Filmy/Seriale 604024 1647

O temacie

Autor dr inż. Fenix

Zaczęty 25.03.2008 roku

Wyświetleń 604024

Odpowiedzi 1647

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ale po chuj marnowac czas

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

Filmy
#501 2012-09-19, 00:49(Ostatnia zmiana: 2012-09-19, 01:25)
Ale po chuj marnowac czas

Po chuj marnować czas oglądając filmy? Zarówno soprano jak i the wire zostawiają filmy takie jak avatar bardzo daleko w tyle jesli chodzi o jakość, fabułę, aktorstwo, ogólny "storytelling" itp. Po co więc oglądać tysiące takich kilkudziesięciominutowych gówienek jeśli możesz oglądnąć długą lecz dobrą, prawdziwie wielowątkową i interesującą historie.

Ostatio oglądałem War Horse (Czas Wojny). Nudny jak flaki z olejem, nie podobał mi się. Bardzo przewidywalny.

właśnie obejrzałem trailer i widziałem na nim kilkanaście maximów ustawionych kilka stóp od siebie strzelających na szarżującego wroga. :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Obejrzałem właśnie "Ludzkie dzieci" i stwierdzam, że film jest KWRVA DOBRY. Ciekawe tło fabularne, dobra zagwozdka, częste zwroty akcji, wartka akcja. Efekty chyba też zajebiste, ale niestety oglądałem w chujowej jakości. Daję mu zasłużone 10/10. Możliwe, że jest to najlepszy film tego typu jaki oglądałem, pokazujący upadający, niszczejący świat nieodległej przyszłości.

Mark Twain

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No dobry filmik to jest, jednak pamiętam, że coś tam mnie wkurwiało dlatego nie dałem 10, ale mniej. Też coś w postapokaliptycznym klimacie jest księga ocalenia i droga. Też fajne filmy.

Elo

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Księga Ocalenia fajnie wygląda, ale jest fabularnie chujowa. Także bohater stojący naprzeciwko dwudziestu karabinom to nie jest widok spotykany codziennie. Ludzkie dzieci są w tej kwestii dużo bardziej realistyczne. Drogę chciałem obejrzeć, ale jeszcze nie miałem okazji.

Mark Twain

kazzmir
  • Gość

kazzmir
Gość

Filmy
#506 2012-10-01, 16:53(Ostatnia zmiana: 2012-10-01, 16:56)
Obejrzałem Resident Evil Retribution - wykonanie jak zawsze super, ale fabuła to po prostu jakaś porażka...

równolegle zwykle idą japońskie produkcje, tym razem Resident Evil Damnation, graficznie bardzo fajny 3d film, fabularnie miażdży Resident Evil Retribution.

po raz któryś Prometheus  :ok:  dociągnijcie sobie Prometheus EXTRAS, zawiera kilkanaście wyciętych scen z możliwością włączenia komentarza reżysera.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
w prometeuszu jest alien czy coś innego?

kazzmir
  • Gość
w prometeuszu jest alien czy coś innego?

obcy, space marines i wazony xD

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
jak wazony to obejrze.

kazzmir
  • Gość
ale wazony są naprawdę  :lol2:

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Filmy
#511 2012-10-01, 18:24(Ostatnia zmiana: 2012-10-01, 18:25)
Na potwierdzenie screen
Spoiler

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
i to jest film

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Smolo

Filmy
#513 2012-10-02, 04:29(Ostatnia zmiana: 2012-10-02, 04:32)
No na Prometeuszu byłem w kinie z jakieś 2 miechy temu. Niektóre sceny drażniły, raziło głupotą. Chociażby jak na samym początku "naukowcy" ściągają kaski, bo zobaczyli, że jest taki sam skład powietrza jak na Ziemi - huj z zagrożeniem biologicznym :)  Takich szczegółow by się trochę nazbierało, ale i tak film zajebisty, choć trzeba przyznać, że miał o wiele większy potencjał - mogło być duużo lepiej. Taki trochę zrobiony na "szybcika" i boję się, żeby "geneza planety małp 2" z nowym reżyserem nie była niedopracowana, bo już z góry ma określoną datę premiery :(  A jedynka była kozacka..

Elo

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Obejrzyjcie sobie Project X macie tutaj zwiastun [media]
https://www.youtube.com/watch?v=RW63t8S81O8
[/media] A dla streszczenia powiem wam o co tam chodzi
"Project X" to zwariowana komedia o przygodach grupki kolegów, którzy postanawiają urządzić najbardziej niesamowitą imprezę urodzinową w dziejach. Komedia prezentuje obserwowane z punktu widzenia cyfrowych kamer przyjęcie zgotowane przez chłopaków, które zupełnie wymyka się ich kontroli.

Osób na imprezie było 1500  :ok:

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
[/media]

Nie

Kurwa nie, chyba ktoś cię powinien sprać po dupie za sugerowanie czegoś takiego w ogóle.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
[/media] A dla streszczenia powiem wam o co tam chodzi
"Project X" to zwariowana komedia o przygodach grupki kolegów, którzy postanawiają urządzić najbardziej niesamowitą imprezę urodzinową w dziejach. Komedia prezentuje obserwowane z punktu widzenia cyfrowych kamer przyjęcie zgotowane przez chłopaków, które zupełnie wymyka się ich kontroli.

Osób na imprezie było 1500  :ok:
Jak na razie największa domówka na jakiej byłem to 218 osób, ale my nie mieliśmy ogrodu z basenem :lol2:

Mark Twain

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Filmy
#517 2012-10-02, 21:09(Ostatnia zmiana: 2012-10-02, 21:20)
Jak na razie największa domówka na jakiej byłem to 218 osób, ale my nie mieliśmy ogrodu z basenem :lol2:

Czegoś nie rozumiem. Ktoś ich stał i liczył, czy jakieś bilety były?
218 osób? Domówki na 60 osób to już hardcor i burdel nie z tej ziemi. No chyba, że to był akademik, w to jeszcze uwierzę

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
wtrącę, że nie mowa o naszym kraju, gdzie panuje wyalienowanie i hermetyzacja środowisk a 2 pokojowe mieszkanko to szał pracującej klasy średniej.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
wtrącę, że nie mowa o naszym kraju, gdzie panuje wyalienowanie i hermetyzacja środowisk a 2 pokojowe mieszkanko to szał pracującej klasy średniej.

Wiem. Akurat w Anglii to dobrze pamiętam w jak wyglądają domówki. To jednak nie zmienia faktu :P

0 użytkowników
Do góry