Do czego służą Freepointy? 3522 6

O temacie

Autor Sergio

Zaczęty 5.05.2009 roku

Wyświetleń 3522

Odpowiedzi 6

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
Do czego służą Freepointy?

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
To coś jak waypointy, tylko freepointy to poprostu miejsca w których dana osoba czy też zwierze stoi, nie porusza się.

HrK

HrK

Użytkownicy
posty51
  • Użytkownicy

HrK

#2 2009-05-05, 07:43(Ostatnia zmiana: 2009-05-05, 07:43)
freepointy nadają też kierunek możesz zresztą podczaic na mapach a zwierzęta mają freepointy po to by się po nich przemieszczac

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Freepointy są również niezbędne do niektórych rutyn. Np: freepoint o nazwie "FP_CAMPFIRE" umożliwia siedzenie na ziemi (rutyna "TA_SitCampfire").

Pozdrawiam, Dragon

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
Aha, dzięki, powiedzcie jeszcze: Czy łączenie waypointów drogami jest niezbędne by NPC się tam pojawiał?  Oczywiście jeżeli NPC ma robić coś tylko w jednym miejscu

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

#5 2009-05-05, 16:55(Ostatnia zmiana: 2009-05-05, 16:55)
Nie trzeba, ale musi być blisko waypointa wpisanego w rutynę.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
ok, jeszcze raz dzięki za pomoc

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry