Dragon Age 18916 75

O temacie

Autor

Zaczęty 10.11.2009 roku

Wyświetleń 18916

Odpowiedzi 75

Kazzmir
  • Gość
W Dragon Age Origins trailer mi się bardzo spodobał...

od tego są trailery, ale ja mówię już o samej grze w którą od paru dni gram czekając na coś co mnie w końcu zaskoczy, po obiecującym początku dragon age spadł w przepaść i nawet nie różne sztuczki bo nie dość że wszystko już było, ale można to chociaż było przedstawić w jakiś unikalny i ciekawy pomysł.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Dragon Age
#1 2009-11-10, 19:59(Ostatnia zmiana: 2009-11-10, 20:18)
ale można to chociaż było przedstawić w jakiś unikalny i ciekawy pomysł.

chyba sobie kpisz :D

Kazzmir
  • Gość
chyba sobie kpisz :D

no właśnie, nie  :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
chodziło mi o to, że wymaganie czegoś ponad normę od twórców fantasty to coś w rodzaju petycji do eski w sprawie grania muzyki klasycznej

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
od tego są trailery, ale ja mówię już o samej grze w którą od paru dni gram czekając na coś co mnie w końcu zaskoczy, po obiecującym początku dragon age spadł w przepaść i nawet nie różne sztuczki bo nie dość że wszystko już było, ale można to chociaż było przedstawić w jakiś unikalny i ciekawy pomysł.

To chyba nie dotarłeś do gejowskiego seksu bohatera z jakimś gościem z drużyny na Z. Na YT roi się od filmików z lizaniem sobie klat i łapaniem za suty. :D

Kazzmir
  • Gość
To chyba nie dotarłeś do gejowskiego seksu bohatera z jakimś gościem z drużyny na Z. Na YT roi się od filmików z lizaniem sobie klat i łapaniem za suty. :D

miałem tylko jedną akcję z Morrigan, nic mi się wcześniej nie przytrafiło innego.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Gram parę minut, jak dla mnie to początek jest genialny. Nie ma co tu porównywać do Risenów czy innych Oblivionów.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Dragon Age
#7 2009-11-21, 20:30(Ostatnia zmiana: 2009-11-21, 20:31)
chodziło mi o to, że wymaganie czegoś ponad normę od twórców fantasty to coś w rodzaju petycji do eski w sprawie grania muzyki klasycznej
Ja grałem w DA z 2h na prezentacji w Lipcu i nie widziałem żadnych szczególnych różnic w mechanice w porównaniu z np. NWN 2, czy Drakensangiem ;)  To jest trochę jak odgrzewanie po raz "N" kotleta, dubbing też nie był zbyt fascynujący.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Nie grałem ani w NWN 2, ani w Drakensang i jak na razie jestem zadowolony z tej gierki.
Chociaż walka, szczególnie 1 na 1 mogłaby bardziej zależeć od gracza.

PS. http://gry.interia.pl/szukaj/news/nowy-dod...ek,1400044,4045

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Czy każde fantasty gówno i inny crpg musi wyglądać tak samo?

Kazzmir
  • Gość
Czy każde fantasty gówno i inny crpg musi wyglądać tak samo?

dlatego ich szczerze nielubie ^^

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Dragon Age
#11 2009-11-22, 20:44(Ostatnia zmiana: 2009-11-22, 21:12)
Grając w to coś czułem się jakbym zwiedzał te same lokacje z warcraft3, world of warcraft, warhammera i lineage. Najbardziej rozjebała matka-wojowniczka i ten spedalony król.

Kazzmir
  • Gość
Grając w to coś czułem się jakbym zwiedzał te same lokacje z warcraft3, world of warcraft, warhammera i lineage. Najbardziej rozjebała matka-wojowniczka i ten spedalony król.

a masz już psa?  ^^  
w sumie to zalezy kim sie wystartowalo na poczatku, chyba czlowiek, szalchcic dostaje kundla na starcie. inny dopiero pozniej.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Dragon Age
#13 2009-11-22, 22:16(Ostatnia zmiana: 2009-11-22, 22:16)
No mam psa a tej czarownicy z bagien głos podkłada "grzybowa" z serialu plebania ^^ .

Kazzmir
  • Gość
i jeszcze polska wersja, jaka szkoda  ^^

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Dubbing jest całkiem fajny choć to trochę denerwuje, że w każdej z polskim dubbingiem słyszy się od 9 lat ciągle jedne i te same głosy.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Mi to osobiście najbardziej przypomina LoTR'a, ale to na plus :D  Wkurza trochę, że pójdę do miasta, dowiaduję się że jakieś krzyworyje przejęły nad nim kontrole. Z pomocą idę do wieży, tam dowiaduję się, że inne ślicznotki z dużymi piersiami, stylowymi rogami i nieco długimi tipsami rządzą się zamiast magów.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
, że inne ślicznotki z dużymi piersiami, stylowymi rogami i nieco długimi tipsami rządzą się zamiast magów.
Wolisz magów? :/
Gra wg. mnie bardzo dobra, przechodzę już drugi raz. Irytuje trochę rzeczywiście spierdolony głos Morrigan. Za to Fronczewski w roli Stena rozpierdala. Co do spedalonego króla - ginie na samym początku więc nie zawraca dupy w kolejnych etapach co także jest na plus. Właściwie to kopia NWN z lepszymi rozwiązaniami i inną fabułą ale tego właśnie jako fan Baldurów, Drakensangów i innych Planescapeów oczekiwałem. Gratka dla wszystkich hardkorowych wielbicieli RPG. Inni niestety będą zawiedzeni.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Dragon Age
#18 2009-12-03, 15:21(Ostatnia zmiana: 2009-12-03, 15:24)
Dokładnie to piękna kopia NWN 2 co uważam za totalną pomyłkę że aż żal mi tyłek ściska ; P

Oczekiwałem jednak czegoś więcej już Risen mi się bardziej podobał : P

Fajne jest tylko to bryzganie krwią na wszystko co żyje xd A no i oczywiście Reksio wymiata bo tak zwał sie mój kundel ; p

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Grałeś w NWN2? Jeśli tak to wiesz ze walczyłeś z wielką armią arcydemona Władcą Cienie który powoli znowu zacząął się bujać po świecie i uciekasz gdzieś tam żeby Cie nie chycili. Potem zbierasz armie i idziesz się bić.

To tutaj tak samo masz plagę jej arcydemona potem zamieniasz się w tego strażnika czy co to potem zbierasz armię masz mase nudnych questów pobocznych może pare fajnych jest. Niby duży wybór tego co robisz ale albo jesteś zły albo dobry ogółem nic nowego. Identycznie jak w NWN2 zbierasz sobie kompanów i jeśli właśnie ich nie potrzebujesz czekają na Ciebie w obozie. Co do wielkiego super świata to lekka żenada xd niby wpływasz na otaczający świat ale tak naprawdę to nie ma na co wpływać :lol2:   Do BG daleka droga a o byciu lepszym niż BG nie ma mowy : P Sam może kupie ale raczej dlatego że po prostu kupuje gry ale na pewno nie jest  to szczyt możliwości zobaczymy co z ME 2 zrobią.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry