Prawa modeli z WOG 1727 4

O temacie

Autor Quirinnos

Zaczęty 8.05.2010 roku

Wyświetleń 1727

Odpowiedzi 4

Quirinnos

Quirinnos

Użytkownicy
posty53
Propsy1
  • Użytkownicy
Witajcie, nie znam niemieckiego za dobrze, tak więc chcę się Was zapytać.
Te modele, które znajdują się na WOG'u, mogę wykorzystywać w swoich modach pod warunkiem wstawienie autora w creditsy, czy są tylko do własnej zabawy?
Pozdrawiam

"Umierając we własnych łożach, za wiele lat, będziecie chcieli zamienić te wszystkie dni, na jedną szansę, jedyną szansę, aby tu wrócić i powiedzieć naszym wrogom, że mogą odebrać nam życie, ale nigdy nie odbiorą nam naszej wolności!" William Wallace

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Wstawisz w Creditsy, możesz używać.

Spoiler

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Witajcie, nie znam niemieckiego za dobrze, tak więc chcę się Was zapytać.
Te modele, które znajdują się na WOG#msgote author=Quirinnos link=topic=9985.msg95053#msg95053 date=1273328386]Witajcie, nie znam niemieckiego za dobrze, tak więc chcę się Was zapytać.
Te modele, które znajdują się na WOGu, mogę wykorzystywać w swoich modach pod warunkiem wstawienie autora w creditsy, czy są tylko do własnej zabawy?
Pozdrawiam

tak dodajesz autora w creditsach albo jak Xardas17 zrobił że wpisał w opisie modyfikacji że używał elementów z WoG#msgote author=Quirinnos link=topic=9985.msg95053#msg95053 date=1273328386]Witajcie, nie znam niemieckiego za dobrze, tak więc chcę się Was zapytać.
Te modele, które znajdują się na WOGa

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

JaszczurPotegi

JaszczurPotegi

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
Skorzystam z tematu i o coś zapytam.

Można edytować światy z WoGa? Chodzi mi o wstawianie vobów, itemów, waypontów, itp.
Ewentualnie zmienić tekstury?

!!!!!!

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
No chyba. Po to są.

Spoiler

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry