Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2148643 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2148643

Odpowiedzi 3617

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Napewno chodzi Ci o czarny kryształ z tym Y-berionem? Mi chodzi o 5 czarnych kryształów dla 9 opiekuna. W solucji pisze, że znajduje się jeden koło bagiennego smoka, nie potrafię go tam znaleźć.
Też go nie mogłem znaleźć, musisz trzymać się cały czas prawej śćiany jak wchodzisz na bagno. Tutaj masz mapę dla ułatwienia. Czarne kryształy są zaznaczone czerwonymi kropkami.

http://upload.worldofplayers.de/files5/7Wj4TdKarte_Minental.JPG

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Mam właśnie teraz to spolszczenie.:D

madecom100

madecom100

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
Dzięki za podanie strony. Mam jeszcze jedną prośbę aby ktoś napisał jak i co po kolei instalować bo filmik na yt już jest nieczynny. Z góry dziękuje

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Luk
Moderator działu

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#3104 2013-01-17, 20:58(Ostatnia zmiana: 2013-01-17, 20:58)
:ayfkm:
Normalnie bym to usunął, ponieważ jest to opisane jak wół w temacie ze spolszczeniem, a nieumiejętność zainstalowania returna z instalki, to tak jak nie umieć zainstalować gothica z angielskiej instalki :| . Następne takie pytania będę usuwać. Po kij pisać instrukcje w tematach jak i tak nikt ich nie czyta(bo po co? Przecież to takie męczące przeczytać prarę zdań) i zadaje banalne pytania, których by nie zadał, gdyby dokładnie przestudiował instrukcje. Proszę o nieodpowiadanie na takie pytania

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
1.Gdzie jest ten pierścień który upadł opiekunowi do stawu ? przebuszowałem caluski staw i ta wysepke i nie moge znależć.
2.Czy są jakieś nowe postacie, które można zabrać ze sobą na Irdorath ? Czy tylko Ci z podstawki ?

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
1. Na kamieniu koło wodospadu w tym stawie.
2. Chyba tylko tych samych można zabrać, ja nie brałem nikogo nowego.

dawideu12

dawideu12

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
nie dostałem tej misji od ur hana to teraz moge sb szukać tego amuletu przeszukałem całą doline i każdą jaskinie i podejżane miejsce nie ma tego przedmiotu podajcie już kod na ten amulet bo ja nie moge znaleźć za pierwszysm razem znalazłem a teraz to już w ogóle

madecom100

madecom100

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
Luk chodzi mi o napisamie instrukcji zainstalowanie moda a nie spolszczenia. Nie myśl że jestem idiotą ja tylko grzecznie prosze.

pyta1092

pyta1092

Użytkownicy
posty37
Propsy4
  • Zbanowany
czy wyjdzie nowa wersja SnC albo inny dodatek do rebalance i SnC

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
nie dostałem tej misji od ur hana to teraz moge sb szukać tego amuletu przeszukałem całą doline i każdą jaskinie i podejżane miejsce nie ma tego przedmiotu podajcie już kod na ten amulet bo ja nie moge znaleźć za pierwszysm razem znalazłem a teraz to już w ogóle
ten amulet lezy w skrzyni do ktorej ma klucz taki szkielet w zbroi kruka i za nim masz 2 skrzynie w jednej z nich jest ten amulet.

vlado

vlado

Użytkownicy
posty23
Propsy1
  • Użytkownicy
Luk chodzi mi o napisamie instrukcji zainstalowanie moda a nie spolszczenia. Nie myśl że jestem idiotą ja tylko grzecznie prosze.

1. Instalujesz Gothic 2 w "x:\y"

- gdzie x - partycja, y - folder

2. Instalujesz Gothic 2 Noc Kruka do tej samej lokalizacji tj. "x:\y"

3. Instalujesz mod z głównego instalatora (Full_Pack_ReBalance_SnC_v1) także do "x:\y"

- zaznaczasz wszystkie opcje
- możliwe są błędy podczas instalacji, ale nie przejmuj się nimi

4. Instalujesz spolszczenie w "x:\y"

5. Grę uruchamiasz przez gothicstarter.exe

- pierwsza opcja i naciskasz PLAY THE GAME

madecom100

madecom100

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
To już nie trzeba instalować pakietu tekstur i filmików ? Czyż tak ?

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Gdzie są poukrywane wszystkie kryształy te potrzebne do uwolnienia ducha wody ?

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Nie musisz, ale jak nie zainstalujesz np. filmów, to nie będziesz ich miał ( tylko tych, które są robione przez twórców moda ). To samo tyczy się tekstur. Nie zainstalujesz - będziesz miał te stare. A jakbyś chciał mieć te filmy i tekstury to poszukaj na tym forum.

madecom100

madecom100

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
Ok dzięki wielkie

Aha i mógłby ktoś mi podać link do filmików w grze bo wszystkie co patrzyłem już wygasły .

_Roland_

_Roland_

Użytkownicy
posty35
Propsy4
  • Użytkownicy
Gdzie są poukrywane wszystkie kryształy te potrzebne do uwolnienia ducha wody ?

Spoiler
1. W miejscu gdzie stoi Jergen (w 2 rozdziale) Należy wskoczyć do rzeki i płynąć do miejsca gdzie po prawej stronie zauważy się dziurę w skale
2. W Wodospadzie, gdzie zaczyna się obszar "Zimy" w pobliżu Jednej z kopalń paladynów
3. W pobliżu zatopionej wieży xardasa w GD
4. Na terenie bagiennego smoka (bagien). (trzeba iść tą drogą gdzie wcześniej się szło z dwoma łowcami i trzymać się prawej strony)
5. W jaskini na półce skalnej w drodze do ognistego smoka. Na tą jaskinie można dostać wdrapując się na półki, które są w pobliżu klifu Hosh-Paka.

Ps: Czy pytania związane z zadaniami nie powinny być pisane w tym temacie ? http://themodders.org/index.php?/topic/16979-problemy-z-fabulazadaniami/)

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale czytałem gdzieś że jak mu się powie o Xardasie stanie się "coś ciekawego".
[/quote]
jak powiesz o xardasie to nic raczej nie dostaniesz a sam xardas wyśle swoich "ludzi" po książkę i nasz mag zginie

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jaki jest kod na gościa z areny opiekunów?

Sweet! I've just received my free Riot Points!

>> FreeRiotPoints.me <<

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Co mam zrobic na tej wyspie na której sie rozbijamy statkiem ? Pochodziłem po jakichś ruinach, znalazłem kopalnie ( ale musze jeszcze jakiś dowód Jorgenowi przynieść ) Milten mi gdzieś zniknął no i nie wiem co dalej robić . :)  Podobno mam szukać jakiejs kamiennej wieży ale nie moge jej znależć ...

0 użytkowników
Do góry