Utarguj.pl 8153 12

O temacie

Autor Kudlik

Zaczęty 20.07.2009 roku

Wyświetleń 8153

Odpowiedzi 12

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Witam.

Przeglądając dzisiaj zasoby internetu natknąłem się na serwis aukcyjny utarguj.pl, który polega na podaniu jak najmniejszej ceny?! Nie wiem zupełnie o co tam chodzi i czy mógłby ktoś mi to wytłumaczyć? O co chodzi i co z tego mają ci z utarguj.pl?

Pozdrawiam.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
O co chodzi

o niszczenie rynku porządnym ludziom przez gimbusów, nieudaczników oraz tych którzy za dwa złote zjedzą świeżego klocka bo chcą być "konkurencyjni".

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul

Kudlik

Utarguj.pl
#2 2009-07-20, 12:43(Ostatnia zmiana: 2009-07-20, 12:43)
No tak, ale jak przez takie coś można cokolwiek wygrać? Na jakiej zasadzie to działa, bo nie rozumiem...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Utarguj.pl
#3 2009-07-20, 12:46(Ostatnia zmiana: 2009-07-20, 12:47)
Utarguj.pl jest nowym rodzajem serwisu aukcyjnego, w którym użytkownik może nabyć cenne przedmioty niejednokrotnie za grosze.
Prezentowane w serwisie przedmioty są wystawiane przez Utarguj.pl, które mogą być nabywane przez użytkowników w drodze licytacji. W zależności od rodzaju aukcji kwota wywoławcza dla danego przedmiotu może wynosić 0zł lub ok. 1/10 ceny rynkowej – więcej informacji o typach aukcji w części – „Rodzaje aukcji”.
Aby wziąć udział w licytacji musimy wcześniej zaopatrzyć się w punkty, które pozwolą nam „utargować” wybrany przedmiot. Dobrze przygotowany plan naszego działania jest niewątpliwie kluczem do sukcesu – dobrze wykorzystując swoje punkty minimalizujemy ostateczny koszt naszego zakupu.
W kolejnych częściach tego działu dowiecie się Państwo krok po kroku wszystkiego, co pozwoli Wam na bezproblemową obsługę serwisu Utarguj.pl!

to jest jakieś gówno typu piramida finansowa. nie warto sobie zawracać głowy takimi pierdołami. już sama wartość zakończonych aukcji (ps2 za 40zł) jest absurdalna i śmierdzi kałem na pół internetu. zwykłe oszustwo i manipulacja bądź coś z czego są niewymierne korzyści wbrew temu co niby oferują.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
chodzi o to, że za każde "zalicytowanie" płacisz ok. 1zł. wystarczy więc, aby licytacja trwała wystarczająco długo i już serwis może zarabiać pieniądze, przy których podawana cena jest prawie nieistotna.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Aha więc juz wiem jak robią w konia. Dzięki.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
takich serwisów jest wiecej, np. podbij.pl :lol2:

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Utarguj.pl
#7 2009-07-20, 16:31(Ostatnia zmiana: 2009-07-20, 16:32)
... i wszystkie pozwalają nam kupić najnowsze zdobycze techniki za bezcen. ja np kupiłem iphona za 20zł a teraz licytuje telewizor plazmowy 42 cale, za który wyjdzie mi około 120 zł.

:lol2:

maryjan

maryjan

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy

maryjan

Utarguj.pl
#8 2009-10-01, 16:06(Ostatnia zmiana: 2009-10-01, 16:14)
temat utarguj.pl byl przerabiany, ale wiem ze kilka osob sie w to bawilo. Stary temat jest zamkniety wiec otwieram nowy, bo mam pytanie czy ktos juz gral w ten nowy rodzaj aukcji - dozera.

link do starego: http://themodders.org/index.php?showtopic=6509

Thörbjorn vel Pan Buk nawet twierdzil, ze wygral tam iphona. Ale to na zwykłym zbijaniu ceny?

Połączyłem i otworzyłem temat
Avallach

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Utarguj.pl
#9 2009-10-01, 16:14(Ostatnia zmiana: 2009-10-01, 17:43)
Thörbjorn vel Pan Buk nawet twierdzil, ze wygral tam iphona. Ale to na zwykłym zbijaniu ceny?

:)  

Jak myślisz dlaczego tamten temat jest zamknięty?
Pozwól, że pomyślę za Ciebie. Wszystko zostało powiedziane w tej sprawie, więc ten też zaraz skończy swój żywot.

Dla Twojej informacji. Post Thora to była ironia.

PS. Avallach, skasowałeś mi posta  :(

Sorry, musiałeś go widocznie napisać w momencie kiedy już przeniosłem post maryjana, ale zanim skasowałem  tamten temat :( . Jednak nie tylko ty ucierpiałeś, jemu jakoś wyzerowało licznik ;]

Wyzerowało, bo napisał 1, a przeniosłeś do offtopu, gdzie posty nie są naliczane.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

oraz dwa abramsy

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
To fajnie ci

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
http://blogi.ifin24.pl/trystero/2009/10/23...-etos-bankiera/  

wszystko na temat tego i podobnych serwisów

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry