Inna twórczość > Oceny
www.iFotos.pl | www.iFotos.org
Zdunek:
Zapewne dużo z Was używa tego hostingu zdjęć.
Właśnie przed krótką chwilą została wrzucona nowa wersja, nie tylko ze strony wizualnej(tu zmiana jest kolosalna) ale także od strony użytkowej, dodane zostały miniaturki oraz przyjazne linki, zmieniony został ogólny sposób wyświetlania, nazwy plików są hashowane i kilka innych rzeczy.
http://ifotos.pl
Retsked:
Kurde. Ostatnio z Królikiem przeglądaliśmy bardzo ciekawe zdjęcia, właśnie zmieniając ID obrazka na wyższe o 1 :P .
Tak wracając do powagi, to nie wiem dlaczego, ale poprzedni layout bardziej mi się podobał. Ten trochę świeci po oczach.
Zdunek:
ten jakoś wygląda :P a co do zmiany id obrazka :P jak chcesz to napisz do mnie na gg i dam Ci algorytm dekodowujący :D
V3Q:
No co do strony wizualnej to też jakoś mi nie leży ;D
Zysk:
--- Cytat: Zdunek w 2009-06-09, 20:00 ---ten jakoś wygląda :P a co do zmiany id obrazka :P jak chcesz to napisz do mnie na gg i dam Ci algorytm dekodowujący :D
--- Koniec cytatu ---
? to po co w ogóle to haszowanie? spodziewałem się, że używacie jakiejś funkcji jednokierunkowej. A w takim razie, to zaraz sam sobie ten algorytm wymyślę. :P
EDIT: Już widzę, że te wasze kodowanie jest strasznie proste, tyle, że potrzebowałbym większej próby, aby dokładnie je określić, czyli musiałbym jakiś skrypt do wielokrotnego uploadowania napisać, a nie wiem, czy mi się chce.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej