Pytania dotyczące zadań i rozgrywki 425070 857

O temacie

Autor Raper

Zaczęty 19.03.2008 roku

Wyświetleń 425070

Odpowiedzi 857

michaloo
  • Gość
tylko ,że ja bym się chciał jeszcze wyuczyć ostrzenia broni...

adikkkk

adikkkk

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Siema, moze mi ktos  powiedzieć gdzie znajde łuk Kyro ?? I jak sie on nazywa ?

I jeszcze jedno, nie wiem czemu ale Kruk nie stoi obok gomeza i nigdzie go znalezc nie moge ;/

SnapperHunter
  • Gość
Jak się nazywa "Łuk Kyro" Chyba się nie domyślę :D  Jest w jaskini gdzie Czarne Gobliny i pogrzebacz nie daleko NO.

adikkkk

adikkkk

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
:D    Myślałem że ma jakaś specyficzną nazwę  np. Łuk Śmierci czy coś w tym stylu.
A dokladnie j tak jaskinia gdzie jest, pod dordze do starej kopalni, po drodze do nowej kopalni czy moze do starego obozu ?

---

Dobra juz znalazlem

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Tak w ogóle, mój nick się odmienia ;p

Edit by Rox: Tzn. "Kyro"?! Czy "Kyroman"?  :D  

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

zwierko

zwierko

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Wie ktos gdzie mozna  znalezc Czarna rude? bo musze dac temu kowalowi z NO

FireBoll
  • Gość
Nie jestem pewny bo dawno nie grałem w MT ale z tego co pamiętam czarna rude można zdobyć gdzieś w świątyni pradawnych :D

zwierko

zwierko

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
aha... ok bede szukal :D
Jak ktos jeszcze wie o innych miejscach niech pisze!

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
na wyspie uriziela było jej pełno chyba w jakiejś skrzyni(moge się mylić bo dawno nie grałem),ale na pewno na tamtej wyspie.

zenio

zenio

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
jest jeszcze tam gdzie królowa pajęczaków gdzie się idzie  do pradawnych

Vertex: Close.

wedka

wedka

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
No to tak... wszedłem to tego świata podziemnego, tam wszystko pozabijałem, później przez teleport i gadka z Algirionem... pogadałem z tym głównym typkiem (ten na K ;p ) i znowu do Algiriona... wcześniej właśnie przed tym zadaniem z tą Drogą Siedmiu Czegoś (:P ) przeczytałem tą księgę na I;p (ta do zadania) to teraz powinienem pogadać chyba z Sheer'Gaaren ale u niego nie mam żadnego dialogu... tak samo u innych;p Co robić? Teleportować się do tego jakby następnego podziemnego świata czy co?

Zacząłem też lać Sheer'Gaara ale on mnie zbił i dalej żadnej kwestii do gadania nie było:P

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy
Jak nie wiesz co robic to poszukaj tutaj:
KLIK!

wedka

wedka

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Wiem, czytałem to.... ale
"by dowiedzieć się więcej należy przeczytać księgę Illuminatii. I znowu rozmawiamy z Algirionem. Wyjaśni nam, że następny krok to honor i doradzi, żebyśmy porozmawiali z Sheer?Gharem (sala Wojowników). Sheer uraczy nas gadką i najzwyczajniej w świecie zaatakuje Bezia. Po walce powie nam, że właśnie pokonaliśmy kolejny krok na drodze Siedmiu Kroków"

U mnie tego nie ma... Sheer'Ghar wcale ze mną nie rozmawia;p

edit:
Dobra już temat nieważny... przeczytałem jeszcze raz Illuminatii i gites;) sorki za zamieszanie:P

Kobo

Kobo

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Witam
mam taki problem, po wykonaniu wszystkich misji u pradawnych z droga 7 krokow powinno sie idz do ken'udz i pogadac z nim ale problem w tym ze niemam zadnej opcji dialogowej oprocz "koniec" tak samo u innych juz nic niemoge, poprzedniego save mam przed tp do jaskini wiec niechce mi sie wracac jakies 10h w tyl ;/ wie ktos co trzeba zrobic?

Cord

Cord

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Cytat: majaczek link=topic=3057.msg33276#msg33276 date=Sep 30 2008, 21:16\'
buuu, tylko jeden- to łusek ani krwi nie zdobędę bo smoku dostał jajem i se znikł

smoczek był czarny, a gdzie jego czerwoni i zieloni koledzy? nie  tym modzie ;]
taaki sobie strażnik jeden... zamiast znikać mógłby dokądś odlecieć, żeby potem i tak było można mu przyłożyć ;]

O ile się nie mylę to w starej wieży Xardasa jest smok

Cord

Cord

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
może spróbuj pogadać z Algirionem albo cośw ten deseń, zdradzałeś ich czy nie ??

picek

picek

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Witam!

Mam pewien problem a mianowicie znalazłem już Martineza, Popo, Sanchesa i Nixa. Problem polega na tym, że nixowi zabrałem wszystko i nic sie nie stało i z nikim nie mogę porozmawiać.
Proszę was pomóżcie.

Cord

Cord

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Looknij do solucji. Tam napisane jest, że powinieneś iść do kruka. Jeśli z nim nie możesz pogadać to nie wiem ;)

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Jestem u pradawnych i ta hm..... (nie pamiętam jak się nazywa )  babka każe mi znaleźć 4 klucze no i gdzie one są bo prze szlem ta krainę wzdłuż i wszesz i nigdzie tego nie ma.

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry