[...]i jeszcze w jakąś gre, gdzie biegło sie pingwinem. Znacie może tytuł?
Nazwy nie pamiętam, ale ile ja na niej nerwów straciłem...
Wstyd sie przyznać, ale nigdy nie udało mi sie Mario przejść
Contra mmm, miodzio ;) Grałem też z kumplami w coś podobnego, zasady te same, ale mozna bylo wybierac spośród 4 bohaterów, każdy z inna bronią. Do tej pory nie moge jej znaleść...
Było też kilka takich które miałem wgrane w pamięć pegazusa, jakieś platformówki, logiczne, ale chyba najfajniejsze były tetris i tanki na 2 osoby.
Panic Restaurant, Chip #msgote author=Tak Fuck link=topic=518.msg2960#msg2960 date=Feb 4 2008, 06:44\'][...]i jeszcze w jakąś gre, gdzie biegło sie pingwinem. Znacie może tytuł?[/quote]
Contra mmm, miodzio ;) Grałem też z kumplami w coś podobnego, zasady te same, ale mozna bylo wybierac spośród 4 bohaterów, każdy z inna bronią. Do tej pory nie moge jej znaleść...
Było też kilka takich które miałem wgrane w pamięć pegazusa, jakieś platformówki, logiczne, ale chyba najfajniejsze były tetris i tanki na 2 osoby.
Panic Restaurant, Chip n Dale Rescue Rangers 1 & 2, Tiny Toon Adventures - bardzo fajne platformówki
Balloon Fight - napieprzaliśmy sie z bratem długie godziny ;]
Duck Hunt - heee heee (zawsze chciałem zastrzelić psa za to, że sie ze mnie śmiał xD ), były jeszcze jakieś inne (dziki zachód np.), ale ta najbardziej zapadła mi w pamieć.
Excitebike - te motorki o których wspominał możliwe, że Kyroman a na pewno: sebinho
Pamięta ktoś jak sie nazywał emulator NES-a z funkcja multiplayer#msgote author=Tak Fuck link=topic=518.msg2960#msg2960 date=Feb 4 2008, 06:44\'][...]i jeszcze w jakąś gre, gdzie biegło sie pingwinem. Znacie może tytuł?[/quote]
Panic Restaurant, Chip a?