2# Dzień Screena 78789 220

O temacie

Autor Zoom

Zaczęty 20.06.2009 roku

Wyświetleń 78789

Odpowiedzi 220

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
Myślę że zwiększyliby trochę poziom tej imprezy
No ale ja już wspominałem, że we wrześniu będzie organizowana międzynarodowa impreza z ruskimi i niemcami... Razem z filmikami, textami i screenami. Przygotowania już trwają, rozmawiałem już wstępnie z szefami kilku polskich grup modderskich, z niemcami też, ruskie są chętne, gadałem z adminem TM, więc moe by tych zagranicznych od razu w jedno miejsce wrzucić?

Moje portfolio

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Hmm, czy ja już wspominałem w tym tygodniu, że to forum schodzi na psy? :lol2:

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
gdyż?

aha, i nie zapomnij w odpowiedzi dopisać że kyro jest idiotą

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Retsked

2# Dzień Screena
#163 2009-07-20, 20:15(Ostatnia zmiana: 2009-07-20, 20:20)
Dobra, potrzebuję wszystkich teamów z modami, którzy na pewno będą brać udział. Póki co:

The Modders - "Czas Zapłaty"
SoulFire - "The Modders Forum Mod" (z tego, co wiem)
Gniew Beliara Team - "Gniew Beliara"
Spirit of the Fight - "World of War"
VainHearts - "GerranHeart"

Staram się załatwić jakieś newsy i potrzebuję do tego całej listy, aczkolwiek miło by było, gdyby ktoś zechciał uruchomić kilka swoich kontaktów, żeby załatwić informacje na zagranicznych serwisach, gdyż ja niestety takowych nie posiadam.

edit: no i rozumiem, że chcielibyście jeszcze z Wiedźmina pokazać, więc dopisuję do listy:

Square Crusaders - "Requiem for a Witcher"

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
News
Ja tam nie wiem, czy to pomoże, czy nie. :lol2:

Moje portfolio

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

2# Dzień Screena
#165 2009-07-20, 20:52(Ostatnia zmiana: 2009-07-20, 21:21)
Dex chętnie byśmy pokazałi dk, ale jak serail mówi, że we wrześniu planują taką imprezę to lepiej dla nas pokazać teraz the modders forum moda. No i zawsze jakaś ciekawostka.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Retsked

2# Dzień Screena
#166 2009-07-20, 20:56(Ostatnia zmiana: 2009-07-20, 20:57)
Mi tam pasi, bylebyście wysłali te screeny.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Czekacie na ostatnią chwilę, czy olewacie to?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

2# Dzień Screena
#168 2009-07-22, 20:11(Ostatnia zmiana: 2009-07-22, 20:11)
czy olewacie to?

WOW! a jak myślisz?  :)  :P  

musiałem...

orc kilka dni temu mi się objawił i powiedział że nie wejdzie na forum ani gg gdy nie skończy leveldesignu pewnej lokacji. wczoraj z kolei był pijany więc w the modders wszystko jest na dobrej drodze.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
A co z tymi modderami z innych grup?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
od fire and the sword costam jest jakis konserwa i niby ma byc. zwaolem tu kyra bo on to umawia

co do swuadre crusaders co dark zapewnil ze robione som one

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Fajnie, tylko pamiętajcie - do piątkowej nocy. Potem to z bułowym sklejamy.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Ta.

orcwarrior

orcwarrior

The Modders
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • The Modders
Juz wytrzeźwiałem, dzis lub jutro będa gotowe screeny, mam je juz w tajnym dziale, musimy tylko wybrac szczęśliwą 10. :(

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
a jest ich onych 64 i do chujowizny można zaliczyć może pięć, średniawka to 35/40 a z reszty naprawdę trudno wybrać te 10 gdyż to już nie odrzucanie gorszych kompozycji i jakości a świetnych screenów na rzecz innych świetnych screenów. dzień screena ssie :(

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Czy to będzie prezentowane w jakiś atrakcyjny sposób typu jakaś strona z java scriptem aby móc sobie robić slajdy i komfortowo przeglądać bez  odpalania każdego linka z osobna i w przypadku zdjęć przerzucanie kart w przeglądarce?

Jest w ogóle jakaś norma odnośnie wielkości screenów. Nie mówię tu o ich wadze a rozmiarze.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Czy to będzie prezentowane w jakiś atrakcyjny sposób typu jakaś strona z java scriptem aby móc sobie robić slajdy i komfortowo przeglądać bez odpalania każdego linka z osobna i w przypadku zdjęć przerzucanie kart w przeglądarce?
Nie ma planów, ale jeżeli ktoś mógłby to w jeden dzień napisać, to proszę bardzo, bo ja nie mam o tym pojęcia.

Jest w ogóle jakaś norma odnośnie wielkości screenów. Nie mówię tu o ich wadze a rozmiarze.
Nie.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
A kto mówi o pisaniu czegoś od nowa. Tu masz przykładowo całkiem niezły skrypt:
http://www.gcmingati.net/wordpress/wp-cont...ide-plugin.html

Wystarczy stworzyć jedną stronę i umieścić tak kolejno galerie wszystkich grup. Co prawda nie ma slajdów itd. jednak sądzę że dostateczne powinno być zwiększenie rozmiarów tego "przeglądacza" do rozmiaru okna przeglądarki. Roboty nie ma wiele szczególnie, że wszystko to gotowy skrypt.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ale wciąż potrzebuję do tego screenów grup...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
no faktycznie. nastepnym razem trzeba będzie zrobić termin  do oddania i czas na logistyke a reszta wypierdalać. mam przynajmniej nadzieje, że to całe zwlekanie i oddawanie prac na ostatnią chwilę będzie warte tego czekania.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry