Pytania i odpowiedzi 505682 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 505682

Odpowiedzi 1123

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy

iGOMeZ

Pytania i odpowiedzi
#600 2009-04-02, 14:43(Ostatnia zmiana: 2009-04-02, 14:44)
Miałem nadzieje, że na prima aprillis zrobicie jakiś kawał, że premiera już jutro np. albo coś w stylu blizza.:lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
znając podejście niektórych taki żart wywołał by jedynie dodatkowe spekulacje. już wystarczy że jakiś idiota na youtube napisał że prace zostały wstrzymane - w formie żartu 1 kwietniowego. szkoda że 9 godzin po zakończeniu dnia...

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Może w innej strefie czasowej mieszka? :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
stawiam na strefę umysłową

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
no to koleszke za jaja i na drzewo hehe

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

CBA

CBA

Użytkownicy
posty100
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam jedno pytanko
mianowicie:
Kiedy wydacie Czas zapłaty to będzie na pewno ważył dużo a mi net nie pociągnie :D  bo jest bardzo słaby i oto pytanie: Czy dacie czas zapłaty na torrenty?

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Niechcę nic spekulować ale.

Orc i Shergar mówili że beta testy w kwietniu o ile to nie okażę się spóźnionym Prima Aprilisowym Jokiem :D  ale jeśli beta testy będą to obstawiam że premiera powinna być na jesień takie moje przypuszczenie. co do torrentów. Każdy da modyfikacje gdzie się da więc i na torrentach się pewnie znajdzie :D

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Zubi

Zubi

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Jest szansa że data premiery  czasu zapłaty pojawi się w tym miesiącu.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

Zysk

Pytania i odpowiedzi
#608 2009-04-04, 12:57(Ostatnia zmiana: 2009-04-04, 12:58)
twoja wiedza o technologii informacyjnej chyba nie jest zbyt duża. Torrent daje zazwyczaj mniejsze wykorzystanie łącza odbiorcy, niż http czy ftp. Ale oczywiście, jak ktoś będzie chciał, to będzie mógł sobie na torrenta wrzucić.

A co do beta-testów, to wątpię, aby miały trwać pół roku.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Cytat: Zubi link=topic=660.msg48225#msg48225 date=Apr 4 2009, 11:53 AM\'
Jest szansa że data premiery  czasu zapłaty pojawi się w tym miesiącu.

widzę że na temat premiery wiesz więcej od samych twórców. kompletna bzdura.

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
beta testy może nie potrwają pól roku ale poprawa ewentualnych błędów czasami może

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Prosiłbym o zachowanie takich spekulacji dla siebie :) .

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy

mechanik

Pytania i odpowiedzi
#612 2009-04-04, 22:33(Ostatnia zmiana: 2009-04-05, 18:20)
widzę że na temat premiery wiesz więcej od samych twórców. kompletna bzdura.

Jemu chyba chodziło o pytanie niż o wiedzy o dacie premiery albo mi się tylko tak wydaje :)

A mi się wydaje, że pytanie kończy się "?" - Veq

Może zapomniał ja też casami zapominam stwawiać ? ! : itp zresztą już się nie wtrącam

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

Nastro

Nastro

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Czy ten tajemniczy przedmiot który znajduje się na bagnach zmienia członków bractwa i przywołuje demony?  ;)  

Mówie tutaj o tym przedmiocie:
tajemniczy przedmiot

Kisamee

Kisamee

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy

Kisamee

Pytania i odpowiedzi
#614 2009-04-06, 20:24(Ostatnia zmiana: 2009-04-06, 20:25)
A ja mam dwa pytanka a mianowicie : Czy wyrobicie się i zrobicie jakiegoś newsa na Wielkanoc?? Wynika to z faktu iż miło by było ujrzeć jakąś nowinkę na święta ;)

I drugie :Wydacie moda w maju?? Zbliżają się moje urodziny i fajnie by było wejść na stronę i zobaczyć link do downloadu xDD

Uffff , trochę mnie poniosło:p . Nie zawracajcie sobie mną głowy.

Granica między ciekawością a głupotą , jest bardzo cienka.

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Naprawdę przestańcie ich męczyć data premiery może nie jestem z teamu ale jak będą święta to zobaczysz dajcie im troszkę luzu bo oni częściej muszą odpisywać na pytania o premierę niż robić coś przy modzie

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Podzielam zdanie GenerałaLee i na prawdę proszę o nie zadawania pytań o premierę gdyż odpowiedzi nie uzyskacie a jedyne co powodują takowe pytania to wkurwienie - ujmując bardzo delikatnie.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Kisamee

Kisamee

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy

Kisamee

Pytania i odpowiedzi
#618 2009-04-06, 20:53(Ostatnia zmiana: 2009-04-06, 21:14)
Nie chciałem nikogo urazić tym pytaniem. Wiem ile czasu wkładają Moderatorzy na tego moda. Przepraszam za kłopot . Data premiery opózniła się (nie żeby była ustalona ;) ) chyba przez ten incydent z muzyką co spowodowało konieczność zrobienia nowej ścieżki dzwiękowej.

Jeszcze raz przepraszam.

Ps. a pierwsze pytanie?? ;)

mEa: Tak jest, Moderatorzy przy CZ męczą się najbardziej.

Granica między ciekawością a głupotą , jest bardzo cienka.

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy

toptik

Pytania i odpowiedzi
#619 2009-04-06, 20:57(Ostatnia zmiana: 2009-04-06, 20:57)
na pewno pocztą ci przyślą ;)   jajeczko wielkanocne  a na nim królika  ;)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry