Trochę szkoda. Największą bolączką polskiego fanartu jest właśnie brak porozumienia i sensownej współpracy. Mamy spory potencjał, są świetne pl mody do wielu gier, ale każdy sobie rzepkę skrobie.
Ja jestem za współpracą, tym bardziej, że scena gothica umiera, CZ tylko przedłuży agonię. Fajnie, że chłopaki od nas biorą się za stalkera. Ale jest sporo innych scen. W zasadzie moddb to tylko portal informacyjny, nic więcej. Więc scena moddingu gry x kwitnie sobie na site y, a na moddb wrzucają tylko info, upy, wipy, realisy, etc. Co za problem stworzyć podobny twór, ale na trochę bardziej skondensowaną skalę? No i tylko funart: mody, opki, grafa, arty, muza, etc. Jakby to dobrze zorganizować to możnaby wspólnie prowadzić taki portal, z każdej sceny wybierze się osoby odpowiedzialne za pr i zachęcanie do wrzucania prac. Trochę reklamy i może nie będzie tak źle.
Pewnie, że szkoda. Szkoda, że tak mało jest wyważonych głosów, a dużo wychwalania Waszego serwisu. Nie przyszedłem tutaj licytować się co lepsze, co gorsze. Pragnę stworzyć ciekawe miejsce dla graczy. Widocznie tak jest nam pisane - by iść oddzielnie.
Proszę nie zrozumieć mnie źle, bo pewnie niektórzy pomyślą, że przestraszyłem się krytyki czy coś; Odpowiadam: W żadnym wypadku, projekt będę dalej realizował i zapewne jeszcze się spotkamy
Na koniec jedna uwaga, choć przemilczałem ją w PW: // fragment pw od jednego z użytkowników:
ze strony skryptów nie będę pisał bo nie chce mi się sprawdzać ich pod względem bezpieczeństwa, ale pewnie jakieś dziury bym znalazł...
Takie słowa nie przystoją osobie, która jawi się jako profesjonalista. Chyba nikt nie chciałby usłyszeć słów w stylu #msgote author=shergar link=topic=8685.msg82347#msg82347 date=1265798875]Trochę szkoda. Największą bolączką polskiego fanartu jest właśnie brak porozumienia i sensownej współpracy. Mamy spory potencjał, są świetne pl mody do wielu gier, ale każdy sobie rzepkę skrobie.
Ja jestem za współpracą, tym bardziej, że scena gothica umiera, CZ tylko przedłuży agonię. Fajnie, że chłopaki od nas biorą się za stalkera. Ale jest sporo innych scen. W zasadzie moddb to tylko portal informacyjny, nic więcej. Więc scena moddingu gry x kwitnie sobie na site y, a na moddb wrzucają tylko info, upy, wipy, realisy, etc. Co za problem stworzyć podobny twór, ale na trochę bardziej skondensowaną skalę? No i tylko funart: mody, opki, grafa, arty, muza, etc. Jakby to dobrze zorganizować to możnaby wspólnie prowadzić taki portal, z każdej sceny wybierze się osoby odpowiedzialne za pr i zachęcanie do wrzucania prac. Trochę reklamy i może nie będzie tak źle.[/quote]
Pewnie, że szkoda. Szkoda, że tak mało jest wyważonych głosów, a dużo wychwalania Waszego serwisu. Nie przyszedłem tutaj licytować się co lepsze, co gorsze. Pragnę stworzyć ciekawe miejsce dla graczy. Widocznie tak jest nam pisane - by iść oddzielnie.
Proszę nie zrozumieć mnie źle, bo pewnie niektórzy pomyślą, że przestraszyłem się krytyki czy coś; Odpowiadam: W żadnym wypadku, projekt będę dalej realizował i zapewne jeszcze się spotkamy
Na koniec jedna uwaga, choć przemilczałem ją w PW: // fragment pw od jednego z użytkowników:
ze strony skryptów nie będę pisał bo nie chce mi się sprawdzać ich pod względem bezpieczeństwa, ale pewnie jakieś dziury bym znalazł...
Takie słowa nie przystoją osobie, która jawi się jako profesjonalista. Chyba nikt nie chciałby usłyszeć słów w stylu Nie chce mi się Ciebie poznawać, ale po brudnych butach wnioskuję, że zapewne jesteś mordercą gwałcicielem#msgote author=shergar link=topic=8685.msg82347#msg82347 date=1265798875]Trochę szkoda. Największą bolączką polskiego fanartu jest właśnie brak porozumienia i sensownej współpracy. Mamy spory potencjał, są świetne pl mody do wielu gier, ale każdy sobie rzepkę skrobie.
Ja jestem za współpracą, tym bardziej, że scena gothica umiera, CZ tylko przedłuży agonię. Fajnie, że chłopaki od nas biorą się za stalkera. Ale jest sporo innych scen. W zasadzie moddb to tylko portal informacyjny, nic więcej. Więc scena moddingu gry x kwitnie sobie na site y, a na moddb wrzucają tylko info, upy, wipy, realisy, etc. Co za problem stworzyć podobny twór, ale na trochę bardziej skondensowaną skalę? No i tylko funart: mody, opki, grafa, arty, muza, etc. Jakby to dobrze zorganizować to możnaby wspólnie prowadzić taki portal, z każdej sceny wybierze się osoby odpowiedzialne za pr i zachęcanie do wrzucania prac. Trochę reklamy i może nie będzie tak źle.[/quote]
Takie słowa nie przystoją osobie, która jawi się jako profesjonalista. Chyba nikt nie chciałby usłyszeć słów w stylu . Powagi!
Pozdrawiam!