Pytania dotyczące zadań i rozgrywki 432539 857

O temacie

Autor Raper

Zaczęty 19.03.2008 roku

Wyświetleń 432539

Odpowiedzi 857

NajemnikLee
  • Gość
Aha :rolleyes: mam tez inny problem. Jak kręce się w pobliżu tej wieży Xardasa ( okolice tego jeziorka ) to lubi mi sie gra po prostu wyłączyć :unknw:  nie mam pojęcia dlaczego. Robi się tylko malutkie okienko w lewym górnym rogu po czym wywala komunikat o jakimś błędzie. Okienko podobne do tego z komunikatem "Where is the Guru?" tylko proszę nie piszcie zainstaluj patcha bo tego 1.03 mam ale nawet nie wiem czy jest aktywny...

NajemnikLee
  • Gość
I jeszcze taka jedna sprawa. Do misji o tym tajemniczym zabójstwie Neka potrzebny jest na jednym etapie Pacho. Jednak niestety załatwiły mi go jaszczury na początku gry i leży teraz martwy w miejscu gdzie powinien siedzieć. I moje pytanie, czy jak wpisze kod na NPC to będę mógł kontynuować zadanie? Jak wpisze kod to w którym miejscu sie on pojawi? Z góry dzięki

Houston
  • Gość
tak...
ale ogulnie to na lepsze wyjdzie
wbije 15 lvl w 30 minutek i pojde wybic calom kopalnie ;d

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
Mianowicie mam problem ze zdobyciem nasion wysokiego dębu oraz białej perły... gdzie mogę to znalezć? potrzebne mi to jest do zadania z alchemikiem.

Ps. w Solucji jest błąd... pisze że najpotężniejsza broń biała to przekuty na 1h Uriziel ( 180 obr.) a ja wcześniej zdobyłem miecz o nazwie Ostatni cios który potrzebuje 200 siły i zadaje 200 obr.
Chyba że Uriziel jest jednak jeszcze lepszy, tego nie wiem bo przeszłem już fabułę Pradawnych a teraz wchodzę dopiero do świątyni Śniącego...
Pozdro

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Biała perła leży na brzegu morza, np. w obozie przemytników. Nasienie wysokiego dębu o ile się nie myle można znaleść na klifie, nieopodal miejsca pierwszego kamnienia ogniskuącego , przy trollach.

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Narestel
  • Gość
Kowal z obozu przemytników może podobno ulepszyć mi miecz (ten co dostałem u pradawnych wybierając drogę miecza) ale nie mam takiej opcji dialogowej, może to wina tego, że jestem dopiero w trzecim rozdziale (w drugim było to samo), możecie mi pomóc?

PS:
Uriziel (naładowany) zadaje jeszcze spore obrażenia od magii i ognia (przynajmniej tak było bez moda, może teraz coś zmieniono...)

Narestel
  • Gość
Wiesz co, jeśli chcesz zrobić to zadanie to włącz marvina, wejdź w niego (podchodzisz tak by był zaznaczony i wciskasz klawisz "o") później wciskasz F8 i zmów wchodzisz w Beziniennego...

Bruce

Bruce

Użytkownicy
posty100
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Lepsze będzie do cholery zainwestowanie w słownik ortograficzny. Tej twojej "pisowni" nie da się czytać.

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown

NajemnikLee
  • Gość
Mam kolejne pytanie. Gdzie jest Balaiareth? Ten Pradawny którego mam odszukać "na powierzchni"

Szkodnik
  • Gość
On jest w jaskini, tam gdzie w G2 Diego ukrył się ze skrzyniami rudy albo przechodzisz koło takich dwóch strażników niedaleko SO, potem kawałem prosto i w lewo, będą zębacze.

Lampard
  • Gość
Proszę o jakąkolwiek instrukcję co mam zrobić, gdy uwolniłem Kroll'a (dobrze napisałem?) z lochów zamku (jestem cieniem, klucz wziąłem obok Bullita, a zbroje strażników znalazłem w jaskini Melkora (też nie wiem, czy dobrze napisałem ;p ), mam teraz pogadać z jakimś kolesiem w obozie bandytów, ale gdzie to jest? Tam gdzie był troll przy kamieniu ogniskującym? Tyle że tam nie ma NPC o którym mówił Kroll, jest Kosa który chce sie bić :D ' Proszę o radę.

Z góry thx.

azclair
  • Gość
Przy wejściu do Kanionu Trolla należy skręcić w prawo. Zobaczysz palisady, Kosę i dalej będzie obóz. Najlepiej jest robić to zadanie w trakcie oddawania przesyłki od przemytników lub po tymże zadaniu, gdy Thangor zleca nam zabicie Quentina.

mazureekk
  • Gość
Mianowicie mam problem z misja w której jestem ,,detektywem".Mam znaleźć zabójce neka.Robiłem wszystko wg. solucji.Cavalorn kazał mi iść do Pacho poszedłem.W solucji pisze że powinien powiedzieć że to nek a on mi nic nie mówi :)

Szkodnik
  • Gość
2.Monk w 3 dziale zwiał z kamieniem do takiej jaskini pod wodospadem(niedaleko Obozu przed kopalnią).
3.W tym pomieszczeniu gdzie jest test ten nieumarły paladyn są takie sarkofagi, przy każdym z nich są przyciski(wiadomo co trzeba zrobić :D )

Tykersky
  • Gość
Siemka, mam problem z jednym zadaniem "Przemyt rudy" które dostałem od Kruka, mówi mi że przejrzał mnie i wie że dostarczyłem przemytnikom rude.Mam teraz dowiedzieć sie od kogoś z obozu przed kopalnią kto przemyca rude. U przemytników wykonałem misje z dostawą rudy. Może mi ktoś pomóc w tym zadaniu ?

Bloodwyn
  • Gość
na początku pogadaj z Thangorem Chyba on się  tak nazywa on ci powie ze to pewnie ktoś z obozu przy kopalni starego obozu

Chyba Trzeba pogadać z melkorem i dalej to nie wiem co trzeba zrobić chyba pogadać i chyba potem trzeba go zabić Albo go nie zabijaj tego to nie wiem  ale najpierw zagadaj go czytałem to gdzieś ale nie pamiętam  które to forum

sprawdź to.

Tykersky
  • Gość
ok zobacze, ale jeśli mam zagadać z Melkorem to nie wiem jak może jak zstąpi za światów :D  Melkor is death.

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
chcesz melkora? no problemo...

zapisz aktualną gre i weż nową  idz do melkora B->Marvin---O wy wejść w Melkora--->F2--->edit abilities---> na samej górze okiena będzie jego numer np. kdw_10097_melkor... (ten jest wymyslony.

wczytaj zapis gry B-->marvin-->F2---> kod na melkora i enter--> vuala  melkor zmartwychwstał xD

opisałem jak dokładnie włonczyć kody bo niektórzy jak zauważyłem tego nieumieją xD

Piskor

Piskor

Użytkownicy
ego masturbator
posty143
Propsy9
  • Użytkownicy
  • ego masturbator
Co wy za bzdury gadacie... Osobiście tego zadania nie robiłem, ale twórcy na pewno przewidzieli, że gracz wcześniej mógł już rozprawić się z Melkorem... Na forum musi być gdzieś solucja, z tego co pamiętam nawet całkiem zgrabnie napisana.

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
ja tam niewiem  z kim trzeba gadać.niepamiętam dawno przechodziłem mroczne tajemnice. mówiue a raczej pisze tlyko jak  odrodzić melkora jeśli był by potrzebny.

0 użytkowników
Do góry