[Zakaz wstępu piratów] Apel do dobrych ludzi 10289 30

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 7.03.2010 roku

Wyświetleń 10289

Odpowiedzi 30

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Witam.

Mam apel do wszystkich dobrych i praworządnych ludzi, którzy mają ciężko zarobione przez rodziców pieniądze. Jeśli w najbliższym czasie zamierzacie kupić jakąś oryginalną grę, np. nowego Assassin's Creed II, który ma dobre opinie w recenzjach, lepiej przeznaczcie te pieniądze na biednego i potrzebującego mnie. Numer konta mogę podać na PW. W tytule przelewu proszę wpisać "Przecież zawsze mogę ściągnąć pirata".

Dziękuję wszystkim dobroczyńcom. Obiecuję, że zwróci się to Wam z nadwyżką.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Wyślę jak tylko mamusia wpłaci mi na moje konto w banku szwajcarskim kieszonkowe.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Jutro powinienem dostać stypendium a dodatkowo opuszczę sobie rundki na itunes. Masz mój miecz.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W tej chwili nie mam kasy, ale masz moje błogosławieństwo.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Kyro, pomodlę się dzisiaj za ciebie, abyś nie musiał żebrać :lol2:

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Witam.

Mam apel do wszystkich dobrych i praworządnych ludzi, którzy mają ciężko zarobione przez rodziców pieniądze. Jeśli w najbliższym czasie zamierzacie kupić jakąś oryginalną grę, np. nowego Assassin#msgote author=Kyroman link=topic=9161.msg85824#msg85824 date=1267994209]Witam.

Mam apel do wszystkich dobrych i praworządnych ludzi, którzy mają ciężko zarobione przez rodziców pieniądze. Jeśli w najbliższym czasie zamierzacie kupić jakąś oryginalną grę, np. nowego Assassins Creed II, który ma dobre opinie w recenzjach, lepiej przeznaczcie te pieniądze na biednego i potrzebującego mnie. Numer konta mogę podać na PW. W tytule przelewu proszę wpisać "Przecież zawsze mogę ściągnąć pirata".

Dziękuję wszystkim dobroczyńcom. Obiecuję, że zwróci się to Wam z nadwyżką.

Ale na cóż to potrzebujesz, synu?

Комиссар RBT

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Dorzuciłbym swoje trzy grosze, ale transakcje nie obejmują chyba tak małych kwot  :lol2:  .

Spoiler

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Dorzuciłbym swoje trzy grosze, ale transakcje nie obejmują chyba tak małych kwot 12.gif .

+ za całkiem błyskotliwy tekst ;(

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kyro, pomodlę się dzisiaj za ciebie, abyś nie musiał żebrać :)
No tak, a w tle będzie Ci się ściągał ACII albo nawet Big.Big.Babes.31[English].XXX.DVDRiP.XviD, hipokryto.

Cytat: Kereth link=topic=9161.msg85833#msg85831 date=Mar 7 2010, 09:36 PM\'
Ale na cóż to potrzebujesz, synu?
Mam poważną prywatną potrzebę. W gruncie rzeczy nic w moim poście nie jest przesadzone ;(

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
No tak, a w tle będzie Ci się ściągał ACII albo nawet Big.Big.Babes.31[English].XXX.DVDRiP.XviD, hipokryto.
Nie jestem hipokrytą. To pomówienie! Chcesz, abym poprzez ściąganie miał zatarg z rektorem?  ;(

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
IMO efektywniejszym będzie za te pieniądze wypić twoje zdrowie. Pjona!

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Mam poważną prywatną potrzebę. W gruncie rzeczy nic w moim poście nie jest przesadzone ;(

Nie podam ci moich dolarów bez poznania tej potrzeby, synu. Więc proszę, cóż to za potrzeba?

Комиссар RBT

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Serio byłbyś gotowy mnie wesprzeć, burżuju? ;(

Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
To delikatna sprawa ale zapewniam że edukacja kyra to dobra inwestycja. To się zwróci i on to odda ;(

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Jutro powinienem dostać stypendium a dodatkowo opuszczę sobie rundki na itunes. Masz mój miecz.
Jak wyżej  ;(

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
jaki głupi! ;( /////////. i myślisz ze ktoś Ci wyśle ;/////?

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Nie ma to jak odpowiedzieć w temacie po miesiącu ;(

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
o w dupe, ja myslalem ze to z dzisiaj w obliczu akcji kyra w tajnym ;(

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
BTW - dlaczego nie mam dostępu do tajnego, jako zasłużony i niezastąpiony user forum? ;(

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Jakiego tajnego?  ;(

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry