OTO POLSKA 1728074 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1728074

Odpowiedzi 5881

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rodzice też mogą mieć nasrane we łbie, ostatnio byłem na domówce gdzie ojciec 14-letniego chłopaka rozważał czy pewien Pan z telewizji jest "w pełni" murzynem czy "kundlem".

Chciałeś napisać ojciec mojego kolegi z klasy. :lol2:

Tą religijną otoczke mogli sobie darować ale w sumie jakby tak popatrzeć co sie dzieje na zachodzie europy gdy chrześcijaństwo przestaje dominować to rodzą sie patologie.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Jak ktoś będzie miał pod ręką w miarę obiektywne wideoreportaże z marszu, to chętnie obejrzę. Lewica na moim facebooku już wylewa na marsz pomyje, więc chciałbym się upewnić na ile mają rację.

Popisuje się ciągle menda jedna...

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ktoś będzie miał pod ręką w miarę obiektywne wideoreportaże z marszu, to chętnie obejrzę. Lewica na moim facebooku już wylewa na marsz pomyje, więc chciałbym się upewnić na ile mają rację.
Jeżeli pod słowem "lewica" masz na myśli Razem i Zandberga, to raczej mają rację. W tym roku nie byłem, ale jeżeli źle trafisz w marszu (czyt. czoło albo środek marszu; ew. przy FC klubu piłkarskiego) to będziesz często słyszał "pedały wypierdalać" i widział flagi celtyckie. Jeśli chodzi o pobicia to nic nie słyszałem.

Nie deprecjonuje marszu jako idei czy pod kątem organizacji, ale uczestników tego wydarzenia.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt

pyta.pl

Tak przy okazji. Byłem dziś (wczoraj tak właściwie) na Thorze w kinie. Przy wejściu już można było zauważyć pewnego osobnika pod wpływem (nie wiem czego), darł japę i przeklinał, podszedł do jakiejś starszej babki i się pytał: "Ej koleś gdzie jest moja sala?". Na sali ściągał koszulkę i tańczył i tu piękny patriotyczny akcent kolega miał piękną polską bluzę z wizerunkiem Orzełka. Jaką nienawiść czuję do takich gości trudno wyrazić w słowach, mówiąc całkiem poważnie nie miałbym nic przeciwko utylizacji takich osobników, garota by wystarczyła.

PS. Na całe szczęście jak reklamy się skończyły to zamknął mordę.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
@mathsicist
No ja właśnie chyba od Zandberga słyszałem, że jaką laskę z antify pobili.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Dyktatura trwa najlepsze. Świat obiegła wieść, że opozycjoniści są represjonowani, wrzucani do radiowozów jak bydło a tam bici i kopani, wszystko to za przyzwoleniem skrajnego nacjonalizmu=faszyzmu, nad którym piecze trzyma dyktator Jarkano Kaczafi.

Tutaj drastyczne i wywołujące skrajnie złe emocje zdjęcie, będące dowodem tychże czynów:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

mathsicist

OTO POLSKA
#5646 2017-11-12, 10:17(Ostatnia zmiana: 2017-11-12, 10:24)
Jeden marsz, dwie skrajności:

btw. na początku przeczytałem: Europa będzie biała albo bez glutenu XD

EDIT: Znalezione na fejsie

Nie rozumiem jak można być tak niekompetentnym i tak bredzić. Jaka waluta euro? wtf?

Mr. Exile

Mr. Exile

Użytkownicy
posty69
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Mr. Exile

OTO POLSKA
#5647 2017-11-12, 11:22(Ostatnia zmiana: 2017-11-12, 11:29)
Teraz już rozumiem czemu mapa w tekkenie reprezentująca Polskę jest cyrk.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Stabilne euro? Nowoczesnej nikt nie powiedział o Grecji?

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
A propos marszu. Tegorocznego materiały jeszcze nie ma, ale ten myślę, że warto obejrzeć:
https://www.youtube.com/watch?v=EEC71l8fK_w

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)

Kelten
Gry (themodders@telegram)

OTO POLSKA
https://www.youtube.com/watch?v=ccERU7yfYAc

Jak on zaimponował mi w tej chwili.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Antifa organizacja najbardziej faszystowska xD
Smutne to jak sie ogląda to wszystko i w urywkach pojawiają sie naprawde mądrzy ludzie, którzy przychodzą na taki marsz i kulturalnie przejdą, pośpiewają i rozejdą do domów. Ale zagłuszają ich dwie grupy debili. Jedni drą ryja że jebać komunistów i hitlerowców a drudzy że jebać nacjonalistów i rasistów. Na obydwie grupy pluje i jestem za tym by separować takich idiotów z daleka od skupisk ludzkich a tym bardziej uroczystości państwowych na taką skale.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=ccERU7yfYAc

Jak on zaimponował mi w tej chwili.

Tarczyński w zachowaniu jest ogólnie lekkim bucem i chamem (taki duuuużo bardziej znośny i spokojny, aniżeli np. niesiołowski z drugiej strony czy reszta szczerb intelektualnych) ale racji mu NIGDY praktycznie nie można odmówić.

Swoją drogą był kiedyś pomysł, żeby przy polskich ważnych budynkach straż pełniła Skrzydlata Husaria zamiast zwykłej ochrony/wojska. Coś odpowiednio do Szwajcarskiej Gwardii u papieża czy Czerwonych Kubraków w Wielkiej Brytanii. Taka straż reprezentatywna. Co o tym myślicie? Dla mnie zajebisty pomysł, ale coś ucichł.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

SanTiago

SanTiago

Użytkownicy
posty212
Propsy47
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy

Swoją drogą był kiedyś pomysł, żeby przy polskich ważnych budynkach straż pełniła Skrzydlata Husaria zamiast zwykłej ochrony/wojska. Coś odpowiednio do Szwajcarskiej Gwardii u papieża czy Czerwonych Kubraków w Wielkiej Brytanii. Taka straż reprezentatywna. Co o tym myślicie? Dla mnie zajebisty pomysł, ale coś ucichł.
Już widzę tych drecholi, co podchodzą do takich husarzy i sobie z nich jaja robią...
To by się w tym kraju raczej nie sprawdziło.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Już widzę tych drecholi, co podchodzą do takich husarzy i sobie z nich jaja robią...

Jak mnie rozwala takie demonizowanie Polski i Polaków, bo drechy i wszystko. A wiesz, że kibolstwo i dresiarstwo przyszło właśnie z anglii? I jakoś tam te Czerwone Kubraki sie sprawdzają i nie mają takich problemów, czasami ktoś sobie robi żarty ale szybko zostaje sprowadzony na ziemie. Ale nie kurwa!!!! Polska i te polaczki so zue!!@!

KOMPUTER:
Spoiler

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Już widze jak masowo ewakuują sie spod Ł3 albo Bułgarskiej i lecą robić sobie żarciki z przybocznej straży prezydenta. Karuzela śmiechu :D

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt

Ale u nich to jest tradycja, u nas nie.

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co oznacza, że istnieje czynnik rasowy, że nie są Państwo rasistami, ale jest to istotne.
Jesteśmy separatystami rasowymi, uważamy, że jedna rasa nie jest lepsza od drugiej, ale każda jest inna, zamieszkuje inny kontynent. Etniczności nie należy mieszać.

Czy to oznacza, że każda rasa powinna zostać na swoim kontynencie? Czy według Państwa ktoś o innym kolorze skóry może być Polakiem?
My patrzymy na naród całościowo, jako Młodzież Wszechpolska uważamy, że ważne są trzy czynniki – wspólnie czynnik kulturowy i religijny, czynnik polityczny i czynnik etniczny. Uważamy, że powinna funkcjonować dwustronna identyfikacja i dlatego jednak uważamy, że osoba czarnoskóra nie jest Polakiem.

https://dorzeczy.pl/kraj/46991/Rzecznik-Mlodziezy-Wszechpolskiej-Nie-jestesmy-rasistami-ale-separatystami-rasowymi.html

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Już abstrahując od tego, że ten "separatyzm rasowy" jest idiotyczny, to i tak nie są żadnymi separatystami rasowymi, a rasistami xd
Chyba, że mam rozumieć, że jak ktoś na czarnego mówi śmieć albo małpa, to tak pieszczotliwie. Dziwię się trochę temu, że tak jak narodowcy narzekają, że ktoś się afiszuje z homoseksualizmem to jest źle, a jak oni się afiszują ze swoją głupotą to jest spoko. W sumie nie mam nic przeciwko, dopóki nie krzywdzą innych.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Ale u nich to jest tradycja, u nas nie.

Oczywiście wiesz, że kiedyś tradycja nie była tradycją i ktoś to zaczął? :|

KOMPUTER:
Spoiler

0 użytkowników
Do góry