[prima aprillis] Czas Zapłaty na półkach 47426 109

O temacie

Autor

Zaczęty 1.04.2010 roku

Wyświetleń 47426

Odpowiedzi 109

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
W końcu mamy zaszczyt ogłosić, że Czas Zapłaty stał się autonomiczną grą na silniku Gothic...

Po pełne informacje zapraszamy standardowo na http://www.czaszaplaty.pl/

Mafcio

Mafcio

Użytkownicy
posty68
Propsy1
  • Użytkownicy
Czy to bedzie jako 2 dodatek jak np. NK do Gothica?

BrokenStar Team

Zapraszam na stronę!

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Zalecam czytanie ze zrozumieniem. Czas Zapłaty będzie w pełni autonomiczną grą, zarówno jako produkt na sklepowych półkach jak i aplikacja nie potrzebująca do działania żadnych zewnętrznych plików czy gier.

gevil

gevil

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
czyli mam rozumiec ze czekam juz dwa lata po to zeby poczekac jeszcze rok i isc po ta gre do sklepu ?
myslalem ze robicie to dla wlasnej satysfakcji a nie dla kasy.
niestety w dzisiejszych czasach kazdy za kilka groszy stanie sie kurwom.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Cytat: gevil link=topic=9464.msg89568#msg89568 date=Apr 1 2010, 11:36 AM\'
czyli mam rozumiec ze czekam juz dwa lata po to zeby poczekac jeszcze rok i isc po ta gre do sklepu ?
myslalem ze robicie to dla wlasnej satysfakcji a nie dla kasy.
niestety w dzisiejszych czasach kazdy za kilka groszy stanie sie kurwom.

Chyba ty się stałeś kurwą.
Od kiedy branie kasy za ciężko pracę jest kurwieniem się?

gevil

gevil

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Cytat: Buła link=topic=9464.msg89571#msg89571 date=Apr 1 2010, 10:37 AM\'
Chyba ty się stałeś kurwą.
Od kiedy branie kasy za ciężko pracę jest kurwieniem się?

a od kiedy oklamywanie ludzi jest w porzadku ?
zawsze bylo jasno napisane "gra bedzie darmowa"

Cytat: Sergio link=topic=9464.msg89574#msg89571 date=Apr 1 2010, 10:39 AM\'
I będzie, ale tylko dla wybrańców   :lol:

nie mam zamiaru okradac innych. wyroslem z tego
myslalem ze przynajmniej takie osoby jak the modders potrafia dotrzymac slowa.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Czyli jednak pobrać będzie to można tylko nielegalnie czy po prostu będziecie sprzedawać to za granicą?

Niestety jesteśmy zobowiązani umową i jest do dla nas być albo nie być - nie możemy teraz od tak wrzucić naszej pracy za darmo do Internetu, gdyż na dobrą sprawę okradlibyśmy samych siebie. Jeśli chodzi o sprzedaż to nasza gra będzie dostępna w większości krajów Europy, w Polsce oraz wybranych krajach słowiańskich. Z dotychczasowych rozmów z Jowood wynikło, że niestety nie planują wydania w USA i na innych kontynentach.

Mafcio

Mafcio

Użytkownicy
posty68
Propsy1
  • Użytkownicy
To bede ja wyczekiwal na stronie cd-projektu :lol:

BrokenStar Team

Zapraszam na stronę!

gevil

gevil

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=9464.msg89579#msg89579 date=Apr 1 2010, 10:42 AM\'
Niestety jesteśmy zobowiązani umową i jest do dla nas być albo nie być - nie możemy teraz od tak wrzucić naszej pracy za darmo do Internetu, gdyż na dobrą sprawę okradlibyśmy samych siebie. Jeśli chodzi o sprzedaż to nasza gra będzie dostępna w większości krajów Europy, w Polsce oraz wybranych krajach słowiańskich. Z dotychczasowych rozmów z Jowood wynikło, że niestety nie planują wydania w USA i na innych kontynentach.

no to gratuluje.
brzydze sie wami i ta gra.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

[prima aprillis] Czas Zapłaty na półkach
#9 2010-04-01, 11:48(Ostatnia zmiana: 2010-04-01, 11:50)
Nikt nie powiedział, że wydawcą będzie CDP. Z resztą polecam rozeznać się w ostatnich umowach wydawniczych JoWoodu z polskimi dystrybutorami. Aby nie spekulować dodam, że rozmowy były prowadzone ze wszystkimi istotnymi firmami na naszym rodzimym rynku.

Jeśli chodzi o "The Modders się sprzedało", to sądzę że każdy rozsądny zrozumie nasze posunięcie. Dla nas to była ogromna szansa a przede wszystkim spełnienie marzeń do tego z korzyścią dla graczy. Sądzę, że każdy oddany fan Gothic zechcę zagrać w swoją ulubioną grę jeszcze raz po latach, maksymalnie dopracowaną, odświeżoną i zapakowaną w piękne wydawnictwo. Dla nas jest to szansa na zdobycie doświadczeń ale również możliwość zaistnienia w branży na poważnie, być może już wkrótce z całkiem nową, autorską grą.

Antitraxx

Antitraxx

Użytkownicy
posty70
Propsy18
  • Użytkownicy
Z kilku powodów czuję się oszukany. Czekam solidne trzy lata (od wydania prologu) na modyfikację która miała być tylko nieoficjalnym rozszerzeniem do Gothic I, by po tych trzech latach się dowiedzieć że zamiast ściągnąć ją sobie ze strony projektu, będę musiał zapier****ć do Empiku czy innego sklepu komputerowego po nią. Gdybym chciał jakąś dobrą grę na miarę Czasu Zapłaty, bym sobie ściągnął Two Worlds albo Risena. Z jednej strony : zawiodłem się na was, a z drugiej : gratuluję takiego sukcesu.

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
ja też gratuluje sukcesu, poszło wam naprawdę nieźle   :lol:

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
Cytat: Buła link=topic=9464.msg89595#msg89595 date=Apr 1 2010, 10:55 AM\'
Risen i dobra gra? :lol:

:lol:  :D  ^^

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

Antitraxx

Antitraxx

Użytkownicy
posty70
Propsy18
  • Użytkownicy
Cytat: Buła link=topic=9464.msg89595#msg89595 date=Apr 1 2010, 11:55 AM\'
Risen i dobra gra? :D

No a nie? I to o wiele lepsza niż ostatnie dwie produkcje JoWood czyli Gothic 3 i Gothic 3 : Zmierzch Bogów  :lol:

gevil

gevil

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Cytat: Antitraxx link=topic=9464.msg89593#msg89593 date=Apr 1 2010, 11:54 AM\'
Z kilku powodów czuję się oszukany. Czekam solidne trzy lata (od wydania prologu) na modyfikację która miała być tylko nieoficjalnym rozszerzeniem do Gothic I, by po tych trzech latach się dowiedzieć że zamiast ściągnąć ją sobie ze strony projektu, będę musiał zapier****ć do Empiku czy innego sklepu komputerowego po nią. Gdybym chciał jakąś dobrą grę na miarę Czasu Zapłaty, bym sobie ściągnął Two Worlds albo Risena. Z jednej strony : zawiodłem się na was, a z drugiej : gratuluję takiego sukcesu.

doladnie ale jak chca kasy to niech robia co musza.
prawda jest taka ze wiecej bedzie piratow niz klientow.

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy

Antitraxx

Antitraxx

Użytkownicy
posty70
Propsy18
  • Użytkownicy
Mimo tego całego zawodu, jednak skuszę się na kupno Czasu Zapłaty, za długo na to czekałem by teraz zrezygnować z takiej inwestycji :lol:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

[prima aprillis] Czas Zapłaty na półkach
#18 2010-04-01, 11:59(Ostatnia zmiana: 2010-04-01, 12:00)
prawda jest taka ze wiecej bedzie piratow niz klientow.

To niech sobie będzie, to nie nasze zmartwienie. Jest to inicjatywa kolekcjonerska (stąd tak bogate wydanie), kierowana przede wszystkim do prawdziwych fanów gry Gothic i wszystkich tych, którzy nas wspierali. Szuje i narzekacze mogą jak najbardziej ściągać z internetu (czeka ich mała niespodzianka :lol: ), my do nich swojej pracy nie kierujemy.

Mafcio

Mafcio

Użytkownicy
posty68
Propsy1
  • Użytkownicy
Ja także chętnie kupię, jaka jest wasza sugerowana cena?

BrokenStar Team

Zapraszam na stronę!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry