Hidden&Dangerous 2 (+) Sabre Squadron 2997 8

O temacie

Autor Hunn

Zaczęty 18.02.2010 roku

Wyświetleń 2997

Odpowiedzi 8

Hunn

Hunn

Użytkownicy
posty194
Propsy5
  • Użytkownicy
Witajcie!
Od jakiegoś czasu gram w hiddena, dołączyłem do klanu 1 samodzielnej brygady spadochronowej. Tak sie zastanawialem czy tą gre da się modowac. Chyba z 2 dni szukałem sensownej strony poświęconej edycji tej gry aż w końcu udało mi się odnalezc niemiecka strone z mapami i innymi modami.
http://www.had-gf.de/news/index.php?shownews=27
Czytałem gdzieś na forum że ktos miał zamiar wziąc się za edytowanie tej gry. I stąd moja propozycja dlaczego by nie połaczyc sił i wspólnie zrobic kilku dobrych map i modyfikacji przecież ta gra ma dośc duży potencjał? Chętni do pomocy pisac w tym temacie lub na pw.
Pozdrawiam!

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Tak, h&d zajmował się Dark i na pewno Ci odpowie, gdy znajdzie ten temat. Wątpię jednak abyś spotkał się z aprobatą, bo z tego co pamiętam Dark uczestniczy teraz w m. in. innym projekcie do jakiejś wojennej gry. Jeśli chodzi o pomoc innych to niestety muszę Cię rozczarować, gdyż wszystkie innowacyjne inicjatywy na tym forum nie cieszą się popularnością ;) . Sam być może bym pomógł gdyby nie to, że obecnie zaczynam pracę nad projektem do stalkera.

Hunn

Hunn

Użytkownicy
posty194
Propsy5
  • Użytkownicy
Chciałbym prosic o to by KAZDY kto wie coklwiek o modowaniu tej gry niech podzieli sie ze mna ta wiedza byłbym bardzo wdzieczny poniewaz mam zamiar ja modowac

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozmawiałem z Larsem ponad rok temu, kiedy były tylko mapki do multi. Powiedział, że autorzy (2K, robili m.in Mafie), że narzędzi nie ma i nie zamierzają ich wydać. Teraz widzę jednak, że powstają jakieś niezłe mody single czyli odkryli sposób na modowanie gry. Tak jak powiedział Thoro ja jestem już zaangażowany w 3 projekty - Wiedźmin, Gothic, Men of War, jednak jeśli zamierzasz się tym zając na poważnie mogę spróbować Ci pomóc.
btw. na tym forum raczej nikt nie ma pojęcia o modowaniu hd2

Hunn

Hunn

Użytkownicy
posty194
Propsy5
  • Użytkownicy
Tak sa jakies narzedzia ale wiekszosc map powstaje pod multi i takie mam zamiar robic jezeli cos wiesz to podziel sie ze mna ta wiedza bylbym wdzieczny.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
multi coop czy zwykle? Nie wiem nic, multi w ogóle mnie nie interesowało

Hunn

Hunn

Użytkownicy
posty194
Propsy5
  • Użytkownicy
multi bo w singla prawie nikt nie gra ogolnie to coop i okupacja

EDIT: Ale jeżeli wiesz jak modowac singla mozesz o tym napisac

WonderiuS
  • Gość
Również w trochę to grałem, więc może mógłbym coś pomóc w moddingu tej gry.

Hunn

Hunn

Użytkownicy
posty194
Propsy5
  • Użytkownicy
Super jeżeli chcesz w jakiś sposób pomóc zapraszam do współpracy.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry