życie, plany, przyszłość, marzenia 27253 90

O temacie

Autor

Zaczęty 29.07.2009 roku

Wyświetleń 27253

Odpowiedzi 90

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

życie, plany, przyszłość, marzenia
#20 2009-07-30, 16:08(Ostatnia zmiana: 2009-07-30, 16:08)
Thoro szczerze mówiąc nie spodziewałem się po tobie tematu takiego typu - myślałem że to co chcesz robić ( itd) będziesz chciał zachować tylko dla siebie.

?

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit

Jedairusz
Złote Wrota

#21 2009-07-30, 16:22(Ostatnia zmiana: 2009-07-30, 16:27)
Na razie 3 lata LO z profilem biol-chem, matura. Sukcesy w nauce są, tutaj akurat powinienem się cieszyć, że np. medycyna jest w moim zasięgu.  Może zostanę lekarzem (sporo nauki, zawód mnie szczególnie nie kręci, ale i tak w miarę ciekawy; z drugiej strony pewna praca i zarobki w porządku).
Życie w Polsce mi póki co nie przeszkadza i myślę, że zostanę. Może do większego niż moje miasta się przesiedlę, zobaczę po studiach.
     Marzenia- piłkarzem sławnym nie zostanę i tak jestem zadowolony z tego, że gram w klubie, sama gra sprawia mi przyjemność.
Co do grafiki, strasznie zaczyna mi się game-art podobać i chciałbym się dalej rozwijać. Może jako dodatkowy zawód/hobby w przyszłości. Do wielkich podróży mnie nie ciągnie. Książki też nie napiszę raczej.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyjeżdżać z Polski nie będę, bo mi się tu podoba, a nauka języków idzie mi nijak.

W przyszłości chciałbym być grafikiem 3D albo programistą w jakiejś firmie  - jeszcze nie wiem dokładnie.

Marzenia? Hmm... Najbliższe to wydanie własnego moda do Gothic'a, a potem może jakiś Wiedźmin albo M&B?...

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

#23 2009-07-30, 18:31(Ostatnia zmiana: 2009-07-30, 18:40)
Zdam do końca technikum informatyczne, skończę studia z wyróżnieniem, stworzę samodzielnie największy i najlepszy mod do Gothica, który wsławi się na cały świat i wezmą mnie natychmiast do pracy przy drugim Wiedźmaku. W zasadzie, to to ja będę kierował tworzeniem gry - wszyscy będą uznawali każdą moją sugestię za zajebisty pomysł, w końcu dostanę się na stanowisko szefa, zdobędę piękną i mądrą pannę, ożenię się, zrobię dziesięcioro dzieci, i wtedy...

...obudzę się, posiedzę chwilę z myślą, jakie ja mam popierdolone sny, zaśmieję się sam z siebie i pójdę siedzieć kolejny, szary, smutnawy dzień przed komputerem.

Życie? Coraz bardziej pogrążam się w no-life;
Przyszłość? Nie interesuje mnie;
Marzenia? Bez sensu, bo marzenie, które może się spełnić, przestaje być marzeniem.

Nie. Pojechałbym sobie do Czarnobyla na wycieczkę :lol2:

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Hmm, znaleźć normalną pracę. Postawić chatę i kupić tego cholernego labradora.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
A ja chcę w końcu normalnie wydać płytę, skończyć studia, zamieszkać z kobitą na wsi, grać koncerty, mieć niezależną robotę i czas na rozmyślania.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#26 2009-07-30, 20:40(Ostatnia zmiana: 2009-07-30, 20:41)
z takich marzen bardziej materialnych:

- kupic lalbladora/husky/bernardnyna (nie jestem zdecydsocwany
- kupic cos 4x4
- kupic quada :D
- w koncu uskutecznic reko FR/usmc rangers/army ew navy seals (ciagle brak kasy)
-nabyc nastepujace repliki: m4 sopmod, m16a2, aks74u, swd, m14, g36k, g36c, mp40, m249, m24, scar + duzo osprzetu do rzeczonych
- miec najbardziej odjebana wizualnie replike w kraju :D
- doczekac wydania czas z.
- opuscic tm
- zajac sie w koncu wlasnymi sprawami i nie martwic pierdolonymi ograniczeniami materialno-logistgtcznymi na kazdm kroku i wprzedbiegach  :[

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ja mam mieszańca labradora, chcecie? :[

Z tych materialnych, to u mnie to wygląda tak:

- Gibson Les Paul Custom Bullseye Zakk Wylde Signature
- komp, na którym nie będzie przycinać się każda nowsza gra
- założyć rockowy band
- dużo wody mineralnej, najlepiej gazowanej

I to chyba na tyle z tych ważniejszych :D .

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Ja mam mieszańca labradora, chcecie?

gdyby nie to ze mieszkam w bloku mialbym psda. niestety projekt to zle warunki dla piesa :[

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
To sobie kup takiego malutkiego, domowego. Pudla, to będziesz miał od razu poduszkę :[ .

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Zapomniałem dodać, że marzy mi się gitara. Chciałbym się na niej nauczyć grać porządnie, aby całymi dniami i nocami wkurzać sąsiadów :[ . Wtedy nie siedziałbym całymi dniami na themodders, a przy gitarce.

No i komp nowy. Wtedy nie musiałbym czekać dziesięciu minut na zapis jednosekundowej animacji...

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Eto, wpadaj do mnie, to ci pożyczę :[ .

eto

eto

Użytkownicy
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Komputer mi pożyczysz? :[  Dzięki, ale wolę sam kupić. Gwarancję będę miał.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
To sobie kup takiego malutkiego, domowego. Pudla, to będziesz miał od razu poduszkę :[ .

wole juz mierc psa co sie zwie .JPG

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Gitarę pożyczę.

No, chyba, że chcesz mojego 2.0ghz, 1gb ddr i radeona 9600 :[ . Dorzucę jeszcze NEC 17' i klawiaturę z 1999 roku :D .

eto

eto

Użytkownicy
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
I tak lepszy niż mój. Jak Ci się nie podoba, możesz mi prezent zrobić :[

EDIT: A klawiaturę swoją mam. Trzy lata temu na konkursie gminnym wygrałem :D  Jeszcze nieużywana :D

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Thoro, ja mam psa - nauczył się przełazić przez siatkę, otwierać drzwi, i kilka innych sztuczek, po prostu patrząc na mnie, ganiającego w dzieciństwie przez płot na skróty :[
Jak już ktoś jest tak zdesperowany, że kupi pudla, polecam raczej wziąć Yorka albo Shih Tzu - zamiast poduszki, lepiej mieć mopa do podłogi, i to samobieżnego, znajoma miała, widziałem w akcji :D

eto

eto

Użytkownicy
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Thoro, ja mam psa - nauczył się przełazić przez siatkę, otwierać drzwi, i kilka innych sztuczek, po prostu patrząc na mnie, ganiającego w dzieciństwie przez płot na skróty

A ja miałem kota, który drzwi za klamkę otwierał :[

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ta, a ja mam psa co nic nie umie :[

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Ja też mam jakieś plany na przyszłość, jednak bardzo ogólne, nie wiem co konkretnie chciałbym robić, gdzie pracować. Jednak jako że mam w tym kierunku uzdolnienia, poszedłem do ekonomika. Chce pracować może w jakimś serwisie komputerowym dorywczo, potem w jakiejś pizzeri. Chce pojeździć po Europie i kiedyś zdobyć visę do USA. Prawdopodobie będę pracować na zmywaku, a potem jako kucharz, chyba nawet by mi to odpowiadało. Po kilku latach wrócić do Polski i ustatkować się, znaleźć jakąś pracę (tylko jaką?).

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry