Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2148328 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2148328

Odpowiedzi 3617

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
ok dzięki za odpowiedzi

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Witam

Mam pewien problem ze Świątynią Śniącego. Nie da się wczytać w niej gry, toteż postanowiłem przejść z marvin mod i F8, ale gdy wyszedłem, by podpakować HP to już nie mogłem wejść. Za każdym razem wywala do pulpitu z ciągle takim samym błędem. Cholera, co robić, nie po to ładowałem w dwuręczne, by teraz zrezygnować z Uriziela :P

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
przejść z marvin mod i F8
następnym razem nie pisz, że masz jakiś problem, skoro korzystasz z kodów...:facepalm:

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader

webcioo
DreamVader

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#1063 2011-01-25, 18:45(Ostatnia zmiana: 2011-01-25, 18:50)
zrestartuj kompa i odpal returning mnie to pomagało na błędy jak wchodziłem w teleporty w jarkendarze :P

ps. Gdzie w tym mieście orków jest teleport do doliny cieni chodzę już od 30 min i znaleźć nie mogę...???

rockystallion

rockystallion

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Znalazłem na youtube rosyjski filmik z returninga na którym jest droga do teleportu prowadzącego do doliny cieni, sam nie mogłem znaleźć tego miejsca, ale dzięki filmikowi znalazłem.
https://www.youtube.com/watch?v=t-iqBMOym2s

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
dzięki udało się:)

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
następnym razem nie pisz, że masz jakiś problem, skoro korzystasz z kodów...

Jaki z ciebie łom człowieku, przecież wyraźnie napisałem, że nie da się w świątyni wczytać gry. Próbowałem bez deada przejść ale nie dałem rady i tyle.

Reinstal nie pomógł. Czy w takim razie jest jakiś kod na Uriziel? Bo okazało się, że Xardas nie chce ruszyć dupy do słonecznego kręgu, ponieważ "nie mam dobrego wyposażenia" :/

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
Jaki z ciebie łom człowieku, przecież wyraźnie napisałem, że nie da się w świątyni wczytać gry. Próbowałem bez deada przejść ale nie dałem rady i tyle.

Reinstal nie pomógł. Czy w takim razie jest jakiś kod na Uriziel? Bo okazało się, że Xardas nie chce ruszyć dupy do słonecznego kręgu, ponieważ "nie mam dobrego wyposażenia" :/
spróbuj zmienić zbroje lub broń na inną, ewentualnie upgradeowac bron/zbroje, to może pomóc
lista kodów jest na rosyjskiej stronie returninga, polecam link na pierwszej stronie tematu

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Reinstal nie pomógł. Czy w takim razie jest jakiś kod na Uriziel?
ta za chwilę będziesz się chwalił że przeszedłeś returninga...
z tym wyposażeniem to było nawet w podstawce, czyli odpowiednia gildia i pancerz, dla danej klasy

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Jeszcze inny problem. Nie mogę zostać Świątynnym Strażnikiem. Przeszedłem test, Angar jet w obozie, Fortuno też, przyniosłem receptę dla Kadara i zrobiłem inne poboczne zadania, poza jednym. Mimo iż jest już trzeci rozdział to nie mogę ukończyć questu "Plany paladynów". Guru nadal chce wiedzieć coś o ekspedycji, a przecież przekazałem informacje od Garonda i Hagena, więc co teraz niby ma być? To jakiś bug czy co?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
odpowiedzą na pytanie nr. 2 jest pytanie nr. 3 tj. zostań świątynnym strażnikiem. Poszukaj na solucji będziesz miał tam pewnie to opisane

Necro

Necro

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
Siema! Widzę, że ten mod jest wypasisty z czego chciałbym sb w niego zagrać. I tu jest problem ze strony Kaina, który podał w wątku CZ "Dyskusja i opinie o modzie" nic kompletnie z tego nie kumam! I tu nasuwa się prośba do was. Czy bylibyście tak dobrzy i dali INSTRUKCJĘ z kąd pobrać moda a następnie opisać np tak mi:

1. folder xxx wypakuj do xxxx/xxxx/xxxx/xxxxx
2. xxx folder wypakuj do xxxx/xxx/xxx.
3. moda pobierzesz z xxxxxxxxxxxxxxxx
4. A tu masz link do solucji moda xxxxxxxxxx.

A i chciałbym moda ze spolszczeniem bo z rosyjskiego to w ogóle go jeszcze nie brałem. :(

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
Necro wszystko masz dokładnie na pierwszej stronie.

Mam tez pytanie czy do świątyni śniącego wejść przed czy po zabiciu smoków??
Jak wszedłem przed to załatwił mnie pierwszy szaman to zaklęcie 4 kr. nekromanty(chyba lanca śmierci) praktycznie go nie rusza:P a zniszczenie truposza na niego nie działa:P
Pytam bo na początku gry xardas mówi zeby zanim zalatwic smoki udac się po tego uriziela

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
Necro bądź łaskaw i zajrzyj na pierwszą stronę tematu
może to na TM niepopularne ale trzymam się zwyczaju że najważniejsze informacje są na pierwszej stronie, gdyż przy takim zalewie informacji trzeba by było pisać co tydzień żeby było na wierzchu
linki masz wszystkie na początku pierwszej strony (może z wyjątkiem GMDK)
jeśli instalacji na czuja nie rozumiesz, zajrzyj do sekcji "Instalacja dla niekumatych"

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
Siemka mam pytanko do zorientowanych a mianowicie co oznacza ten błąd:
Wywala mi go czesto przy używaniu teleportów w jarkendarze a rzadziej  przy przechodzeniu miedzy lokacjami(np. cmentarz orków, górnicza dolina itp.) pozostaje tylko restart kompa bo zamknąć się okna tego nie da

LordAndre

LordAndre

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Już nie aktualne. Znalazłem odpowiedź.

EDIT:
Mam nowy problem. Czy da się zainstalować drugiego Gothica 2 NK, bo chcę zagrać w gothic multiplayer a na tym chyba nie pójdzie(wersja exe). Jeśli się da to jak?

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
podczas uruchomienia returning 1.0 pojawia mi się błąd : NSIS Error (chodzi o instalke)

Van Neil

Van Neil

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Gdzie jest pancerz Straży? Potrzebuję go do questa z Cliffem, ale nie ma go w skrzyni u Garonda (w 1.0 tam był bodajże).

davidstar

davidstar

Użytkownicy
posty14
Propsy3
  • Użytkownicy
Mam pytanie:
Czy jest już profesjonalne tłumaczenie do Gothic 2 Noc kruka:Returning?(Dopiero wczoraj dowiedziałem się o tym modzie ,więc dla Was,starych wyjadaczy moje pytanie mogło zabrzmieć idiotycznie :D  ,ale z góry dziękuję za szczere odpowiedzi!)

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest pancerz Straży? Potrzebuję go do questa z Cliffem, ale nie ma go w skrzyni u Garonda (w 1.0 tam był bodajże).                                      
Możesz mu dać inną zbroję np. pancerz z płytke pełzacza, pancerz łowcy smoków , pancerz straży , pancerz paladyna, pancerz myśliwego.
Tłumaczenia profesjonalnego jeszcze nie ma

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry