Błędy w Spacerze :/ 2176 2

O temacie

Autor RafalBudzis

Zaczęty 15.09.2010 roku

Wyświetleń 2176

Odpowiedzi 2

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

RafalBudzis

Błędy w Spacerze :/
2010-09-15, 21:00(Ostatnia zmiana: 2010-09-15, 21:01)
Miałem Spacera 1.41 ciągle mi się zacinał i po 6 godzinach pracy i ustawieniu z 150 vobów udało mi się zapisać z 2 godziny pracy czyli gdzieś 30 vobów :/

dostałem poradę żeby ściągnąć sobie Spacera 1.5.1 PL bo ma mniej błędów ale po wczytaniu świata w tym Spacerze znika mi główne okno Spacera i nie moge go przywrócić Alt + Ctrl + Del i maksymalizuj po prostu nie działa :/

Co zrobić z błędami może jak naprawić 1.41 albo czy można użyć Spacera z G2 do G1 ???

Mój System to XP SP2 mam oryginała więc mogę ewentualnie SP3 ściągnąć ale mało mi się uśmiecha bo na płytce mam SP2 więc nie będę mógł wtedy odzyskiwać plików systemowych :D

Sprzęt
CPU AMD Athlon x3 2.71 GHz
RAM 4 GB
GPU 512 MB

Więc raczej nie wina sprzętu chyba ze jakieś błędy przez to ze XP sobie nie radzi z ramami bo wiem ze mam za dużo

Co radzicie też macie takie problemy ze Spacer sie wiesza po kilku minutach pracy ??

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
czasami samo maksymalizuj nie działa. spróbuj najpierw zminimalizować, a potem zmaksymalizować. jak się nie uda, to z 5 razy. czasami to wystarcza.

Lusia

Lusia

Użytkownicy
posty88
Propsy15
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Spacer PL to wciąż TEN SAM spacer, z tym że spolszczony, więc nie posiada żadnych ulepszeń, a to że się zawiesza wiadomo nie od dziś. Taka już natura spacera i nic z tym nie zrobisz. ;)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry