DO DEXTERA 1506 4

O temacie

Autor

Zaczęty 27.02.2010 roku

Wyświetleń 1506

Odpowiedzi 4

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
nie odpowiadasz na gg więc pisze tutaj: czy zamierzasz coś robić w sprawie designu tm? jeśli nie to powiedz a jeśli tak to również ponieważ projekt uległ zmianie. na chwile obecną wszystko jest przez to zahamowane, bo może się tym zająć inna osoba.

--

gdyby ktoś miał jakiś kontakt do dekstera to prosiłbym o przekazanie tych słów

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

DO DEXTERA
#1 2010-02-27, 20:47(Ostatnia zmiana: 2010-02-27, 20:48)
Deks
 20:47:18
 mozesz powiedziec ze wszystko mi sie pierdoli, mam malo czasu i klopoty techniczne caly czas

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
...
Nie ma kogoś innego kto by się mógł tym zająć?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
oczywiście, że jest... Zdunek :D
właśnie zdałem design (i tak nikomu nie pokaże więc spierdalać :D ) i roboczo przeglądam forum dawpiego zastanawiając się czym by można było usprawnić tą kloakę. ikonka :D  i tag [youtube] to podstawa
ogólnie do wakacji powinno być nowe forum.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
w sumie bardzo dobrze, że dekster nie podołał bo wprowadziłem wiele istotnych poprawek i zbudowałem właściwie wszystko od nowa. zaczynam robić ikony ale mi się nie chce.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry