Edycja postaci 7120 7

O temacie

Autor Sergio

Zaczęty 18.08.2009 roku

Wyświetleń 7120

Odpowiedzi 7

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
Witam, jako że nie widziałem tematu z pytaniami to napiszę tutaj. Chciałbym edytować swoją postać czyli obniżyć jej doświadczenie, podwyższyć charyzmę, zmienić expa wymaganego do przejścia do następnego poziomu. I tu nasuwa się pytanie, czy można coś takiego zrobić? A jeżeli tak to gdzie? Proszę o szybką odpowiedź.

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

Torto

Torto

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy
Tak da się trzeba eksportować postać,wejdź do menu bohatera albo tam gdzie jest jego twarz i tam gdzieś powinno być eksportuj i importuj postać,eksportuj postać,wejdź do folderu charexport (chyba) ten folder jest w folderze głównym gry,odpalasz swoją postać w notatniku i edytujesz to co chcesz zmienić a potem już tylko importujesz i cieszysz się grą :D  mam nadzieję że coś zrozumiałeś z tego

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
mam nadzieję że coś zrozumiałeś z tego

Tak, wszytko, dzięki za pomoc, żeby nie było, nie chcę robić z siebie niezwyciężonego tylko wyrównać trochę szanse, wkurza mnie tak mała liczebność mojej armii.

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

Torto

Torto

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy
Wiem jaki to ból wystarczy sobie dać charyzmę na 100 i już jest gites :)

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
No tak jasne...
I jaką macie wtedy radość z gry ?...

Torto

Torto

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy
No ale powiedz czy jak wytrenuje sobie 20 huskarli to pokonam 100-200 rhodocków to jest niesprawiedliwe więc sobie zawsze można wyrównać

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Torto link=topic=6891.msg61686#msg61686 date=Aug 19 2009, 06:51 AM\'
No ale powiedz czy jak wytrenuje sobie 20 huskarli to pokonam 100-200 rhodocków to jest niesprawiedliwe więc sobie zawsze można wyrównać
Ja w pojedynkę na koniu rozpiździłem kilkudziesięciu pieszych.

Torto

Torto

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy
Hehe ustaw sobie poziom trudności na 100% wtedy nawet jednej potyczki na arenie nie przejdziesz,ja wskoczyłem w wir walki koniem i w kilka sekund już nie żyłem bo mnie zadźgali xD

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry