skrypty g2mdk 4456 9

O temacie

Autor kazzam

Zaczęty 11.06.2010 roku

Wyświetleń 4456

Odpowiedzi 9

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
posiada ktoś CAŁKOWICIE przetłumaczone sktrypty g2mdk? te z downloadu sa niekiedy 50/50.Xardas np. polowe mowi po niemiecku.mialem kiedys calkowicie przetlumaczone skrypty ale diabli wiedza skąd je wtedy wzialem

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
powinno pomóc, http://themodders.org/index.php?showtopic=6759

zanim zainstaluje(ściagam  g2mdk wlasnie z woga) chciałem jeszcze zapytać o to.czyli gdy uruchomi  gothic starterem nowych skryptow,a potem  naprawieniu ich w spacerze i zapisaniu,wszystkie beda po polsku :lol2: ?

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc

Graveir

skrypty g2mdk
#3 2010-06-11, 19:37(Ostatnia zmiana: 2010-06-11, 19:38)
zanim zainstaluje(ściagam  g2mdk wlasnie z woga) chciałem jeszcze zapytać o to.czyli gdy uruchomi  gothic starterem nowych skryptow,a potem  naprawieniu ich w spacerze i zapisaniu,wszystkie beda po polsku :lol2: ?
Miałem ten sam problem i czasami mam niemieckie dialogi,ale to bardzo rzadko.Przeczytaj mój temat-może ci pomoże.
Link

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
ok,działa niby... mam taki błąd moze to mój błąd jak skrypty do g2mdk podmianialem,niech ktos kto sie zna na tych plikach powie ktory to folder... gra wczytuje sie wyskakuje blad,mam gre w windows mode i wszystko jest ok,po polsku itp ale musze zniwelowac to by nie miec windows mode

Uploaded with ImageShack.us

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ok,działa niby... mam taki błąd moze to mój błąd jak skrypty do g2mdk podmianialem,niech ktos kto sie zna na tych plikach powie ktory to folder... gra wczytuje sie wyskakuje blad,mam gre w windows mode i wszystko jest ok,po polsku itp ale musze zniwelowac to by nie miec windows mode

Uploaded with ImageShack.us
Hmm...być może ktoś mnie po tym poście wyzwie,że nie powinienem się odzywać skoro się nie znam,ale z tego co widzę to tam jest coś związane z zenami.Zmieniałeś coś w plikach świata?

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
nic,jedyne co zrobiłem to wgrałem g2mdk i te pliki z postu adanosa z tematu od was

michalsz

michalsz

Użytkownicy
posty132
  • Użytkownicy
Hmm...być może ktoś mnie po tym poście wyzwie,że nie powinienem się odzywać skoro się nie znam,ale z tego co widzę to tam jest coś związane z zenami.Zmieniałeś coś w plikach świata?

Nie nie wyzwę cie  :lol2:  :lol2:  :lol2:    

coś mi się zdaje coś jest z instalacja polecam reinstal gothica

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW

kazzam

skrypty g2mdk
#8 2010-06-11, 21:59(Ostatnia zmiana: 2010-06-12, 09:33)
;/ z tym problem właśnie mam najwiekszy,moja plyta juz nie odczytuje sie :lol2:  bede musial z neta sciagnac,jeszcze zaraz zobacze bo mam wolna kopie gothica na dysku przenoscnym,zanistaluje tam samo g2mdk  i bede po dodawaniu poszczególnych plików sprawdzal czy dziala ;/

Edit:prawdopodobnie masz racje, zrobiłem nową kpie bez podmiany czego kolwiek,wgralem tylko g2mdk z niemieckimi skryptami i takze mam błąd.

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Więc tak samo jak michalsz-polecam całkowitą reinstalkę.

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry