2# Dzień Screena 81118 220

O temacie

Autor Zoom

Zaczęty 20.06.2009 roku

Wyświetleń 81118

Odpowiedzi 220

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Przez cały ten temat nie padła żadna konkretna data. Poza tym udział w tym dniu zgłosiło 4(?) teamy. Więc coś jest nie tak...
4 lipca, 9 lipca, 16-17 lipca - to niby nie są konkretne daty?

Ale co fakt to fakt - później będzie pierdolenie, że ludzie uważają że CZ jest lepszy. Przynajmniej TM umie pokazać, że jest lepszy i umie zachęcić do tego, by ludzie tak uważali. Jeśli ktoś ma do tego jakieś zażalenia, to pretensje powinien mieć tylko do siebie, bo wcale robienie przynajmniej tego co robi TM w kwestii reklamy nie jest trudne.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
kolejny dowód, że nie warto robić NIC dla tego forum bo i tak każdy ma to w dupie i nie potrafi tego docenić.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
kolejny dowód, że nie warto robić NIC dla tego forum bo i tak każdy ma to w dupie i nie potrafi tego docenić.
Podbijam.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Napisałem ten temat  2 tygodnie przed terminem( 20.06 ) 1wszej edycji  ( 04.07), temat ten był już poruszony dość dawno w tajnym szefów teamów ( podobno, informacja od Darka).
Wiec był przynajmniej miesiąc by się przygotować! Czy ludzie na tym forum są tak "zakręceni" że nie wiedzą co się wokół nich dzieje?
Przemyjcie twarz zimną wodą i bierzcie się do roboty bo parę screenów to naprawdę nie są wygórowane wymagania...
Szczerze mówiąc zdziwiło mnie wasze zachowanie, w końcu ta impreza jest organizowana nie tylko dla waszych "fanów" ( nie lubię tego określenia) lecz także dla was.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
No, było już to przerabiane :lol2: .

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Co to jest tajny szefów taemów? :lol2:

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Chociażby ten dział. Dajesz coś na DS, czy nie?

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Nie dam rady i nie chodzi o to, że nie chcę, bo bardzo chcę, ale nie ma kontaktu z wietrzykiem, który miał dokończyć lokację. Chyba nic z mojej strony nie wyniknie. Serail wspominał o jakiejś międzynarodowej imprezie tuż po wakacjach. Myślę, że wtedy damy radę coś udostępnić.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Kurwa mać. Póki co - moddersi mówili na konfie, że pokażą coś na DS, VainHearts i Spirit of the Fight dali już, Buła szykuje. Całe cztery teamy? Niesamowite. Gadałem z Xardasem, ale taki jakiś niepewny i z tego co wiem, to Złote Wrota nic nie dają?

A, i jeszcze SoulFire. To już wszyscy?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Przecież można Dzień Screena przenieść chociażby na grudzień. Tylko trzeba dowiedzieć się kto na kiedy mógłby co zrobić i wtedy ustalić datę, a nie rzucać od tak sobie datami, które nie mają żadnego pokrycia.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Co? Jaki grudzień?!

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy

Zoom

2# Dzień Screena
#131 2009-07-18, 12:21(Ostatnia zmiana: 2009-07-18, 12:22)
Adanos świetny pomysł! W grudniu przerzuci się datę na kolejny grudzień, później znów kolejny i zaś się nikt nie wyrobi to przerzuci się datę na następny rok, wtedy uroczystość "DS" nazwiemy imprezą pt " Przerzucanie Dnia Screena".
Zrobi się wielką ankietę z tematem " Na jaki dzień przerzucimy Dzień Screena?",
zbierze się fanów na TM i będą glosować. :lol2:

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Zbędny komentarz zoom. W tamtym roku było podobnie, ale koniec końców zgłosiło się prawie 10 grup.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
Nie to nie jest zbędny komentarz, bo ja nie rozumiem jaki kłopot może sprawić zrobienie kilku screenów grupom które nad danym modem pracują powiedzmy rok.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
powiem to chyba po raz pierwszy i mam nadzieje ostatni raz w życiu:

ŻAL.PL
[/u][/color]
dexter, olej to. nikt ci nie podziękuje ani tego nie doceni a jak widać wszyscy już teraz olewają. tylko mam nadzieje z konsekwencją, bez późniejszego pierdolenia że nic się nie dzieje

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Zoom źle zrozumiałeś. Chodzi mi tylko oto aby ustalić JEDNĄ konkretną datę, do której wszyscy się dostosują. Najlepiej ustalić z szefami na kiedy by mogli się wyrobić i wtedy ustalić datę, bo jak na razie to co chwilę termin jest przekładany, bo jest rzucany przez kogoś tam termin. Jak było? Miał być DS na 4 lipca i co? Wpada Wielki Wojownik Orków i mówi, że nic o tym nie wie i potrzeba czasu na to. Więc co? Przełożono. Kilka dni później wpadają inni i też mówią, że nic nie wiedzą, a mieli dostać pw. I dalej to się przeciąga. Aż nadchodzi Gniew Buły, który zgłasza pretensje, że coś jest nie tak, za mało czasu. Po prostu krótka piłka: robimy ten dzień, a jeśli tak to na kiedy (chodzi mi o termin, który by wszystkim pasował).

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
Zoom źle zrozumiałeś. Chodzi mi tylko oto aby ustalić JEDNĄ konkretną datę, do której wszyscy się dostosują. Najlepiej ustalić z szefami na kiedy by mogli się wyrobić i wtedy ustalić datę, bo jak na razie to co chwilę termin jest przekładany, bo jest rzucany przez kogoś tam termin. Jak było? Miał być DS na 4 lipca i co? Wpada Wielki Wojownik Orków i mówi, że nic o tym nie wie i potrzeba czasu na to. Więc co? Przełożono. Kilka dni później wpadają inni i też mówią, że nic nie wiedzą, a mieli dostać pw. I dalej to się przeciąga. Aż nadchodzi Gniew Buły, który zgłasza pretensje, że coś jest nie tak, za mało czasu. Po prostu krótka piłka: robimy ten dzień, a jeśli tak to na kiedy (chodzi mi o termin, który by wszystkim pasował).
Zrozumiałem cię bardzo dobrze, tylko nawet przy tej "konkretnej" dacie i tak każdy ( a przynajmniej większość) to oleje. Zresztą na początku tematu masz "konkretną" datę a i tak ktoś ze swoimi żalami wyskoczył. Zaczynam sadzić że nie opłaca się nic organizować na tym forum, bo i tak większość wyskoczy ze swoimi fochami.
A zrobienie kilku screenów to jak już pisałem żadna filozofia.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

2# Dzień Screena
#137 2009-07-18, 12:50(Ostatnia zmiana: 2009-07-18, 12:54)
nie wiem jak u was z czasem ale po frekwencji na forum i kwitnącym sezonie ogórkowym nie widze aby większość była specjalnie zajęta czy zapracowana. większość ma tu średnio po 16 lat, są wakacje, macie z reguły w chuj wolnego czasu, takie inicjatywy można robić z dnia na dzień. tak, w jeden dzień można zrobić jebane dziesięć screenów bez zbędnego pierdolenia!

ludzie ogarnijcie się. mowa o 10 obrazkach, nikt wam nie każe kończyć moda na podany termin a wiecznie występują jakieś posrane terminy. jeden kurwa nie wiedział, trzeci to olewa a 4 "nie ma czasu" - chuj z tym dzień dziecka się skończył. skoro żywo zainteresowane są 4 grupy to TYLE BĘDZIE i nie trzeba nikogo na siłę uszcześliwiać ani myśleć jak to wyjdzie w oczach graczy bo widocznie wyjdzie tak jak ma wyjść przedstawiając prawdziwe oblicze sceny modderów. jeśli to ma tak wyglądać, że dekster musi za wami ganiać abyście łaskawie coś zrobili to nigga please.

nie ma co się kurwa oszukiwać, idea solidarności i jakiejś wzajemnej współpracy to tu się skończyła dawno albo ograniczyła do kółek wzajemnej adoracji czemu się nie dziwie. może pora aby grono malkonentów w końcu samemu zacżęło ogarniać sprawy, którymi samymi powinni się zajmować - tak kurwa reklame i kontakt z fanami bo niektórzy to kurwa myślą że wystarczy robić a wszystko przyjdzie z czasem. może to zabrzmi dziwnie ale nauczcie się sprzedawać bo później takie są skutki waszej niedoli. i uwieżcie, że mi czy sherowi nikt odrazu na słowo nie uwieżył że CZ jest tym czym jest i nie bez powodu w porywach na chacie było do 30 osób.

czas zapłaty przed pierwszym dniu screena był w podobnej sytuacji co wasze projekty bo nie dbaliśmy o rozgłos. wystarczy przeanalizować co się wraz z dniem screena ruszyło oraz jakie były tego następstwa, to nie jest trudne tylko wystarczy troche zaangażowania i wytrwałości. nic się samo nie robi. tak naprawde to nie jest kwestia zaawansowania modyfikacji czy czegoś bo największe gówno czy małego moda idzie tak wypromować ze wszyscy będą tego oczekiwać z entuzjazmem i cieszyć się jak już będzie a nie "aha, wyszło, może zagram".

tak, jestem wkurwiony bo chłopak a właściwie dziecko młodsze od wielu z was poświęca swój czas na organizowanie takich przedsięwzięć a reszta ma to w dupie mimo że to leży w naszym wspólnym interesie i jest skuteczne

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Retsked

2# Dzień Screena
#138 2009-07-18, 13:02(Ostatnia zmiana: 2009-07-18, 13:05)
Racja. Za tydzień, 25 lipca odpalamy to. Najpierw jest pierdolenie, że każdy ma w dupie mody, że serwisy nie chcą newsów pisać, a potem zlewacie naprawdę dużą szansę. Newsy będą na praktycznie każdym szanującym się portalu, nie tylko na polskich. Zadbałbym również o to, żeby i na forach zainteresowali się tym wydarzeniem, ale skoro tak to przedstawiacie...

Póki co:

Themodders - podobno robią, nie wiem
VainHearts - oddali
Spirit of the Fight - oddali
Gniew Beliara - robią
SoulFire - robią

Do końca tygodnia następnego (do wieczora w piątek, bo trzeba z godzinkę, żeby to ogarnąć) jest limit. Nie dajesz - nie startujesz. Screeny na PW do mnie.

edit: aha, jakiś grafik podejmie się zrobienia ładnego headera na tą okazję, czy zostawiamy moddersowy?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
No i to mi się podoba.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry