Inna twórczość > Oceny

Portfolio

(1/6) > >>

Buła:
Witam.

Zakończyłem pracę nad moim internetowym portfolio.
Strona napisana w PHP, HTML+CSS.
Jeśli występują jakieś błędy, możecie zgłaszać tutaj, szczególnie jeśli dopatrzycie się jakichś błędów w tłumaczeniu angielskim (właściwie nie miałem jak sprawdzić czy nie zrobiłem żadnych błędów).

Adres:
http://bula.5ta-kolumna.com/

Pozdrawiam
Buła xD

inż. Avallach:
U mnie źle działa lightbox (podgląd grafik). Z początku nie szło nic, jak odświeżyłem 4 razy stronę to działa, ale bez przycisku zamknięcia.

WonderiuS:
U mnie wszystko działa poprawnie. Ekhem... twoje model 3D są świetne! W jakim programie robisz? I o co chodzi z tym twoim projekcie o bitwie pod grunwaldem?

A pro po, Avallach ty 3D robisz w Wingsie?

Żadna Głupia Spółgłoska:

--- Cytat: WonderiuS w 2010-02-18, 17:19 ---U mnie wszystko działa poprawnie. Ekhem... twoje model 3D są świetne! W jakim programie robisz? I o co chodzi z tym twoim projekcie o bitwie pod grunwaldem?
--- Koniec cytatu ---
Jak często wychodzisz poza działy moddingu Gothica?

inż. Avallach:

--- Cytat: WonderiuS w 2010-02-18, 17:47 ---U mnie wszystko działa poprawnie. Ekhem... twoje model 3D są świetne! W jakim programie robisz? I o co chodzi z tym twoim projekcie o bitwie pod grunwaldem?

A pro po, Avallach ty 3D robisz w Wingsie?
--- Koniec cytatu ---
Tak, w Wingsie.
Co do tego "projektu o bitwie pod grunwaldem", chodzi o Projekt Bażyński

--- Cytat: projektbazynski.pl\' ---Projekt "Bażyński" powstał w maju 2008 roku z chęci zrobienia gry która łączy w sobie zalety gry akcji i gier rpg z dydaktyczną stroną rozrywki.
-
Podjęliśmy także prace nad wersją fabularną rpg Societas Lacertarum i serią gier bitewnych przedstawiających kampanię Wielkiej Wojny 1409-1411, wojny głodowej 1414, wojny nieszawskiej 1431-1435 i wojny 13 letniej 1454-1466.
--- Koniec cytatu ---
[/url]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej