Sport 19113 43

O temacie

Autor eto

Zaczęty 3.10.2009 roku

Wyświetleń 19113

Odpowiedzi 43

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul

Kudlik

Sport
#20 2009-10-04, 21:32(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 21:32)
Najprymitywniejszy...
Czytając twoje posty coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, że jesteś ograniczonym kretynem umiejącym spoglądać na sprawy tylko z własnej perspektywy (Kiedyś chyba byłeś bardziej ogarnięty).
Sport ogółem jest prymitywny, ale to jego największa zaleta. Jest on odskocznią od szarej rzeczywistości i pozwala nam na zdrową rywalizacje którą niespecjalnie często możemy zaświadczyć w prawdziwym życiu.
Prymitywizm był zawsze najbliżej doskonałości.

Ps. Pamiętaj Thoro, rebelianctwo wywodzi sie z niedowartościowania. Ogarnij się bo już sam nie wiesz czego sie czepiasz

UP! Podbijam

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Sport
#21 2009-10-04, 21:38(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 21:41)
Ja pierdole...

Czepiam się? Stwierdzam fakty i w tym momencie to ty powinieneś się ogarnąć! Zadano pytanie czemu piłka nożna jest tak popularna to kurwa dałem odpowiedz jak jest z mojego punktu widzenia. Napisałem gdzieś, że to źle że to tylko prosta gra zespołowa? Naprawdę teraz mnie rozjebałeś doszczętnie. Czekam na następne wnioski typu "pierdolisz jak baba ze wsi" w innych tematach z nadzieją, że tym razem obejdzie się bez edycji wcześniejszych postów i zastępowania ich "top secret". Wyciągaj nadal z dupy wnioski, dorabiaj teorie tylko z tego względu że reprezentuje "opozycje" bądź jedynie przedstawiam swoje zdanie na dany temat - bez żadnej krytyki danego zjawiska (w tym przypadku futbolu). To też jest dla ciebie problemem?

że jesteś ograniczonym kretynem umiejącym spoglądać na sprawy tylko z własnej perspektywy

Jak na razie to ty masz z tym problemy z tego powodu, że prezentuje poglądy przeciwne twoim.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
Czepiam się? Stwierdzam fakty i w tym momencie to ty powinieneś się ogarnąć! Zadano pytanie czemu piłka nożna jest tak popularna to kurwa dałem odpowiedz jak jest z mojego punktu widzenia. Napisałem gdzieś, że to źle że to tylko prosta gra zespołowa? Naprawdę teraz mnie rozjebałeś doszczętnie. Czekam na następne wnioski typu "pierdolisz jak baba ze wsi" w innych tematach z nadzieją, że tym razem obejdzie się bez edycji wcześniejszych postów i zastępowania ich "top secret".

Poprzedni edytowałem bo nie chciałem by za dużo ludzi wiedziało gdzie pracuje.
Zresztą jakie ty fakty stwierdziłeś?
Że dany sport jest durny i prostacki?
Tak samo mogę powiedzieć o tobie. Że jesteś durnym i prostackim człowiekiem, też stwierdzam fakty (Podobnie jak ty potrafię to udowodnić). Jak widzisz gram tylko według twoich zasad.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Sport
#23 2009-10-04, 21:52(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 21:54)
Zresztą jakie ty fakty stwierdziłeś?
Że dany sport jest durny i prostacki?

Prostacki - ok, to powiedziałeś ty

Stwierdziłem, że jest popularny ponieważ jest prosty dzięki czemu każdy może go uprawiać i się z nim bezpośrednio identyfikować.
Biathlon, golf czy jeździectwo nie jest popularne ponieważ to sporty bardziej złożone i nie koniecznie dające tyle emocji dla widza co piłka . Ponadto nie każdego stać na odpowiedni sprzęt i nie każdy pojedzie na koniu czy nartach od samego chcenia, tyle o czynniku własnym.
Tak samo mogę powiedzieć o tobie. Że jesteś durnym i prostackim człowiekiem, też stwierdzam fakty (Podobnie jak ty potrafię to udowodnić). Jak widzisz gram tylko według twoich zasad.

Tu nie chodzi o to co stwierdziłem a o sam wydźwięk wypowiedzi. Wyraziłem jedynie swoje zdanie, bez żadnej kurwa krytyki czy stawiania siebie na wyższy piedestał ale oczywiście ty i tak nie mogłeś się powstrzymać i musiałeś nawrzucać o tym jaki to ze mnie ograniczony idiota i czego sobie to ja nie wyobrażam. Wszystko na podstawie wniosków wyciągniętych z powietrza.

(Kiedyś chyba byłeś bardziej ogarnięty).

Paradoksalnie staje się podobny do ciebie. Ograniczam dyskusję do prostej merytoryki, zbywam innych słówkami, ograniczam się do prostych stwierdzeń oceniających innych na podstawie jego wypowiedzi. Zupełnie jak ty.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
Ograniczam dyskusję do prostej merytoryki, zbywam innych słówkami, ograniczam się do prostych stwierdzeń oceniających innych na podstawie jego wypowiedzi. Zupełnie jak ty.

Dokładnie. Gdybyś trochę więcej ogarniał moje metody działania zauważył byś, że przystosowuje się do rozmówcy. Zarzucasz mi brak argumentów, a sam ani jednego sensownego nie przytoczyłeś.

Paradoksalnie staje się podobny do ciebie.

Nie jesteś podobny do mnie. Ty polujesz na owieczki, ja na wilki.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Sport ogółem jest prymitywny, ale to jego największa zaleta. Jest on odskocznią od szarej rzeczywistości i pozwala nam na zdrową rywalizacje którą niespecjalnie często możemy zaświadczyć w prawdziwym życiu.
Prymitywizm był zawsze najbliżej doskonałości.

Ps. Pamiętaj Thoro, rebelianctwo wywodzi sie z niedowartościowania. Ogarnij się bo już sam nie wiesz czego sie czepiasz
Ej, ja się zgadzam.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Sport
#26 2009-10-04, 22:08(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 22:12)
, a sam ani jednego sensownego nie przytoczyłeś.

Najogólniej ujmując powiedziałem, że jest popularna bo jest prosta i łatwo dostępna. Nie wiem jakie jeszcze argumenty chciałbyś usłyszeć

Jeśli chodzi o resztę argumentów, np. tych personalnych - ja nie lubię notorycznie oceniać ludzi jeśli nie jest to konieczne. Jeśli stwierdzam, że pierdolisz 3po3 to uważam że pierdolisz 3po3 i nie dorabiam do tego ideologii, profilu psychologicznego twojej osoby i nie dociekam jej pobudek jak ty masz w zwyczaju względem osób na tym forum, które nie podzielają twojej opinii.

Nie jesteś podobny do mnie. Ty polujesz na owieczki, ja na wilki.

i na tym niezwykle poważnym stwierdzeniu chciałbym zakończyć tą dyskusję  :lol2:  
do następnego tematu, bo przeczuwam że nie minie dużo czasu gdy po raz kolejny będę miał okazję przeczytać jaki to ze mnie ograniczony, zakompleksiony kretyn gdy zechcę wyrazić swoją zgoła odmienną opinię względem powszechnie panującej.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Sport
#27 2009-10-04, 22:16(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 22:19)
i na tym niezwykle poważnym stwierdzeniu chciałbym zakończyć tą dyskusję old_lol.gif
do następnego tematu, bo przeczuwam że nie minie dużo czasu gdy po raz kolejny będę miał okazję przeczytać jaki to ze mnie ograniczony, zakompleksiony kretyn gdy zechcę wyrazić swoją zgoła odmienną opinię względem powszechnie panującej.

Gdzie ci tak śpieszno?
Właśnie o tym mówię, gdy zagraża coś twojej reputacji zaraz udajesz stonowanego i starasz sie wymknąc z niewygodnej sytułacji.
Gdy natomiast rozmawiasz ze spokojnymi chłopakami nie szukającymi problemów to nagle wypowiadasz jakieś odważne "stwierdzenia", które nie mają zasadniczo żadnego celu
Jak na razie to jedyne odważne słowa względem mnie pokierowałeś w stronę Kyro na gg.

Jeśli chodzi o resztę argumentów, np. tych personalnych - ja nie lubię notorycznie oceniać ludzi jeśli nie jest to konieczne.

Fajna bajka.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Jak na razie to jedyne odważne słowa względem mnie pokierowałeś w stronę Kyro na gg.
No.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Głównym czynnikiem popularności jest na pewno dostępność.

Bierzesz coś co się kula i możesz grać. Praktycznie wszędzie można znaleźć bramki lub samemu coś stworzyć.
Poza tym są różnego rodzaju freestyle footbal.
Podsumowując nie potrzebny jest jakiś sprzęt za grube pieniądze, wystarczy piłka i paru kumpli (choć nie zawsze)

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Właśnie o tym mówię, gdy zagraża coś twojej reputacji zaraz udajesz stonowanego i starasz sie wymknąc z niewygodnej sytułacji.

Uważasz, że nie mam nic innego do roboty tylko angażować się w rozmowę z osobą, która odpowiedź przeczącą potrafi jedynie zacząć od stwierdzenia "jesteś kretynem"? Oczekujesz normalnej dyskusji to choć raz daruj sobie ten tok prowadzenia rozmowy.
Jestem stonowany bo nie łapie się na twoje prowokacje i mam wyjebane na wszelkie inwektywy typu "ty ograniczony prymitywie, debilu" i zwyczajnie nie sprowokujesz mnie tą dziecinadą do ostrej rozmowy. Musisz się bardziej postarać.

Gdybyś nie pamiętał była dosyć zażarta dyskusja jeszcze w tamtym roku. Jeśli chodzi o czas doczesny to nie czuj się jakoś wyróżniony bo mimo, że moje wypowiedzi są często ostre, wulgarne czy wrogie to staram się nie uciekać do bezpośrednich inwektyw względem oponenta gdyż zazwyczaj nie ma ku temu powodu. Poza tym zmieni coś gdy powiem, że dla mnie jesteś awanturnikiem, pieniaczem, tanim prowokatorem (jak ja kiedyś) i osobą która większość osób i dyskusji zrywa stwierdzeniem "szkoda mi na was czasu"? Kto w tym obliczu tego ostatniego jest bufonem i zwykłym forumowym pierdolnikiem? Możemy ciągnąć tak długo - ty krytykujesz moje zachowania, podczas kiedy to jeszcze rok temu zachowywałeś się dokładnie jak ja teraz a ja mogę ci zarzucić to samo czym ja kiedyś operowałem. Ironia jak chuj.
Gdy natomiast rozmawiasz ze spokojnymi chłopakami nie szukającymi problemów to nagle wypowiadasz jakieś odważne "stwierdzenia", które nie mają zasadniczo żadnego celu

Celem jest przedstawienie mojego punktu widzenia i na tym zasadniczo polega idea forum dyskusyjnego. Nie uważam aby zamiana określeń "najgłupszy i prymitywny" na bardziej delikatne czy neutralne zmieniła wydźwięk mojej wypowiedzi. Wszystko zależy od postrzegania, ale widocznie niektórzy takie stwierdzenia bezpośrednio odbierają jako ostrą krytykę czy też nawet atak będę więc rozważniej określał pewne zjawiska.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Sport
#31 2009-10-04, 22:42(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 23:04)
Kto w tym obliczu tego ostatniego jest bufonem i zwykłym forumowym pierdolnikiem? Możemy ciągnąć tak długo - ty krytykujesz moje zachowania, podczas kiedy to jeszcze rok temu zachowywałeś się dokładnie jak ja teraz a ja mogę ci zarzucić to samo czym ja kiedyś operowałem. Ironia jak chuj.

Nie ma w tym ironii. W sumie masz trochę racji. Jednak w przeciwieństwie do ciebie ja dokładnie wybierałem swoją piaskownice. Atakowałem tych którzy spełniali 2 warunki:
1. Atakowali innych.
2. W pewien sposób mnie interesowali.
Pamiętasz dokładnie naszą rozmowę. Ja miałem w tym konkretny cel.
W tym momencie napastuje cie trochę z przyzwyczajenia.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Z tą różnicą, że obecnie nie atakuje nikogo a już na pewno nie w tym temacie

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy

Althar

Sport
#33 2009-10-05, 15:45(Ostatnia zmiana: 2009-10-05, 15:46)
Tym, że to najdurniejszy i najbardziej prymitywny sport z którym każdy zainteresowany może się bezpośrednio utożsamiać a nawet uprawiać. poza tym istnieje również coś takiego jak psychologia tłumu.
Teraz juz wiem o co w tym chodzi, dzięki.
PS:
Thoro napisał tylko swoje zdanie na ten temat, a jak sie komuś nie podoba można go olać zamiast zaczynać kłótnie.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

To również musi z czegoś wynikać

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Ja tam o sporcie nie myślę.  Na WF się ociągam - ćwiczę byle jak, nic mi się nie chce.
Ogólnie nienawidzę gier zespołowych - źle mi się pracuje w grupie. Jeśli chodzi o sporty indywidualne to tu jest odwrotnie - tenis, pływanie, jazda na rowerze, rolki to sporty, które są mi bardzo bliskie, zaś na basenie mógłbym przebywać cały czas ;p
Choć siedzenie na tyłku przed komputerem też ma swoje zalety.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Sport
#36 2009-10-05, 16:28(Ostatnia zmiana: 2009-10-05, 16:29)
Thoro napisał tylko swoje zdanie na ten temat, a jak sie komuś nie podoba można go olać zamiast zaczynać kłótnie.

Wypowiadając własne zdanie, trzeba się liczyć z konsekwencjami.
Napisał sobie w profilu zły człowiek, więc chciałem to sprawdzić.
Jednak Thoro to tylko potulny misiu.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
Dla mnie to zabrzmiało tak jakbyś chciał się "przypodobać" thorowi [żeby nie powiedzieć podlizać się]

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Dla mnie to zabrzmiało tak jakbyś chciał się "przypodobać" thorowi [żeby nie powiedzieć podlizać się]

tak. dzięki temu dostanie +20 punktów na stacjach statoil.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy

Zoom

Sport
#39 2009-10-05, 16:40(Ostatnia zmiana: 2009-10-05, 16:40)
I po co tu ta ironia i czepianie się samego czepiania się? Po prostu napisałem swoje zdanie, on powtórzył to co ty już napisałeś kilkukrotnie, wręcz starał się napisać to za ciebie, tak jakbyś był niepełni świadomy tego co piszesz.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry