Miłość 20267 43

O temacie

Autor Tyfus

Zaczęty 19.10.2009 roku

Wyświetleń 20267

Odpowiedzi 43

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Chciał zaimponować/być śmiesznym.
Owszem, chciałem zaimponować grupie osób, których w swoich beznadziejnym życiu nigdy nie spotkam, ba! Z częścią nie będę miał nawet kontaktu na gadu-gadu. W ten sposób się dowartościowuję.

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Nie chodziło o Ciebie.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nie chodziło o Ciebie.
I co z tego? Post stał na tym samym poziomie, na jakim stoi mój. Są same w sobie równie żałosne, więc mogę czyjąś wypowiedź odnieść zarówno do mojej wypowiedzi, nie sądzisz?

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Tak możesz.
Ale skoro jak sam zaznaczyłeś, masz gdzieś zaimponowanie nam(o ile 2x up to ironia), co miał na celu twój post?.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Tak możesz.
Ale skoro jak sam zaznaczyłeś, masz gdzieś zaimponowanie nam(o ile 2x up to ironia), co miał na celu twój post?.
Wykazanie, że jestem prawie tak samo żałosny, jak podczas przybycia na to forum i nie potrafię uczyć się na swoich doświadczeniach.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Wykazanie, że jestem prawie tak samo żałosny, jak podczas przybycia na to forum i nie potrafię uczyć się na swoich doświadczeniach.
Ej, chyba mówisz z sensem.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Hyh, zabawne - to miłość może być nieprzyjemna czy może raczej popaprane związki, relacje, itd mogą być nieprzyjemne? Jak ludzie nieprzytomne przywiązanie, poświęcanie się, cierpienie i inny syf nazywają miłością to nic dziwnego, że takie skojarzenia z nią są. Ale miłość sama w sobie nie krzywdzi, nie rani, nie niszczy - ludzie to robią.

A co do związków chemicznych - to raczej jest tak, że to miłość sprawia, że w organizmie działa ta cała chemia, a nie tak, że chemia powoduje że pojawia się miłość. Słuchajcie naukowców, którzy próbują zbadać coś takiego jak miłość w laboratorium przy użyciu probówek to daleko zajdziecie :P

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ciebie Luke chyba też dawno nie nawiedzał Demon of Masturbacja.

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Przychodzi co wieczór, więc proszę nie narażać mego dobrego imienia na szwank!

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
..."Może jestem głupia, ale wiem co to miłość"...
Źródło: andriskos.pl

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A co do związków chemicznych - to raczej jest tak, że to miłość sprawia, że w organizmie działa ta cała chemia, a nie tak, że chemia powoduje że pojawia się miłość. Słuchajcie naukowców, którzy próbują zbadać coś takiego jak miłość w laboratorium przy użyciu probówek to daleko zajdziecie :P
Darwinowska dziwna inwersja w sensie kulturowym się kłania, Panie Luke.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
zaproponuję wyjście kompromisowe: miłość zwiększa ilość związków, duża ilość związków wzmacnia miłość.

choć ja to za wiele nie wiem o chemii i biologii, a jeszcze mniej o uczuciach :P

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
zaproponuję wyjście kompromisowe: miłość zwiększa ilość związków, duża ilość związków wzmacnia miłość
Nie widzę związku :P

Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Owszem, chciałem zaimponować grupie osób, których w swoich beznadziejnym życiu nigdy nie spotkam, ba! Z częścią nie będę miał nawet kontaktu na gadu-gadu. W ten sposób się dowartościowuję.

nie pisałem akurat o Tobie ale miło, że moje słowa są na swój sposób uniwersalne dzięki czemu mogą się z nimi prywatnie identyfikować osoby niezależne. prawie jak biblia.

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Miłość
#35 2009-10-21, 17:11(Ostatnia zmiana: 2009-10-21, 17:12)
Tak. Osoby na zdjęciu to zdecydowanie jedyny target, którego mogło by to śmieszyć czy w jaki kolwiek sposób dotknąć, urazić.

Pan Jan
  • Gość
On chce naśladować Twoje graficzne riposty

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Nie : O.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
On chce naśladować Twoje graficzne riposty

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

Aztek, ja rozumiem, że spodobał Ci się ten obrazek, ale stosowanie go wszędzie, zawsze i na każdym forum internetowym, na którym przesiadujesz nie jest nadużyciem? :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry