Modding Gothica > Samouczki
Komentarze do Tutoriali
Keretsel:
działąją, działają tylko serwer na którym się znajdują jest dupny i gdy jest za dużo osób to wywala jakieś debilstwo xD
Piskor:
--- Cytat: Lesterek link=topic=55.msg9944#msg9944 date=Mar 23 2008, 14:04\' ---działąją, działają tylko serwer na którym się znajdują jest dupny i gdy jest za dużo osób to wywala jakieś debilstwo xD
--- Koniec cytatu ---
O to właśnie mi chodzi :P
Adanos:
Zawsze się zastanawiałem dlaczego nikt nie pisze żadnych komentarzy do tutoriali... Przed chwilą znalazłem odpowiedź... Temat był zamknięty ;p
EDIT Temat moderowany, czyli aby post się pojawił potrzeba potwierdzenia od moderatora.
drewko:
Skąd mogę pobrać plugin do 3ds maxa z tego tutorialu?
Futhark:
A ja mam problem z tym tuturialem:
http://themodders.org/index.php?showtopic=80
A tek właściwie dwa problemy:
1. NIe działa mi to ctrl+G w notatniku. Próbowałem przejść przez "Edycja>Przejdź do...", ale się nie da. Po prostu ta opcja jest zaznaczona na szaro. W pomocy Windowsa nic o tym nie ma. Aaale to i tak nic w porównaniu z drugim problemem...
2. Nie wiem, w którym pliku wystąpił błąd. Patrzyłem do poprzedniej linijki, ale tam jest coś takiego:
Nie edytowałem żadnego gothic.src! Na po prostu dodawałem zbroję w pliku Content>Items>IT_Przerobiony_Armor.d i teksturę w Textures>Compiled>HUM_DMC_V1-C.TEX
W pliku zbroi też sprawdzałem i wszędzie są średniki.
Proszę, pomóżcie!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej