Gramy razem 29441 101

O temacie

Autor

Zaczęty 8.03.2009 roku

Wyświetleń 29441

Odpowiedzi 101

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Retsked

Gramy razem
#40 2009-03-09, 19:56(Ostatnia zmiana: 2009-03-09, 19:57)
Czyli nie trzeba instalować jakichś hacków?

Postawię jutro może serwer i zobaczę, ilu ludzi wytrzyma (mowa o normalnej grze).

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Dobra to tylko powiedzcie mi jaki patch to ja idę jutro do kumpla po moje COD i mogę grać ;)

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Moja cierpliwość jest bliska końca. Zacznij myśleć samodzielnie, czytać uważniej i wyciągać wnioski.

Jakobs

Jakobs

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy

Jakobs

Gramy razem
#43 2009-03-09, 20:53(Ostatnia zmiana: 2009-03-09, 22:21)
Właśnie, do CoDa wymaga orginalnego CD-KEYa, a na lewych serverach (jak są woogle) pełno pewnie cheaterów, szuj i innych buraków.
Darmowy FPS, w którego teraz pogrywam, to COMBAT ARMS, taka strzelanka, wyszła w sumie niedawno (lipiec 2008). Fajnie się w nią gra szczególnie z kolegami przez TeamSpeak' a.
A co do posta Vertexa - RTS'a ja bym sobie mógł pograć aby nie było to taki, w którym nie ma robotów lub okres II wojny światowej. Takie czasy jak w gothicu - troche pózniejsze lub o wiele wcześniejsze - oby nie nie na pisolety i takie tam. Na przykład EE2.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!

Gruppenfuehrer Kereth

Gramy razem
#44 2009-03-09, 20:53(Ostatnia zmiana: 2009-03-09, 20:58)
Ja tam kupie sobie CoD'a - 10 zł to bardzo dobra cena :D

Nowicjusz. Co sugerujesz w sprawie avka Damianxa, może sobie postawić nekrofila a i tak nikogo nie będzie to interesować.

Комиссар RBT

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Jesteś zeofilem czy poprostu lubisz stukać jelenie?
Po prostu żart.

Poza tym było mówione, że gramy na własnym serwerze.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Cytat: ZielonyNowicjusz link=topic=5391.msg46348#msg46348 date=Mar 9 2009, 20:53\'
A co do posta Vertexa - RTS#msgote author=ZielonyNowicjusz link=topic=5391.msg46348#msg46348 date=Mar 9 2009, 20:53\']A co do posta Vertexa - RTSa ja bym sobie mógł pograć aby nie było to taki, w którym nie ma robotów lub okres II wojny światowej. Takie czasy jak w gothicu - troche pózniejsze lub o wiele wcześniejsze - oby nie nie na pisolety i takie tam. Na przykład EE2.
ciekawe kryterium...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Darmowy FPS, w którego teraz pogrywam, to COMBAT ARMS, taka strzelanka, wyszła w sumie niedawno (lipiec 2008).

... robiona przez totalne laictwo.

Gothix

Gothix

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
Ok to tak , dodatek UO sprobuje załatwić do piątku , a co do grania , to najprawdopodobniej w piątek niestety nie mogę , ale już w sobote i niedziele bez żadnego problemu.

Team: Level Desinger

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano

Damianx

Gramy razem
#49 2009-03-09, 22:15(Ostatnia zmiana: 2009-03-10, 14:53)
Pod tymi jeleniami jest podpis " To że jest się pierwszym, to nie znaczy że ma się najlepiej" :D

Btw. Twój nick idealnie odzwierciedla twoją postawę ;]

A w cs nie gracie ? Mamy z kumplami serwa wykupionego, central game max, jak chcecie wo wbijajcie :D  Hasło cgm

Wywaliłem posty co nie miały nic wspólnego z tym tematem. Vq

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Dobra, test wytrzymałości mojego łącza:
87.205.170.37

United Offensive, wersja 1.51.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
padła propozycja gry na taktykę (obrona danego miejsca itp.) Jestem całkowicie za. Można zrobić dwie grupy, Niemcy i Amerykanie. Amerykanie bronią kościoła na Foy, a Niemcy muszą go zdobyć. Można zrobić podział na rangi niczym w normalnej grze (cpt. sgt. lt. pvt.), każda ranga daje pewne uprawnienia, ale trzeba słuchać dowódcy

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Foy jest do dupy, tam jest tylko jedno wejście więc odpada. Trochę poprzeglądałem map i dobre są budynki na mapie z fabryką i dworcem kolejowym, nie pamiętam jak sie nazywa.

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
Obrona i atak - jest taki tryb w tej grze : headquares czy cos takiego, w kazdym razie w skrocie hq.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Niedawno wyszedł Quake III Arena- Live. Pomyślałem ,że jest to niezła okazja by zainteresować się gierką. Wystarczy zarejestrować się na stronce i pobrać specjalny plugin do przeglądarki. Ktoś chętny?

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
Ja bym zostal przy CODUO

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
Ja tam chetnie zagrałbym w CODUO, już wagóle mam ta gierke czekam teraz tylko na datę naszego spotkania w multiplayerze :)
A tak wogóle jeżeli mam pirata to będę mógł z wami grać?

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
skombinuj prawidłowy cd-kay. Najpierw na próbę podłączaj się do jakichś serwerów, jak da radę to z nami też pograsz.

Malyxxl

Malyxxl

Użytkownicy
posty26
Propsy1
  • Użytkownicy
No to kiedy w końcu gramy ?

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
To kiedy w końcu gramy?
Miało niby być w tamtą sobotę

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry