worm? 26013 61

O temacie

Autor

Zaczęty 14.10.2009 roku

Wyświetleń 26013

Odpowiedzi 61

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

worm?
2009-10-14, 16:29(Ostatnia zmiana: 2009-10-14, 16:40)
kiedyś spotkałem na kilku forach, dziś mi o tym przypomniał wykop.pl

http://www.gimpuj.info/index.php?action=worm
http://worm.bluesfear.com/index.php?conten...amp;action=view

robimy?
zasada jest ogólnie taka, że wszyscy przygotowują kompozycje o określonym rozmiarze, która w jakimś stopniu współgra czy nawiązuje do poprzedniej na podstawie połączenia a następnie zestawiamy to obok siebie.

Jedairusz

Jedairusz

Moderator działu
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Moderator działu
  • Grafik 3D w Boombit
No to zaczynaj.  o_o

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
nie będę zaczynał dopóki do tematu nie wpisze się sensowna ilość osób (na warunki tego forum). ja mam dosyć poświęcania czasu i robienia wydarzeń dla 2/3 osób a następnie słuchania reszty, że na themodders nic się nie dzieje.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
No, ja się zgłaszam, może być ciekawe. W takim czymś jest jakiś temat, czy po prostu osoba rozpoczynająca robi, co chce?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
osoba rozpoczynająca robi cover i tą osobą jestem ja. reszta robi wedle własnego uznania aczkolwiek warto aby prace sąsiadujące jakkolwiek ze sobą współgrały.
jutro objaśnię szczegółowe zasady, toteż rozpoczniemy w czwartek po południu.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
robić?

Jedairusz

Jedairusz

Moderator działu
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Moderator działu
  • Grafik 3D w Boombit
Ja się dołączę, nie wiem jak inni.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
No ja też, w miarę możliwości.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja się zgłaszam.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Ja też coś dorzucę w miarę możliwości.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
to róbcie. ja nie mam czasu

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
A można w Paincie?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
nie

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
A jakie wymiary, to moze też coś dodam.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
improwizujcie. jak mówiłem ja puki co nie chcę więc tym samym sami decydujcie co z tym dalej będzie.

XxPRZEMOxX

XxPRZEMOxX

Użytkownicy
posty2
Propsy1
  • Użytkownicy
Ja się zgłaszam na worma ale w tym poście go zrobimy?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Sory, że odkopuje, ale może reaktywowalibyśmy ten 'projekcik'? Ja się zgłaszam na chetnego

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
no to reaktywuj. ktoś Ci broni?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Ale czy nadal są chetni?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
ale w czym problem? potrzebujesz tego na teraz? jak mówię, zacznij a być może zmotywujesz innych, którzy postanowią się dołączyć.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry