Cena książek "Wiedźmin" 2889 4

O temacie

Autor Althar

Zaczęty 21.11.2009 roku

Wyświetleń 2889

Odpowiedzi 4

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
Otóż chcę kupić sobie sześciopak Wiedźmina i tak:
W jednym sklepie kosztuje on ok. 200 zł:
www.selkar.pl
W innym ok. 260 zł:
www.empik.pl
A w jeszcze innym aż 320 zł !:
www.merlin.pl

Moje pytanie brzmi: Skąd biorą sie tak wielkie różnice cen ? 200 - 320 ? A to ta sama, edycja kolekcjonerska.
Z którego sklepu polecacie zamówić ? Znacie jakies dobre, sprawdzone sklepy internetowe ?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Moje pytanie brzmi: Skąd biorą sie tak wielkie różnice cen ? 200 - 320 ?

u większości rzetelnych handlowców panuje niepisana zasada, że gdy znajdziesz dużo tańszy niż w ich ofercie spuszczają oni dla Ciebie poniżej tamtej ceny. Uderzaj więc do merlina z zapytaniem czemu tak drogo i nie zapomnij podać linka do selkar.pl.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Ja zamówiłem wiedźmina na allegro.pl Zrób tak jak Thoro doradził, a jak cos nie pasuje to bierz najtańszą ^^

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
Dzięki. Tylko dlaczego te ceny są tak różne ? Jest na to jakieś wyjaśnienie ? Czy to sklepy poprostu tak sobie dodają ?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Dzięki. Tylko dlaczego te ceny są tak różne ? Jest na to jakieś wyjaśnienie ? Czy to sklepy poprostu tak sobie dodają ?

Opieszałość i brak aktualizowania niektórych pozycji. Idź do empiku to poznasz oblicze prawdziwego gamoństwa. Niektóre produkty potrafią tam stać z niezmienną ceną przez kilka lat :D .

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry