O temacie
Autor
Zaczęty 17.02.2010 roku
Wyświetleń 107981
Odpowiedzi 322
Leinnan Administrator
eto
W hl2 nie pamiętam dialogów, które mówi gracz (co dopiero ich wyboru), a to jest - przynajmniej tak mi się wydaje raczej ważnym elementem przygodówki (nie patrzeć na Neverhooda i Machinarium, to nie ten typ). W fablu napotykamy ten sam problem.
Faren RaveN Studio
Gother
Chodzi mu o to że zaczynasz w Khorinis a nie w wieży Xardasa. Po prostu przeniósł start- point czy jak to się w Gorhicu nazywa do khorinis.
Tomaj
Tomek
Wracając jeszcze do dyskusji o tym, że spracer to "gówno", to przecież należy spojrzeć na to, że program ten został stworzony parę lat temu i nie ma się co dziwić, że w obliczu dzisiejszych technologii wypada słabo.A co do reszty, tak jak powiedział eto, "nie gadaj tylko rób. Umiejętności nie znajdziesz na drodze.", trening czyni mistrza.
Gruppenfuehrer Kereth
O ile się orientuję, narzędzia do edycji HL2 są płatne.
BTW, Fable i HL2 nie nadają się do robienia przygodówek. A ja chciałbym właśnie zrobić moda przygodowo - skradankowego, co JEST możliwe w GII.
Zysk
to że został zrobiony lata temu, nic nie znaczy. został zrobiony na odpierdol i tyle. pokażcie mi drugi edytor, przy którym niemal każdy miał problemy. od częstego wyłączania się w czasie pracy przez problemy z zapisywaniem zena, po zwykłe nie uruchamianie się.