Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2392656 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2392656

Odpowiedzi 3617

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Bij jak chcesz. Ja zebrałem ich wszystkich z całej budowli i Gromem zabiłem.
Grom wytraciłem na 2 inne miejsca ze strażnikami, poza tym to by było durne jeżeli to byłby jedyny sposób na ich zabicie.

Gram łucznikiem i z łuku nic im nie robiłem. Broń sieczna także odpada, z obuchowej otrzymują zbyt mały damage, bo nie szkoliłem się w walce bronią białą. Pozostaje magia, ale tutaj też mały problem bo nie miałem od kogo kupić zwojów - zrobiłem runę u Gallaharda (Mała Błyskawica) i mozolnie oczyściłem bibliotekę.

Na koniec okazało się że na ołtarzu leżał Młot Adanosa, którym strażników zabija się jednym ciosem.  :ayfkm:

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie odnośnie spolszczenia finalnego do wszystkich wersji, w którym miejscu dowiedział bym się o jego zakończeniu ?

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Co do tej miksturki, to mają ją co ważniejsi orkowie ( wyjątek to właśnie ten ork ), np. orkowy przywódca z Jankendaru, ten co jest na pustyni a dokładniej to jest przed pewnym budynkiem ( jeżeli się nie mylę to jest to chyba Biblioteka ). ( Najlepszą sprawą jest dostanie misji na oczyszczenie kanionu. Po drodze można właśnie tam pójść a piraci wszystkich zabiją ) Poza tym, w misji Świątynia Śniącego gdy Tarrok poprosi cb. o przyniesienie właśnie takiej miksturki, to okaże się, że ma ją Ur-Shak. Tutaj zamiast dać ją Tarrokowi można dać Salandrilowi. Kupcy : Gorax, Zuris, jakiś w Klasztornej Bibliotece, spec od przyzywania chyba sprzedaje te zwoje, Isgaroth, ale do III rozdziału bo zabiją go orkowie albo poszukiwacze, Sengrath ale do IV, bo zostanie zabity przez orków ( będzie leżał przy palisadzie ), jakiś na K łowca smoków w Górniczej Dolinie od IV rozdziału, Martin ale on sprzedaje czary paladynów, np. wypędzenie zła, i inne zabierające nawet 500 hp., no i Milten w IV rozdziale da klucz do jego skrzyni w GD w której bęzie lodowa fala, Myxir albo Cronos ( nie wiem, imiona Magów Wody ciągle mi się mieszają :D  ) równiez sprzedaje mocne czary Wody ( nie działa Gejzer ). Więcej kupców co sprzedają mocnejsze czary to chyba nie ma.

Ej wiem jak się gra w G2NK nie musisz mi opisywać, że misja i piraci etc. Ale i tak dzięki za pomoc. Czemu gejzer nie działa!!?? :hitler:  
W dodatku ciągle się nim bawiłem na np. Ognistych jaszczurach lub czegoś ognistego w tym stylu.

Mam parę nowych pytań, jeśli odpowiecie mi na nie wszystkie będę dozgonnie wdzięczny, otóż:

1.W jaskini za ruinami Magów Wody (jeszcze w Khorinis) obok namiotu jest ukryte przejście, otworzyłem je pokrętłem w kamiennej chatce na mniejszej piramidzie, nie mam kompletnego pojęcia co znajdę za tym przejściem, proszę o rychłą (szybką) odpowiedź bo chcę tam iść jeszcze przed Jarkendarem - Co tam kurna jest? Czy dam radę z 15 levelem?

2.Kto pokonał Raboglava (topielca na wyspepce chroniąc skarbu Grega) bez kodów, w pierwszym rozdziale w uczciwej walce z miecza? :lol:   Ja go zabiłem bugiem... :lol2:  

3.Przy cieniostworze (tego przy ruinach) w #msg1071649Skórzanej torbie#msg1071649 znalazłem list o jakiejś bestii. Jest o tym jakiś wątek, misja, dialog czy coś? oO  

4.Czemu o północy w Martwej Harpii nie ma tego gościa co miałem mu sakiewkę od Gerbrandta dać w misji od Gallahada?? oO  

5.Gdzie na Khorinis w pierwszym rozdziale można znaleźdź jakąś ciekawą broń lepszą od dobrego długiego miecza lub jakiąś miksturkę zwiększającą mi siłę na stałe lub taką na wytrzymałość?

Z GÓRY DZIĘX ZA ODPOWIEDŹ! ;d  :ok:

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Co do tej miksturki, to mają ją co ważniejsi orkowie ( wyjątek to właśnie ten ork ), np. orkowy przywódca z Jankendaru, ten co jest na pustyni a dokładniej to jest przed pewnym budynkiem ( jeżeli się nie mylę to jest to chyba Biblioteka ). ( Najlepszą sprawą jest dostanie misji na oczyszczenie kanionu. Po drodze można właśnie tam pójść a piraci wszystkich zabiją ) Poza tym, w misji Świątynia Śniącego gdy Tarrok poprosi cb. o przyniesienie właśnie takiej miksturki, to okaże się, że ma ją Ur-Shak. Tutaj zamiast dać ją Tarrokowi można dać Salandrilowi. Kupcy : Gorax, Zuris, jakiś w Klasztornej Bibliotece, spec od przyzywania chyba sprzedaje te zwoje, Isgaroth, ale do III rozdziału bo zabiją go orkowie albo poszukiwacze, Sengrath ale do IV, bo zostanie zabity przez orków ( będzie leżał przy palisadzie ), jakiś na K łowca smoków w Górniczej Dolinie od IV rozdziału, Martin ale on sprzedaje czary paladynów, np. wypędzenie zła, i inne zabierające nawet 500 hp., no i Milten w IV rozdziale da klucz do jego skrzyni w GD w której bęzie lodowa fala, Myxir albo Cronos ( nie wiem, imiona Magów Wody ciągle mi się mieszają :D  ) równiez sprzedaje mocne czary Wody ( nie działa Gejzer ). Więcej kupców co sprzedają mocnejsze czary to chyba nie ma.

Ej wiem jak się gra w G2NK nie musisz mi opisywać, że misja i piraci etc. Ale i tak dzięki za pomoc. Czemu gejzer nie działa!!?? :hitler:  
W dodatku ciągle się nim bawiłem na np. Ognistych jaszczurach lub czegoś ognistego w tym stylu.

Mam parę nowych pytań, jeśli odpowiecie mi na nie wszystkie będę dozgonnie wdzięczny, otóż:

1.W jaskini za ruinami Magów Wody (jeszcze w Khorinis) obok namiotu jest ukryte przejście, otworzyłem je pokrętłem w kamiennej chatce na mniejszej piramidzie, nie mam kompletnego pojęcia co znajdę za tym przejściem, proszę o rychłą (szybką) odpowiedź bo chcę tam iść jeszcze przed Jarkendarem - Co tam kurna jest? Czy dam radę z 15 levelem?

2.Kto pokonał Raboglava (topielca na wyspepce chroniąc skarbu Grega) bez kodów, w pierwszym rozdziale w uczciwej walce z miecza? :lol:   Ja go zabiłem bugiem... :lol2:  

3.Przy cieniostworze (tego przy ruinach) w #msg1071684Skórzanej torbie#msg1071684 znalazłem list o jakiejś bestii. Jest o tym jakiś wątek, misja, dialog czy coś? oO  

4.Czemu o północy w Martwej Harpii nie ma tego gościa co miałem mu sakiewkę od Gerbrandta dać w misji od Gallahada?? oO  

5.Gdzie na Khorinis w pierwszym rozdziale można znaleźdź jakąś ciekawą broń lepszą od dobrego długiego miecza lub jakiąś miksturkę zwiększającą mi siłę na stałe lub taką na wytrzymałość?

1. Znajduje się tam taka broń bardzo dobra (niestety potrzeba do niej jakieś 200 siły.;p ) Jest ona związana z qestem dla bractwa. W środku są pełzacze, pełzacze wojownicy i na samym końcu potężny golem.:lol:  
2. Da się go pokonać uczciwie jak się przypakuje trochę i się wspomoże zwojami itp.
3. Tak, jest to qest związany z Przywódcą myśliwych. Po znalezieniu notatki musisz do niego wrócić. A potem znaleść resztę notatek w Jarkendarze (działają te notatki tak jak chromaniny) a na koniec pokonać bestie.
4. Musisz porozmawiać z Orlanem. Jak ci się nie wyświetla u niego opcja o tym kolesiu to spróbuj zagadać trochę po północy.

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Próbowałem i nic ale na 5 pytanie to jest odpowiedź w 1 mam już aktualnie 100 siły więc drugie tyle jestem w stanie wyciągnąć.

Czemu nie mogę pokonać Regisa????? oO

Czeladnik

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy

3.Przy cieniostworze (tego przy ruinach) w #msg1071684Skórzanej torbie#msg1071684 znalazłem list o jakiejś bestii. Jest o tym jakiś wątek, misja, dialog czy coś? oO  

1. Pokrętło powiadasz? Tam i w kilku innych miejscach w Khorinis jeszcze nie byłem, zaraz to sobie sprawdzę. Swoją drogą ostatnio zabiłem niejakiego #msg1071684Nergala#msg1071684 w wieży za trollami koło Groma, ale bez magii zniszczenia ożywieńców ciężko by było.
2. W pierwszym rozdziale zabiłem wszystkie unikalne stworki (głównie za pomocą łuku) z wyjątkiem pancernego leczącego się goblina i ognistego jaszczura. Aktualnie oczywiście już nie żyją - jestem w GD przed zamkiem.
3. O jaki list chodzi? :)  Czy chodzi o zadanie #msg1071684Poszukiwania#msg1071684, które kontunuuje się w Jarkendarze czy znowu coś przegapiłem? Cholera, muszę przebadać ten teren przy piramidach.
4. To jest quest po którym ma się możliwość dołączenia do gildii zabójców [pogadaj z karczmarzem]. Jeśli nie zrobisz go tego samego dnia o północy to zaprzepaścisz sobie szansę na dołączenie do nich. Ja przez to zacząłem grać od nowa bo nie miałem innego zapisu i opłacało się.
5. Miksturę na wytrzymałość trzeba uważyć, ale nie wiem kto miał przepis. A z siłą jest jeszcze większy problem, jedyną miksturką na siłę jaką posiadałem była ta od Zurisa za 1500g w 2 rozdziale o ile się nie mylę. Z potionami na zręczność nie miałem problemów, uważyłem ich z 15. Sagitta nauczyła mnie przepisu za 20PN, a goblinie jagody często wypadały z Leśnych goblinów.

Regis był dość trudny, może brak Ci HP albo dobrego pancerza?

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy

3.Przy cieniostworze (tego przy ruinach) w #msg1071732Skórzanej torbie#msg1071732 znalazłem list o jakiejś bestii. Jest o tym jakiś wątek, misja, dialog czy coś? oO  

1. Pokrętło powiadasz? Tam i w kilku innych miejscach w Khorinis jeszcze nie byłem, zaraz to sobie sprawdzę. Swoją drogą ostatnio zabiłem niejakiego #msg1071732Nergala#msg1071732 w wieży za trollami koło Groma, ale bez magii zniszczenia ożywieńców ciężko by było.
2. W pierwszym rozdziale zabiłem wszystkie unikalne stworki (głównie za pomocą łuku) z wyjątkiem pancernego leczącego się goblina i ognistego jaszczura. Aktualnie oczywiście już nie żyją - jestem w GD przed zamkiem.
3. O jaki list chodzi? :)  Czy chodzi o zadanie #msg1071732Poszukiwania#msg1071732, które kontunuuje się w Jarkendarze czy znowu coś przegapiłem? Cholera, muszę przebadać ten teren przy piramidach.
4. To jest quest po którym ma się możliwość dołączenia do gildii zabójców [pogadaj z karczmarzem]. Jeśli nie zrobisz go tego samego dnia o północy to zaprzepaścisz sobie szansę na dołączenie do nich. Ja przez to zacząłem grać od nowa bo nie miałem innego zapisu i opłacało się.
5. Miksturę na wytrzymałość trzeba uważyć, ale nie wiem kto miał przepis. A z siłą jest jeszcze większy problem, jedyną miksturką na siłę jaką posiadałem była ta od Zurisa za 1500g w 2 rozdziale o ile się nie mylę. Z potionami na zręczność nie miałem problemów, uważyłem ich z 15. Sagitta nauczyła mnie przepisu za 20PN, a goblinie jagody często wypadały z Leśnych goblinów.

Regis był dość trudny, może brak Ci HP albo dobrego pancerza?

A żebyś kurde wiedział że nie mam. Mam lekki pancerz strażnika (wiem najemnikiem byłoby lepiej) z tąd moje pytanie. Jak zdobyć pancerz Wodnego Kręgu albo jakiś inny lepszy od dotychczasowego? I niestety zjebałem wątek z gildią morderców (zabójców) bo kompletnie PRZYPADKOWO kliknąłem na to aby ich zarżnąć. Podobnie z Gildią Złodziei z podstawki, więc wiesz... HP mam 75 i przy #msg1071732level up#msg1071732 nie zwiększa mi się jak w podstawce czy NK. Jak zrobić aby mieć więcej HP?

Nie byłeś w ruinach? Taki przycisk-pokrętło za krzakami w małej chatce na małej piramidce jak nie umie ktoś znaleźdź Zębacz x3, cieniostwór x1, czarny goblin x chyba 4, goblin wojownik x 2, ognisty jaszczur x chyba 2, jaszczur x ponad 4, szczur x2. Nie licze pełzaczy w jaskini...

I kolejne pytanie - Czy mogę kupić u kogoś czary dobre? nie tylko lodowa fala i tak dalej. Tak żeby zabierało 10 many bo tyle akurat mam...  ;d  
A jak nie to jak zwiększyć sobie manę bez wydawania kasy i PN (Punktów Nauki)??? :D

Czeladnik

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wpieprzaj czarne grzybki to po pewnej ilości mana ci wzrośnie. A tak bez kasy i PN wiele nie zdziałasz.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

5. No jest taki kozacki mieczyk co ma nazwę koczownik ale znajduję się on w jednej z 3 skrzyń w grobowcu za gospodarstwem onara.. Jeśli otworzysz skrzynie pojawiają sie szkielety :P wiec musisz szybko wziac i uciekac :P

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jak mam do jasnej ciasnej zabić tych szamanów w światyni śniącego? Jak ich nie idzie ruszyć.. :<
2. Kiedy pojawi się ten 4 opiekun..
3. Jak zdobyć karmę wymaganą na noszenie szponu
4. Jak zacząć zadnie z Gomezem? Spotkalem go przypadkowo ale zadanie nie mam od niego.

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Cholera. Czy żaden z was nie czyta postów powyżej? Jednej osobie odpowiada dziesięć. Poza tym zadajecie sami pytania a parę postów powyżej macie odpowiedź. :facepalm:

A żebyś kurde wiedział że nie mam. Mam lekki pancerz strażnika (wiem najemnikiem byłoby lepiej) z tąd moje pytanie. Jak zdobyć pancerz Wodnego Kręgu albo jakiś inny lepszy od dotychczasowego? I niestety zjebałem wątek z gildią morderców (zabójców) bo kompletnie PRZYPADKOWO kliknąłem na to aby ich zarżnąć. Podobnie z Gildią Złodziei z podstawki, więc wiesz... HP mam 75 i przy 'level up' nie zwiększa mi się jak w podstawce czy NK. Jak zrobić aby mieć więcej HP?

W returningu nie zwiększa się HP jak się dostaje level. Trzeba tak jak w G3 uczyć się od nauczycieli życia. Uczy tego np. Wulfgar (ten strażnik w koszarach co trenuje w walce w ręcz).

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Jak zdobyć pancerz Wodnego Kręgu albo jakiś inny lepszy od dotychczasowego?
Pancerz wodnego kręgu zdobędziesz dołączając do wodnego kręgu oczywiście(chyba pamiętasz jak?). Ulepszać go możesz u Carla.

HP mam 75 i przy #msg1071740level up#msg1071740 nie zwiększa mi się jak w podstawce czy NK. Jak zrobić aby mieć więcej HP?
HP trzeba się uczyć u trenerów. 5PN za 25HP, ale według mnie się nie opłaca. Mam 30 level, nic nie pakowałem w to punktów nauki i punktów życia mam 361.

I kolejne pytanie - Czy mogę kupić u kogoś czary dobre? nie tylko lodowa fala i tak dalej. Tak żeby zabierało 10 many bo tyle akurat mam...  ;d
Dobre czary są na 20 many i więcej. Mam na myśli obszarowówki typu grom. :)  Odwiedź Zurisa, Ignaza (ma zwoje przemiany), Isgarotha, Goraxa, Cronosa...

A jak nie to jak zwiększyć sobie manę bez wydawania kasy i PN (Punktów Nauki)??? :D
Nie wydałem ani jednego punktu nauki na mane a mam 118. Wystarczy robić wszystkie zadania i zbierać co się da. Poza tym paląc fajke wodną dostaje się +3 many, zielony nowicjusz też coś dawał, sa też eliksiry, ciemne grzyby i przede wszystkim tabliczki! Mnóstwo many za nie zebrałem tylko trzeba się nauczyć języka budowniczych i wydać te 30PN. Vatrasowi możesz też dać stare kamienne tabliczki jak masz ponad 10 to zwiększy mane, jak masz mniej to daje zwoje albo mikstury więc sięnie opłaca.
P.S. Jedząc mięso kopacza zwiększa się odporność na magię, a jedząc ser życie i tak dalej - ciekawa sprawa.

Gdzie na Khorinis w pierwszym rozdziale można znaleźdź jakąś ciekawą broń lepszą od dobrego długiego miecza?
Nie pamiętam gdzie, ale gdybyś zwiedzał wszystko - każdy zakamarek, to miałbyś:
Pazur Smoka, Krzyż Przeznaczenia, Krzyk Berserkera, Taniec Śmierci, Katowski Topór, Koczownik, Arogancja Sentenzy i pewnie kilka innych całkiem przyzwoitych broni.

Nie byłeś w ruinach? Taki przycisk-pokrętło za krzakami w małej chatce.
Nie otworzyłem tego, wiem gdzie to jest. Potem wrócę i zwiedze, bo aktualnie zajmuje się tym:

Moje pytania natomiast brzmią:

1.Po co jest rtęć?
2.Co mogę zrobić z ektoplazmą?

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Mam Wrzask Berserkera - Ruiny. Zwiedzam ten cały świat dokładnie (niebyłem jeszcze dokładnie w gęstym lesie i słonecznym kręgu i przy Konću Drogi Wybrańca czy cuś). Brakuje mi czarów aby rozpieprzać szkielety i tym podobne bo żaden z kupców nie ma już czarów na moją manę ponieważ wykupiłem ;d  
Jak się kurwa mam niby do Goraxa, do klasztoru dostać w I rozdziale??? Wiem jak wejsc ale trudniej z wyjsciem...
Kiedy pojawi się pierwszy opiekun czy coś takiego jak wy gadacie? Chyba że Dagoth zalicza się jako pierwszy... Chodzi mi o Drogę Opiekuna, po czym się to zacznie te spotkania z opiekunami!? :[  

Z góry jak zwykle dzięx za odpowiedź. Od dzisiaj stawiam propsy za pomagające odpowiedzi bo za dużo już mi pomagacie bez nagrody! :lol2:  ...

PS. bfkod a ile przechodzisz tego returninga już? oO

Czeladnik

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Podbijam pytania bfkoda, bo mam te przedmioty a nie wiem co z nimi robić.

Ponawiam: Czy Halvor skupuje złoto i srebro? Po skinieniu głową powinien skupować złoto i srebro, ale u mnie nie ma takiej opcji. U ogrodnika czy Halvora wszystko działa, a u tego nie. Poza tym: Czy Lee i najemnicy są do czegoś potrzebni? Bo mówi, że niby coś ukradłem i pobiłem jakiegoś wieśniaka ( pobiłem Pepe kilkanaście razy, bo po pobiciu włączała się u niego animacja jedzenia np. jabłka a po pobiciu można było mu to zabrać. Innych też pobiłem, w końcu łatwy exp ). I jeszcze coś: Gdzie jest ten krwawy puchar z Ratusza? Gdzieś czytałem, że klucz do kufra w krórym niby jest ten puchar ma Salandri, ale i on nie ma tego klucza, w jego domu też nic nie ma... I jeszcze jedno: gdzie jest ta trucizna dla Constantina? I czy wątek zabójstwa Ignaza włączy się po dostarczeniu Constantinowi tej trucizny?

1. Dołącz do gildii kupców ( zadanie od tego kupca, który siedzi na ławce pod mostem nie daleko karczmy umożliwi ci dołączenie do gildii kupców ) pierwsze zadanie które dostaniesz umożliwi ci wejście do klasztoru.
2. Dagoth będzie niedaleko tej jaskini w której jest pusta runa z zadania od Pyrokara na dołączenie do Magów Ognia, a dokładniej to jest przy kapliczce Innosa. Jak coś, to ktoś wstawił mapę z Opiekunami w tym temacie.

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam malutkie pytanie. Zacząłem grać pierwszy raz w Returninga.
Zauważyłem, że po zabiciu bestii naliczane są zabójstwa.
Lecz po pewnym czasie przestało mi to liczyć. Czemu?

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Ogólnie to tak chyba każdy ma. Lecz to nie jest tak, że ci nie liczy - liczy, ale nie jest to przedstawiane graficznie, tylko ilość zabitych zwierząt będzie podana w informacjach ogólnych. ( N i informacje ogólne ) Tam będzie zakładka ilość zabitych zwierząt. Będzie tam podana ilość zabitych zwierząt oraz bonusy, które dostałeś po zabiciu określonej ilości zwierząt ( bonus do siły, łuku, jednroęcznej, dwuręcznej itp. ). Będzie tam także podział na zwierzęta małe, normalne, silne i prawdziwe potwory czy jakoś tak.

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
I jeszcze jedno: gdzie jest ta trucizna dla Constantina? I czy wątek zabójstwa Ignaza włączy się po dostarczeniu Constantinowi tej trucizny?
Dałem truciznę Constantino i Ignaz żyje. Nie sprawdzałem czy nic mu nie jest po odwiedzeniu GD, także nie wiem. Trucizna jest w gorzelni Wino.

Brakuje mi czarów aby rozpieprzać szkielety i tym podobne bo żaden z kupców nie ma już czarów na moją manę ponieważ wykupiłem ;d  
Jak zrobisz zadanie dla Gallaharda to nauczy Cię tworzyć runy. W drugim rozdziale bedzie dostępne #msg1071785Zniszczenie Ożywieńca#msg1071785.

Jak się kurwa mam niby do Goraxa, do klasztoru dostać w I rozdziale?
Robiąc zadania dla gildii kupców.

Kiedy pojawi się pierwszy opiekun czy coś takiego jak wy gadacie? Chyba że Dagoth zalicza się jako pierwszy... Chodzi mi o Drogę Opiekuna, po czym się to zacznie te spotkania z opiekunami!? :[  
Dagoth jest pierwszy. Porozmawiaj z nim ponownie przy moście niedaleko czarnego trolla. Ktoś już wstawiał ładną mapkę z opiekunami - LINK.

PS. bfkod a ile przechodzisz tego returninga już? oO
Zwiedziłem wszystko co mogłem w Khorinis i Jarkendarze i zeszło 65 godzin. Powoli sobie gram, świetny mod. :)

Rudziak20

Rudziak20

Użytkownicy
posty3
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam wszystkich!

Mam takie pytanie. W zwykłym gothic 2 nk vatras po rozmowie o handlarza bandytów dawał mi amulet z rudy(ognika), a w returning nie ma takiej opcji dialogowej. Wie ktoś czy to bug czy jest jakiś inny sposób na zdycie amuletu?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Witam wszystkich!

Mam takie pytanie. W zwykłym gothic 2 nk vatras po rozmowie o handlarza bandytów dawał mi amulet z rudy(ognika), a w returning nie ma takiej opcji dialogowej. Wie ktoś czy to bug czy jest jakiś inny sposób na zdycie amuletu?

Twórcy Returninga usunęli ten amulet z gry.

Rudziak20

Rudziak20

Użytkownicy
posty3
Propsy1
  • Użytkownicy
Dzięki za odp. ale dlaczego w karcie postaci jest umiejętności ognika?

Mam jeszcze jeden problem. Gram właśnie nekromantą i nauczyłem się od xardasa stworzenia zombie ale ten czar nie działa. Wybieram czar i używam i nic się nie dzieje, to się dzieje z runą i zwojem. Wie ktoś jak to naprawić?

0 użytkowników
Do góry