Człowiek pracujący nie mysli dobrze.

no teraz to pojechałeś po całości
kowal zadowoli się dowolnym posążkiem Innosa -zwykłym
o ile pamiętam jeden ma na stole kowal u Przemytników nawet chyba
no i Hagen u siebie na stole też ma , w skarbcu w Klasztorze też się pewnie uchował, jeden jest w skrzyni ze skarbami Gildii Złodziei , u paladynów w tym budynku gdzie śpią w Górnym Mieście
robiłeś pewnie ten mini quest dla Eddyw podstawce to powinienieś to pamiętać.
pozeracza nie używałem bo mi się coś to nie chciało naładować... dobrze nie pamiętam dlaczego
Post połączony: 2014-01-15, 17:56
Jest to miecz, który włada 4 żywiołami. Kryształy żywiołów jak i miecz oraz aktywator są rozsiane w różnych światach. W kolonii są ukryte 4 kryształy żywiołów: Wody – ukryty w podwodnej jaskini pod mostem prowadzącym do Starego Obozu , Ognia – na ołtarzu kamiennego kręgu nieopodal zatopionej wieży Xardasa , Ziemii – na bagnach i Powietrza – lewituje nad najwyższą wieżą Fortecy (to ta z harpiami.). Aktywator znajduje się w świecie Eli’Ne, a dokładnie na samym środku zamarzniętego jeziora (środkowy dolny screen). Sam miecz ma Uriziel. Jak już zdobędziemy miecz, aktywator i kryształy, można połączyć żywioły. Po prostu należy użyć aktywator i będą 4 opcje przyłączenia żywiołów. Po każdym przyłączeniu żywiołu będzie można go aktywować. Po prostu należy znowu go użyć i będzie opcja: „Wzbudź moc …”. Oczywiście najpierw musi być założony ten miecz. Aby jednak go założyć, nasza postać musi być co najmniej mistrzem w posługiwaniu się bronią jednoręczną (przedostatni stopień). I można użyć tylko jednej mocy żywiołów. Nie da się ich aktywować wszystkich naraz. Potem wystarczy już tylko wpaść między wrogów z wyjętym mieczem i aktywowaną mocą żywiołu. Po zadaniu odpowiedniej liczby ciosów, miecz się naładuje i będzie miał moce adekwatne do używanego żywiołu.
UWAGA!!! Aby używać tego miecza należy mieć stopień co najmniej „Mistrz” w posługiwaniu się bronią jednoręczną.tyle solucja
no teraz sobie przypomniałem ze nie miałem po prostu miszcza miecza