[prima aprillis] Czas Zapłaty na półkach 47458 109

O temacie

Autor

Zaczęty 1.04.2010 roku

Wyświetleń 47458

Odpowiedzi 109

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Akurat nie mamy "prawda do sprzedawania", bo tym się właśnie - jak sama nazwa wskazuje - zajmuje dystrybutor od którego zresztą poświadczenia wymagasz. Powiem jedynie, że to nie jest temat z serii i believe i my bynajmniej nic nikomu udowadniać nie zamierzamy bo Twoje osobiste rozterki to już nie nasz problem.

Pragasek

Pragasek

Użytkownicy
posty334
Propsy39
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Tego się można było spodziewać.
Wiedziałem, że w takiej długiej projekcji moda musi być jakiś haczyk.

Trudno, kolejny mod sfałszowany xD

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Niektórzy zapomnieli chyba, że każdy temat na forum obowiązuje zasada:
"Posty nie wnoszące nic do tematu będą kasowane"

LordMaker

LordMaker

Użytkownicy
posty33
  • Użytkownicy
Ile razy został już skasowany ten czy ów post mówiący o dzisiejszym prima aprilis? Czy on też nic nie wniósł do tematu? I przede wszystkim: czemu ktoś, przy założeniu, że to wszystko prawda, wybrał właśnie dzisiejszy dzień na tę wiadomość? Czy nie można było się wstrzymać tak ze 3 dni? Dlaczego "wszystko jest poufne"? Dlaczego za chwilę ten post zniknie, a ja będę go musiał wrzucić jeszcze raz??...

EDIT: No tak, skoro już to napisałem, to teraz nie zniknie...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

[prima aprillis] Czas Zapłaty na półkach
#84 2010-04-01, 18:34(Ostatnia zmiana: 2010-04-01, 18:34)
Dlaczego "wszystko jest poufne"? Dlaczego za chwilę ten post zniknie, a ja będę go musiał wrzucić jeszcze raz??...

Dlaczego takie jak Ty, omnibusy muszą zawsze wszystko zniszczyć? Nie jesteście tu sami i nie musicie psuć żartu innym bo akurat Wy odgadnęliście nasze niecne intencje :) . To jest zwykły nietakt i brak wyczucia sytuacji. Cały dzień ja albo ktoś inny musiał ciągle kasować super błyskotliwe posty podobnych Tobie, mistrzów dedukcji a teraz jeszcze raczycie mieć o to pretensję.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
no wiesz Thoro my tobie też ciągle robiliśmy żarty :)

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Jesteście żałosnymi, smutnymi dziećmi. Zamiast przyłączyć się do akcji i dyskutować o tym, niszczycie całą prowokację w stylu smutnego emo kida. Zero kurwa poczucia humoru. Tylko przechwałki jaki to ja jestem zajebisty bo spojrzałem dzisiaj na kalendarz. Idioci.

Post do usunięcia. Musiałem przelać tutaj żałość która wypełniła me serce na wasz zamulający widok.

Kurwa, thoro, speed racerze ty : P

Edit:
no wiesz Thoro my tobie też ciągle robiliśmy żarty facepalm.gif
MUAHAHAHAHAHHAHAHAHO KURWA ALE ŻART SIĘ PAŃSTWU UDAAAAAAAAAŁ!

NOT. Tu je daModderz, tu ni ma lekko.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
no wiesz Thoro my tobie też ciągle robiliśmy żarty :)
Prawie się nabrałem.

LordMaker

LordMaker

Użytkownicy
posty33
  • Użytkownicy
Przykro mi, że muszę to jeszcze wyjaśniać, bo jak dla mnie jest to oczywiste. To, że dla Was, twórców jest to niewątpliwie śmieszne, dla fanów projektu jest co najmniej niezbyt przyjemne. Niektórzy siedzą jak na rozżarzonych węglach, a Wy piszecie, że już prawie wszystko uzgodnione. A potem okazuje się, że to wszystko żart...

Może po prostu nie rozumiem "ducha prima aprilis", ale uważam, że to było po prostu złe.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Może po prostu nie rozumiem "ducha prima aprilis", ale uważam, że to było po prostu złe.

Nie było by problemu, gdybyś zawczasu popatrzył w kalendarz :) .

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Jest JEDEN JEDYNY dzień w roku w którym można bezkarnie mieć polewę z idiotów, ale zawsze znajdzie się jakiś smutny obrońca uciśnionych internetu i wszystko spierdoli. W ten JEDEN JEDYNY dzień można spodziewać się wszystkiego, więc jeżeli ktoś się poczuł urażony tą prowokacją, niech ma żal tylko i wyłącznie do swojej inteligencji.

patrakus

patrakus

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
A jakie będą wymagania?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#92 2010-04-01, 19:00(Ostatnia zmiana: 2010-04-01, 19:10)
Dobra, mimo że temat na czasie przyszła pora na oficjalne oświadczenie i podsumowanie całej sprawy. Oświadczenie znajdziecie na http://czaszaplaty.pl a moje podsumowanie poniżej:

- Temat żartu był na ustach aktywnych fanów gry przez cały dzień
- Temat na forum theModders na okrągło śledziło średnio 10-20 osób
- Zdenerwowaliśmy znanego i lubianego Xardzia17, którego kompleksy trysły z finezją godną bicza Indiany Jonesa.
- Zdarzyli się ludzie na tyle spostrzegawczy, co zrozumieli istotę żartu i postanowili dołączyć się do naszej zabawy wzajemnie podkręcając hype i robiąc jeszcze większego psikusa innym - dziękujemy
- Pojawiło się niestety również grono zbawców, które parcie na napisanie "to jest żart" mieli większe niż na stolec po konsumpcji surowego ziemniaka
- Zdarzyli się również tacy co poczuli się urażeni - zważywszy na dzisiejsze święto jest to równie bezpodstawne i nie logiczne jak oburzanie się o stawianie wszędzie choinek na 25 grudnia

Ale przede wszystkim sytuacja ta pokazała jak niektórzy cenią sobie naszą pracę. Co jak co ale owy temat może służyć za multimedialną definicję obłudy i hipokryzji w najczystszym wydaniu. O ile jestem w stanie zrozumieć pewne rozczarowanie, to nagłe chamstwo i wrogość kierowana w naszą stronę jest już nie do zaakceptowania. Pozdrawiam tu szczególnie "oddanych fanów", którzy deklarowali się że ukradną naszą prace z internetu. Vierzba napisał na ten temat wszystko co możliwe; Soviet Mental, a jak komuś się udało, ktoś ma więcej, lepiej to należy zagryźć, skrytykować, potępić aby i tak później skrycie zassać z internetu - jak szczur. Wielka szkoda, że to właśnie z okazji tak radosnego dnia na wierzch wyszło tyle kompleksów, zawiści i zazdrości ale cóż, Oto Polska Panie.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#93 2010-04-01, 19:24(Ostatnia zmiana: 2010-04-01, 19:26)
A i bym zapomniał. Każdy dobry film należy kończyć listą płac tak więc słać kurwy możecie na:

Zyska - pomysł i ogólny ogar. Gdyby nie on to byśmy o tym dniu zapomnieli zapewne sami wkręcając się w jakiś głupi żart podobny do naszego :)
Shergara - strona tekstowa tego wzburzenia to jego sprawka.
Thora - za sweetaśne graficzki, szlify tekstu i podkręcanie hajpu
Aragorna, Tripla, Orca - za podkręcanie hajpu
Elvansa - coś miał zrobić ale standardowo nie zrobił nic

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
podziękujcie jeszcze adminom za edytowanie i usuwanie postów i sygnaturek, musieli się sporo napracować    :)

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
na krótko po założeniu tematu sam z Orcem musiałem odświeżać temat średnio 20 razy na minutę i coś usuwać :D . jak było później i ile poleciało nie wiem, gdyż poszedłem na rower ale skoro mówisz o sygnaturkach to widocznie niektórym musiało bardzo zależeć :lol2:

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

#96 2010-04-01, 19:51(Ostatnia zmiana: 2010-04-01, 19:56)
Ja aż tak daleko nie zaszedłem ;D Tylko parę postów poleciało z mojej ręki.

@down
? xD

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
ale skoro mówisz o sygnaturkach to widocznie niektórym musiało bardzo zależeć :lol2:

"Niektórym" to w tym przypadku mi    ;p  
Nie gniewajcie się, ale ja też chciałem mieć trochę zabawy   :D  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Ta. Patrząc na niektórych, to chyba spuszczali się przy każdym poście "Prima Aprilis", ciesząc się i radując jacy to są zajebiście spostrzegawczy.

Zamiast siedzieć cicho i obserwować pocisk który tu się dział od rana spamowali i starali się wszystko zjebać.
Żałosne.

Macie tu pełną listę inteligentów:
http://ifotos.pl/img/Beztytulu_nxqarh.jpg

MixX

MixX

Użytkownicy
posty48
  • Użytkownicy
Bardzo dobre :lol2:

W tartaku:

Opuszczona Kopalnia [GI]

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry