Sport 19112 43

O temacie

Autor eto

Zaczęty 3.10.2009 roku

Wyświetleń 19112

Odpowiedzi 43

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Tak mnie naszło na taki temat. Zapewne wielkiej popularności nie zdobędzie, ale co tam: Uprawiacie jakiś sport? A może chcielibyście, ale nie macie czasu/warunków? To jest temat dla Was! Może zacznę:

Gram w piłkę nożną, a żeby się nie marnować, uczęszczam na treningi do mało znanego klubu("Szczerbiec" Wolbórz, słyszał ktoś?) na pozycji bocznego obrońcy. Gram od jakichś czterech lat, jak dotąd strzeliłem jedną bramkę w lidze(naprawdę zajebiste uczucie, i jaka radość ^^  ).

A Wy?

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Ja gram w kosza, nie w żadnym klubie bo to dla mnie by nuda była. Najczęściej wychodzę z kumplami i gramy.

Czasu nie ma, warunki są. W gim dają takie zadania, że nie ma czasu.
Ale kilka ładnych boisk w mieście powstało.

Jak już bym miał grać w klubie to na pozycji niskiego skrzydłowego.

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit
W nogę gram na lewej pomocy w drużynie rezerw IV ligowego klubu (Zawisza Pajęczno) i sprawia mi to frajdę.

pierwsza drużyna:
http://www.90minut.pl/liga/0/liga4572.html
drużyna rezerw:
http://www.90minut.pl/liga/0/liga4666.html

Ogólnie sport lubię, czasem rekreacyjnie w ręczną z kumplami, czy na rowerze zabijam czas.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Ja grałem w trampkarzach Olimpii Grudziądz (seniorzy 2 liga)
Naderwane więzadła krzyżowe i łękotkę zakończyły sprawę. Teraz gram jedynie "turystycznie", poza tym czasem siata czy kosz.

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja kocham piłkę nożną i gram praktycznie codziennie, ale tylko rekreacyjnie. o_o  Na grę w klubie mam za słabe płuca. :/  Jestem dobry technicznie, lubię rozgrywać i potrafię uderzyć, lecz niestety jestem niepewny. Rzekłem. :/

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja kopię piłkę w klubie A klasy i sprawia mi to radość o_o  Poza tym siatkówka, głównie w telewizji, ale i pograć lubię. Reszta jakoś niespecjalnie.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul

Kudlik

Sport
#6 2009-10-04, 15:41(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 15:41)
Ja gram jako napastnik, w lidze, jak na razie mam 9 strzelonych bramek na 7 meczy. Ogólnie nie wiąże z tym życia ani nie jest to mój priorytet, ale lubie rekreacyjnie pokopać :D

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Widać piłka nożna króluje :D

Ja gram jako napastnik, w lidze, jak na razie mam 9 strzelonych bramek na 7 meczy.

Gratulacje :D

Zapomniałem dodać, że lubię czasem w kosza pograć. Wracając do piłki nożnej: Niezbyt podoba mi się to, że gramy czasem nawet dwa mecze w tygodniu. Koniec gimnazjum, to się uczyć trzeba. Drużyna się rozpada(na dzisiejszym meczu 11 ludzi :(  ), teraz nic tylko grają w te ogłupiające gry :D

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
A ja będę oryginalny i powiem, że nie uprawiam ogółem sportu :D . Tylko czasem na WF-ie se lubie pobiegać(ale nie za piłką). Kiedyś grałem w szachy (według niektórych to sport) ale po przegranej na turnieju dałem se spokój. A przy okazji wyjaśniłby mi ktoś skąd się bierze tak duże zainteresowanie piłką nożną ?

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój

Diegomir

Sport
#9 2009-10-04, 20:14(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 20:15)
Piłkorze... :D  Ja jestem bramkarzem w szkolnej druzynie pilki recznej. w zeszlym roku mielismy nawet 5 miejsce w wojewodztwie :D

EDIT: Nie lubie pilki noznej

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
A przy okazji wyjaśniłby mi ktoś skąd się bierze tak duże zainteresowanie piłką nożną ?

Tym, że to najdurniejszy i najbardziej prymitywny sport z którym każdy zainteresowany może się bezpośrednio utożsamiać a nawet uprawiać. poza tym istnieje również coś takiego jak psychologia tłumu.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Sprint na 100m i piłka ręczna jako "blokuj kurwa rydzyk, blokuj!" :D .

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Ja głównie piłka ręczna ale nie gram już w klubie :D  Aczkolwiek rekreacyjnie grywam dość często.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Tym, że niektórym sprawia radość, ale to chyba tylko tym, którzy mało wiele grać potrafią.
Strzelona bramka to nie to samo co rzut do kosza czy jedna ścina.

Powiadasz Thoro, że to najprymitywniejszy sport... Aha, a grałeś kiedyś "poważniej"?

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Piłka nożna nie jest tak prymitywna jak się wydaje komuś kto obejrzy raz na rok mecz reprezentacji. Liczy się tam taktyka, ustawienia  i wiele innych czynników. Już prędzej prymitywnym można określić ping-ponga.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój

Diegomir

Sport
#15 2009-10-04, 20:27(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 20:31)
aaa i siatkówka też :lol2:  Ale już bez sukcesów. Odpadliśmy w drugiej rundzie :D

A wiecie jaka radosc daje obroniony karny w pilce recznej? :D

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
A wiecie jaka radosc daje obroniony karny w pilce recznej? biggrin.gif
No, w podstawówce stałem na bramce szkolnej drużyny jakiś czas, dopóki nie przyszedłem w pewnym sensie "nie nadający się" na mecz :lol2: .

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
A tu wszyscy o sportach drużynowych.

Niby aktualnie jedyny sport, jaki uprawiam, to siedzenie na dupie i od czasu do czasu sprint 10 metrów do kibla, ale jeszcze całkiem niedawno lubiłem (i lubię dalej, ale czasu nie ma) różnorakie "parkery". Parkour, jakaś prymitywniejsza akrobatyka...

...no, i uwielbialem jeździć i skakać na rowerze, dopóki się nie rozleciał. Teraz tylko quadem ganiam, i to rzadko, ale to już nie idzie pod ten temat...

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit

Jedairusz
Złote Wrota

Sport
#18 2009-10-04, 21:09(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 21:09)
A wiecie jaka radosc daje obroniony karny w pilce recznej?
Strzelić karnego w ręczną też fajnie.  :lol2:  W ogóle ręczna - fajny sport.
Ogólnie w ręczną mają bramkarze przesrane. Piłka mała a jeszcze chłopy biorą to do ręki i walą z 6m. Także podziwiam bramkarzy piłki ręcznej, bo ciężka sprawa to jest.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

Sport
#19 2009-10-04, 21:24(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 21:27)
Tym, że to najdurniejszy i najbardziej prymitywny sport z którym każdy zainteresowany może się bezpośrednio utożsamiać a nawet uprawiać. poza tym istnieje również coś takiego jak psychologia tłumu.

Najprymitywniejszy...
Czytając twoje posty coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, że jesteś ograniczonym kretynem umiejącym spoglądać na sprawy tylko z własnej perspektywy (Kiedyś chyba byłeś bardziej ogarnięty).
Sport ogółem jest prymitywny, ale to jego największa zaleta. Jest on odskocznią od szarej rzeczywistości i pozwala nam na zdrową rywalizacje którą niespecjalnie często możemy zaświadczyć w prawdziwym życiu.
Prymitywizm był zawsze najbliżej doskonałości.

Ps. Pamiętaj Thoro, rebelianctwo wywodzi sie z niedowartościowania. Ogarnij się bo już sam nie wiesz czego sie czepiasz

--------------------------------------------------------------------------

Ps 2. Jak mogę to z kumplami gram w undergroundowego kosza (Czyli prawie brak zasad).
Choć można się wyżyć i pokazać swoją naturę :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry