje za doping i Żegnam.

Khorne

Khorne

Użytkownicy
posty40
Propsy53
  • Użytkownicy
No i wygląda na to że kolejny "modder" nie wytrzymał psychicznie na forum i się załamał..
Prawdopodobnie przepowiednia tego moda pozostanie niespełniona.. :P

Księga Czarodzieja Instalka

Spoiler

"Poglądy są jak dupa. Każdy ma jakieś, ale po co od razu pokazywać?"

"Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. A maszynista widzi trzech debili na torach."

"Nie wytrzymałem napięcia - i w końcu wyjąłem palce z kontaktu..." :)

"Bo kto to będzie skryptował jak nie ja? Więc jak ma to być dla mnie niespodzianka?

Zawiążesz mi oczy przy skryptowaniu? "

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przepraszam, jak mam Ci to twarz powiedzieć, skoro Cię nie znam ani nie wiem skąd jesteś  ?
Co do moda niektóre screeny są nawet ok ale niektórzy mogą mieć już dość GD ( oprócz fanów CZ oczywiście )

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
@atilianin chętnie przyjadę

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Ch*j mam w*jebane tylko komentować potraficie jak macie coś do mnie to powiedzcie mi to w twarz a co do tego ile mam lat to sobie przyjedz i sprawdz cwaniaku.
dziękuje za doping i Żegnam.

A o jakich naszych umiejętnościach chcesz wiedzieć?
Co do komentowania: jak byś nie wiedział od tego jest to forum aby komentować i umieszczać tu efekty swoich prac.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

relikan

relikan

Użytkownicy
posty51
Propsy54
  • Użytkownicy
kto się zakłada o browara, że twórcom tego moda się spali dysk twardy?

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Ch*j
Jestem z Ciebie dumny Synu, napisałeś to bezbłędnie :*

Prawdopodobnie przepowiednia tego moda pozostanie niespełniona.. :P
Te przepowiednie od początku były niespełnione. Może planował to od początku? Sprytne, przyznam....

córka rybaka jak mnie wkurwia takie zachowanie. Jak się zapowiada gówno, i to w gówniany sposób, to nic dziwnego że tak właśnie wyjdzie. GÓWNO TO NIE KIEŁBASA. Najlepiej jebnąć focha i zwyzywać wszystkich, nawet o wiele bardziej doświadczonych ludzi, którzy owszem, mówią dosadnie, lecz ze szczerą intencją. :facepalm:

Spierdalaj na gieesa, tam ci wszyscy będą obciągać w imię Innosa -.-

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

relikan

relikan

Użytkownicy
posty51
Propsy54
  • Użytkownicy
kto się zakłada o browara, że twórcom tego moda się spali dysk twardy?
Czy agenci Mulder i Scully w najnowszym odcinku "Z Archiwum X" rozwiążą zagadkę spalonego dysku twardego? Dziwne jest to, że stało się to w "nadzwyczajnych" okolicznościach, otóż na niebie, tegoż dnia i o tej godzinie, czytaj dzień premiery, nad domem twórcy "Niespełnionych przepowiedni" latał dziwny niezidentyfikowany obiekt latający, który emitował silne pole magnetyczne, przyczyniając się tym samym do podniesienia napięcia prądu w gniazdkach, w konsekwencji spaliła się również listwa napięciowa, a od listwy niedaleko do dysku. Lecz nie w tym problem, że takowy obiekt pojawił się na niebie, problem leży gdzie indziej...czy przyleciał specjalnie by zniszczyć modyfikację "Niespełnione przepowiednie"? - to już wkrótce, w najnowszym odcinku "Z Archiwum X", bądźcie z nami, TVP 2 godzina 23.00...

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Czy agenci Mulder i Scully w najnowszym odcinku "Z Archiwum X" rozwiążą zagadkę spalonego dysku twardego? Dziwne jest to, że stało się to w "nadzwyczajnych" okolicznościach, otóż na niebie, tegoż dnia i o tej godzinie, czytaj dzień premiery, nad domem twórcy "Niespełnionych przepowiedni" latał dziwny niezidentyfikowany obiekt latający, który emitował silne pole magnetyczne, przyczyniając się tym samym do podniesienia napięcia prądu w gniazdkach, w konsekwencji spaliła się również listwa napięciowa, a od listwy niedaleko do dysku. Lecz nie w tym problem, że takowy obiekt pojawił się na niebie, problem leży gdzie indziej...czy przyleciał specjalnie by zniszczyć modyfikację "Niespełnione przepowiednie"? - to już wkrótce, w najnowszym odcinku "Z Archiwum X", bądźcie z nami, TVP 2 godzina 23.00...

:facepalm:  aleś ty "śmiszny" :facepalm:

Co do moda, to popieram w 100% eto. Przepowiednie tego moda pozostaną niespełnione po wsze czasy (prędzej własnym ojcem zostanę).

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

relikan

relikan

Użytkownicy
posty51
Propsy54
  • Użytkownicy
:facepalm:  aleś ty "śmiszny" :facepalm:

gdyby to miałobyć "śmiszne" to napisałbym "uwaga śmiszne" - coś w stylu familijnych żartów Karola S.

Atilianin

Atilianin

Użytkownicy
posty4
Propsy3
  • Użytkownicy
Mod będzie dalej robiony i chyba zrobiliśmy błąd wstawiając to na forum, a gothicman zapraszam do Brodnicy. Jeszcze raz sory za ortografie  :lol:  naprawdę nie zrobiłem tego specjalnie.

Tumil

Tumil

Użytkownicy
posty44
Propsy13
  • Użytkownicy
Cieszę się, bo za Tobą pierwszy krok, na którym wielu początkujących modderów się potyka. Nie "strzeliłeś focha", ale przyjąłeś krytykę, zrozumiałeś (mam nadzieję) i zabrałeś się do pracy. Powodzenia.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!

kaczka
RaveN Studio

Gothic: Niespełnione przepowiednie
#38 2011-05-31, 15:07(Ostatnia zmiana: 2011-05-31, 15:07)
~Atilianin
Sądzę, że widzę w Tobie kogoś znajomego. Jesteś podobny do kogoś, kogo parę lat temu w pewnym sensie zgubiłem. Powiem Ci szczerze tak... Jak powiedział kiedyś bardzo mądry człowiek (Kal!x [z forum GryIskoNetPl]) Nie czas marnować życie na trolli. Przyjmuj gnój na klatę, nie ważne ile go będzie i jak bardzo będzie nim jebało w całym domu. Pogódź się z opinią innych i rób dalej to co masz robić... przede wszystkim to, co na prawdę CHCESZ robić.

Pokój z Tobą ;p

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie słuchaj idiotów

Nie czas marnować życie na trolli. Przyjmuj gnój na klatę, nie ważne ile go będzie i jak bardzo będzie nim jebało w całym domu. Pogódź się z opinią innych i rób dalej to co masz robić... przede wszystkim to, co na prawdę CHCESZ robić.

Jesteście po prostu śmieszni. Oczekujecie, że ludzie będą poważnie traktować moddera, który nazywa swojego moda (teraz zostało to poprawione) Nie spełnione Pszepowiednie ? Po raz kolejny widzimy kolonię, nowy obóz myśliwych czy strażników zbudowany z vobów i wszystko to, co było już setki razy. Emace i KZW udowodnili, że będąc świeżakami w moddingu można zrobić coś nowego i ładnego. Mało tego skoro autor w taki sposób zapisuje nazwe moda to na jakim poziomie będą stały dialogi, które się tam pojawią? I to my jesteśmy trollami i idiotami? Kończcie waście i wstydu oszczędźcie, a swoje złote myśli zachowajcie dla siebie.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry