Postulaty 1785378 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1785378

Odpowiedzi 5186

Kazzmir
  • Gość
Cytat: Thoro link=topic=47.msg23690#msg23690 date=Jul 19 2008, 20:55\'
dark ma conajmniej 30 multikont z nickami typu: hiter, howard chuj itd.

juz od dawna nie ma

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: shergar link=topic=47.msg23636#msg23636 date=Jul 19 2008, 17:23\'
Od tego są globale i admini
No to mów, myślałem że Ci chodzi o wszystkich :D  Global to też mod :P
Cytat: Buła link=topic=47.msg23645#msg23636 date=Jul 19 2008, 17:58\'
Eee nie no Sher, troche przesada... Żeby chociaż moderatorzy takich działów jak Twórczość modderska, Pomoc przy tworzeniu modów i innych ważniejszych działów mogli dawać... Bo to będzie trochę dziwnie jak będe musiał pisać aż do adminów żeby temu i temu dali warna za spam czy coś tak innego w dziale który moderuje (Pomoc przy tworzeniu modów/Gothic/Skrypty)
O tym mówiłem i o to postulowałem. Ktoś ma moda na jeden dział i może zwarnować/zbanować wszystkich, którzy tylko w tym dziale pisali. Może ukarać za coś do czego nie ma uprawnień, czyli np. dać warna za posta z zupełnie innego działu.
Chociaż z drugiej strony pisanie do globali/adminów o zbanowanie kogoś jest męczące, szczególnie, jak taki Kazz stwierdzi "eee, to jeszcze nic" :D

@Lesterek: popieram. Żadnych przeciwwskazań.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Żadna Głupia Iskra link=topic=47.msg23702#msg23702 date=Jul 19 2008, 21:15\'
czyli np. dać warna za posta z zupełnie innego działu.
Skąd ja to znam xD

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Postuluję o:
1. Utworzenie w jawnym dziale Hot modding team subforum "Desant"
2. Rozpatrzenie mojej kandydatury na moderatora globalnego :D  .
No i żeby nie było za sztywno :D  :
3. Ja już nie chcę tej gumowej klawiatury, ja chcę taką normalną najlepiej czarną :P  xD

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Retsked

Postulaty
#84 2008-07-20, 10:20(Ostatnia zmiana: 2008-07-20, 11:01)
1. Gotowe.
2. Rozpatrzymy na pewno :D .
3. Wpadaj do mnie, zamienimy się, ale będziesz musiał dopłacić :D .

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Lesterek, używaj opcji szukaj  :rofl:  http://www.allegro.pl/item396146372_n_o_w_..._r_t_y_usb.html

żeby nie spamować postuluje o....żeby u góry skina na forum był link do downloadu MT, trailere TM i innych ciekawych osiągnięc TM. Zawsze to jakaś reklama dla forum, i dla projektów :D

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
Proszę o dodanie dostępu do tajnego działu TG Mod Studios userowi Respev i Arthas

Moje portfolio

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
serail - gotowe.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Postuluję o rozdzielenie działów 2D i 3D. Za dużo tam ścisku.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Których działów 2D i 3D?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Grafika 2D z poddziałami Prace 2D, Bitwy, Pomoc, Tutoriale.
Grafika 3D z poddziałami Prace 2D, Bitwy, Pomoc, Tutoriale.

Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Postulaty
#91 2008-07-21, 08:38(Ostatnia zmiana: 2008-07-21, 11:02)
Proszę o zrobienie w jawnym Jogobelli subforum "Prince Polo" oraz o danie mi tam uprawnień moderatora.

Edit by Kereth: Zrobione

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: Żadna Głupia Iskra link=topic=47.msg23812#msg23812 date=Jul 20 2008, 19:01\'
Grafika 2D z poddziałami Prace 2D, Bitwy, Pomoc, Tutoriale.
Grafika 3D z poddziałami Prace 2D, Bitwy, Pomoc, Tutoriale.

podbijam

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Proszę o nadanie userowi SerindrackWielki grup Hot modding team i tajny dział

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Lesterek - gotowe.

Co do tych działów, to na początku byłem przeciwny, lecz zmieniłem zdanie. Pogadam o tym z resztą.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Dobra, z działami wykonałem.... proszę bardzo

Комиссар RBT

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Do góry!
A tego całego programowania gier można się pozbyć, tutoriale gdzieś przenieść, aktywne tematy przenieść, a resztę wywalić. I tak od miesiąca tam nikt nie pisze.

Mark Twain

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: MiltenX link=topic=47.msg24027#msg24027 date=Jul 22 2008, 12:08\'
Pozdrawiam Xardas52(SZEF)[Na forum jestem miltenX ponieważ xardas był zajęty] :P
Mówiłem coś na ten temat. Jak ktoś nie umie wymyślić własnego, porządnego nicku to będzie gówno a nie modder. Albo inaczej - gówno a nie użytkownik, bo samym moddingiem się mało interesuję.
Walnijcie coś w tym tekście przy rejestracji i w regulaminie, jeszcze pogrubioną czcionką, że zabronione jest używanie nicków z gry, a admin może usunąć takie konto zamiast je zatwierdzać, bo to już przestaje mieć jakikolwiek sens. :P

Mark Twain

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Cytat: Żadna Głupia Iskra link=topic=47.msg24097#msg24097 date=Jul 22 2008, 19:51\'
Jak ktoś nie umie wymyślić własnego, porządnego nicku to będzie gówno a nie modder. Albo inaczej - gówno a nie użytkownik, bo samym moddingiem się mało interesuję.
mógłbyś jakoś uszczegółowić to rozumowanie, bo jak dla mnie to jest narazie totalna bzdura. Z tego, że ktoś nie wymyśla dziwnych słów typu Kyroman nijak nie wynika, że nic nie będzie umiał, ani że się moddingiem nie interesuje.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może coś zrobi w skryptach czy w Spacerze, ale jak nie umiał nicku wymyślić, to i dobrej fabuły do swojego moda nie wymyśli. Zależy jeszcze co uznać w tym przypadku za dobrą fabułę.

Kazz sam pisał, że jak widzi takich ludzi przy zatwierdzaniu to często usuwa. A chyba zamiast leczenia lepszym rozwiązaniem byłaby profilaktyka.

Mark Twain

0 użytkowników
Do góry