Inne > Offtopic

Literatura

<< < (2/54) > >>

Tomek:

--- Cytat: dzikiben4 link=topic=1291.msg11136#msg11136 date=Apr 2 2008, 16:29\' ---Osobiście uważam ,że Niemcy są takimi ludzmi jak my i nie ma potrzeby porównywać ich do osób takich jak Hitler.
--- Koniec cytatu ---
Nie będę tu oceniał narodu niemieckiego, ale mnie rozbawiłeś. Z Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że Hitler był jedynym nazistą i tylko on uczestniczył w wojnie światowej. Przecież po co mu armia niemców, którzy są przecież tacy jak my i nie pójdą się zabijać (tu jednak można troszkę polemizować)?

FeisaR:
Uznacie mnie za bezduszniaka.Mimo, iż Żydobójstwa nie pochwalam, i nie jest to dla mnie jakiś dobry człowiek, to nie odczuwam niczego w związku z tym, że zabił tysiące polaków.
Każdy jak podbija inne państwa zabija duże ilości ludzi, to, że Hitler zabił więcej wynika z tego, że po prostu więcej podbijał od innych ^^

DzikiBen:

--- Cytuj ---Tylko uważaj, mój kumpel też to przeczytał i został naziorem
--- Koniec cytatu ---

Właśnie. Z góry odradzam całą tą książkę.

--- Cytuj ---Uznacie mnie za bezduszniaka.Mimo, iż Żydobójstwa nie pochwalam, i nie jest to dla mnie jakiś dobry człowiek, to nie odczuwam niczego w związku z tym, że zabił tysiące polaków.
Każdy jak podbija inne państwa zabija duże ilości ludzi, to, że Hitler zabił więcej wynika z tego, że po prostu więcej podbijał od innych tongue.gif
--- Koniec cytatu ---

Głupie zachowanie i głupia era naiwnych nastolatków. Tego rodzaju literatura potrafi zrobić wielką papę z mózgu. MyName, pomyśl zanim napiszesz !!

FeisaR:
Ja o tym mówiłem długo zanim wiedziałem o istnieniu Mein Kampfa...
Po prostu nie uboleam nad tym i tyle.

DzikiBen:
Zastanawiam się co byś mówił podczas holocaustu w przypadku żydowskiej krwi... Zdrowa dyskusja a pierdzenie o nie ubolewaniu to 2 różne sprawy. Widzę ,że masz bardzo nie dokładnie odwzorowany obraz rzeczywistości 2giej wojny światowej...

EDIT:

--- Cytuj ---------------LAAAAAAAAAAAAAAAAAAG-----------------------
------------DO KASAAAAAAAAAAAACJI-----------------------
--- Koniec cytatu ---

^^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej