Witam. Jestem tu nowy i jak duża część z was czeka na spolszczenie tego niesamowitego moda. Dzisiaj, będąc na rosyjskiej stronie, w której jest trochę info o tym modzie skopiowałem dużą część rosyjskiego tekstu, wkleiłem na google translator i przyznam, że otrzymałem niezłe spolszczenie. Oczywiście nie otrzymamy idealnego spolszczenia np. dobrze odmienionego rzeczownika, ale wydaję mi się, że z pomocą google tego moda można spolszczyć bardzo szybko poświęcając troszkę swojej pracy na poprawianie tego, czego "nie zauważyło" google. Niestety nie posiadam teksty, ale byłbym skłonny skopiować całą cyrylice z Returning, wkleić w google translator, skopiować tłumaczenie, wkleić do pliku, odpowiedzialnego za teksty w grze, zapisać i grać. Według mnie nie jest to głupie rozwiązanie. Tłumaczenie nie będzie najlepsze, ale na pewno jest to opcja godna uwagi, chyba, że ktoś rozumie rosyjski. Alternatywą może być razem z pomocą google przyłożenie się do pracy i w kilka osób przetłumaczyć tego moda. Wiem, że jest tu osoba, która podobno zajęła się tym tłumaczeniem i szacun dla niej, ale nie wiadomo jak sobie radzi. Pozdrawiam.