Brak jakichkolwiek napisów 2071 7

O temacie

Autor Tanner

Zaczęty 8.07.2009 roku

Wyświetleń 2071

Odpowiedzi 7

Tanner

Tanner

Użytkownicy
posty83
  • Użytkownicy
Mam jakiś dziwny problem w gothic'kiem. Jak gadam z kimś to nie ma napisów dialogowych, nie ma opcji dialogowych (ne ma tych napisów) wogóle jak podejde do npc to nie pisze jego imie tylko się podświetla cały npc, i jak włącze kody i pisze np. chg to też tego nie widać.

co jest grane? ktoś miał takie coś??

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Na początku myślałem, że trzeba po prostu to włączyć w opcjach (:lol2: ), ale po przeczytaniu dalszej części posta myślę, że raczej powinieneś spróbować reinstalki gmdk

Tanner

Tanner

Użytkownicy
posty83
  • Użytkownicy

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Hm... zainstaluj Gothica w innym folderze, tego G chyba nie będziesz musiał usuwać. Sprawdź czy ten pójdzie. Jeśli nic z tego-raczej nic nie poradzę.

Tanner

Tanner

Użytkownicy
posty83
  • Użytkownicy
W normalnym gothicu jest normalnie, tylko jak chce włączyć swojego moda to tak sie dzieje :lol2:  reinstalka gothica nie pomaga reinstalowałem też gmdk ale zrobiłem kopie zapasową dialogów i potem skopiowałem je znowu do gmdk i wtedy właczam moda to tak sie dzieje a jak nie skopiuje to jest normalnie. Możliwe że coś przestawiłem w jakimś pliku?

zkajo

zkajo

Użytkownicy
posty102
Propsy28
  • Użytkownicy
To zależy co zmieniałeś w modyfikacji. Bawiłeś się bardziej "kodowanymi" plikami? Może coś z komendą toggle desktop, ponieważ na to mi to wygląda...

Moje gg: 8169289

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Cholera, a skompilowałeś skrypty? Przecież wałkowane to było wielokrotnie na tym forum. Są przecież tutoriale etc. Nie wiem w czym problem.

Tanner

Tanner

Użytkownicy
posty83
  • Użytkownicy

Tanner

Brak jakichkolwiek napisów
#7 2009-07-09, 12:16(Ostatnia zmiana: 2009-07-09, 18:27)
Ja tylko pisałem dialogi i wstawiałem nowych npc no i ew. w folderze scripts/system/menu ale to co było w folderze menu to przywróciłem do normalnego a w dialogach raczej nie mogłem chyba nic przestawić no nie?

Adanos:
kompilowałem skrypty wiele razy i to samo

//edit:
Naprawione. nie wiem jakim cudem w folderze textures/_compiled pojawił się plik FONT_DEFAULT.fnt. Skasowałem go i śmiga.... ale i tak dzięki że próbowaliście pomóc :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry