Z początku nie chciało mi się tego nawet zaczynać, ale postanowiłem, że napiszę chociaż część pewnej rzeczy. Chodzi mi o wypisanie lokacji i jak z nich dojść. Rozumiem, że każdy się połapie bo nie mam zamiaru "szczegółowo" (tj. za palisadą ścieżka, za ścieżką las, za lasem ścieżka a na tej ścieżce droga do mniejszego lasku z którego idziemy do następnej lokacji) wypisywać, tylko przelecieć z grubsza. No to więc zaczynamy :(teraz na pewno tego nie skończę, więc pewnie zrobię ze 2,3 edity MAX.)
Pojawiamy się w Khorinis. A oto sposoby przechodzenia do dalszych lokacji.
1. Khorinis - Fort Paladynów, Górnicza dolina - Cmentarzysko orków, Baza orków w kanionie trolli - Dolina cieni - Twierdza nieumarłych , Stary "wyzombiony" obóz na bagnie, Wieża Nekromanty Demonologa, Stara Kopalnia, Jarkendar.
2. Jarkendar - nie pamiętam zbytnio, ale oprócz nowej lokacji jaką jest "góra" z uwięzionym złotym smokiem nie ma chyba żadnej nowej lokacji(przestroga - mnie często przy przechodzeniu przez teleport do smoka wywalało z accesem do pulpitu, więc radzę przed "wstąpieniem na trony" zasavować).
3. Powtórka : Khorinis - Za pomocą runy teleport do jaskini z której przechodzimy do twierdzy opiekunów.
Na razie to tyle, jeśli coś jeszcze sobie przypomnę z pewnością napiszę. Pozdrawiam.