thoro pewnie o tym wie, ale go to wkurwia na maxa i teraz musi się wyładować, pewnie już jedzie do krakowa poruchać xD
niby jak jako antysemita mógłbym o tym nie wiedzieć? nie podoba mi się również obecność dudy na jakiś spotkaniach żydowskich, tak samo jak nie podobają mi się jakiekolwiek kontakty polskich władz z przedstawicielami żydostwa. z tego nigdy nie wynikło nic dobrego dla nas. jedynie wchodzenie w dupę żydostwu, przepraszanie, poklepywanie po plecach i ssanie gołych faj bez napletów. żaden w tym interes dla polski. nie za bardzo rozumiem również po co mam jechać do krakowa i kogo w tym krakowie ruchać. na pewno nie córkę prezydenta, która już jak najbardziej jest pełnoprawną żydówką, bowiem żydem zostaje się po matce.
powiem więcej, ruchałbym xD
co nie zmienia faktu, że "pani" applebaum wygląda jak klacz obozowy.
nie poznałbyś żyda nawet jakbyś na niego wpadł
Spędziłem niemal miesiąc w hajfie, konkretnie camp jalame. Byłem dobrym gojem więc oprócz tego, odwiedziłem również jerozolime, wzgórza golan i kilka innych miejsc więc mam pewne obycie z tą rasą. żyda w Polsce poznasz bez problemu, nawet jeśli nie jest to żyd etniczny.