Tekstury z Gothic I do Gothic II 4592 12

O temacie

Autor BlackDragon

Zaczęty 6.12.2008 roku

Wyświetleń 4592

Odpowiedzi 12

BlackDragon

BlackDragon

Użytkownicy
posty63
  • Użytkownicy
Chcę wpakować tekstury z G1 do G2 ale nie za bardzo się  znam na VDFS  więc proszę o pomoc  :lol2:

SnapperHunter
  • Gość

SnapperHunter
Gość

Tekstury z Gothic I do Gothic II
#1 2008-12-06, 20:40(Ostatnia zmiana: 2008-12-06, 20:40)
Nie ma takiej potrzeby, ponieważ w G2 masz już tekstury G1 :lol2:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Tekstury z Gothic I do Gothic II
#2 2008-12-06, 20:49(Ostatnia zmiana: 2008-12-06, 20:49)
To niesamowite, zawsze mi się wydawało, że trawa wygląda inaczej w G1 niż w G2. Poza tym, w G2 nie dostrzegłem ani zbroi z rudy, ani URIZIEL'a.

BlackDragon, chcesz textures.vdf, czy masz i nie potrafisz otworzyć?

BlackDragon

BlackDragon

Użytkownicy
posty63
  • Użytkownicy
Żeby nie zakładać nowych tematów napiszę tutaj  Textury zbroi już działają a co do następnego pytania w jaki sposób mogę przenieść zaklęcia z g1 do g2 ?

FireBoll
  • Gość
JA bym to zrobił tak przeniósł efekty zaklęć , a potem napisał skrypt tych zaklęć z odpowiednimi efektami powino zadziałać  :lol2:

BlackDragon

BlackDragon

Użytkownicy
posty63
  • Użytkownicy
Ok a jak mam to niby zrobić ?

FireBoll
  • Gość
Hmmm wiesz G1 to ja nie znam aż tak :pale na pewno gdzieś muszą być jakieś  animacje tych zaklęć poszukaj :lol2:  W każdym razie jak znajdziesz to  już z górki bo pisanie skryptu tylko xDDD

BlackDragon

BlackDragon

Użytkownicy
posty63
  • Użytkownicy
A więc wszedłem w Gothic _Work  data  Scripts  content  MAGIC  i z tymi skryptami dało by się coś zrobić ?

Xardas17

Xardas17

Użytkownicy
-
posty87
Propsy5
  • Użytkownicy
  • -
Cytat: SnapperHunter link=topic=4556.msg39333#msg39333 date=Dec 6 2008, 21:40\'
Nie ma takiej potrzeby, ponieważ w G2 masz już tekstury G1 :lol2:

poraz pierwszy mogeci przyznac racje choć nie w 100%

model urizjela Meat jest w g2 lecz nie uzyty textura też brakuje wiekszosci zbroji i textur tych zbroji w g2

g2 wykorzystuje inne ( nowe bardziej realne textury ale stare textury też są!!)

i w tym wypadku jesli nie wierzysz to sprwadź :D

BlackDragon

BlackDragon

Użytkownicy
posty63
  • Użytkownicy
Tekstury już sprawdziłem są  ale teraz mam problem z runami z G1 chodzi mi o grom,kontrolę,telekinezę, i pirokinezę chcę je dodać do G II ale nie wiem które skrypty przenieść :lol2:

Xardas17

Xardas17

Użytkownicy
-
posty87
Propsy5
  • Użytkownicy
  • -
Cytat: BlackDragon link=topic=4556.msg39429#msg39429 date=Dec 7 2008, 19:58\'
Tekstury już sprawdziłem są  ale teraz mam problem z runami z G1 chodzi mi o grom,kontrolę,telekinezę, i pirokinezę chcę je dodać do G II ale nie wiem które skrypty przenieść :lol2:

Grom jest bardo nieudanym czarem w g1 działa jak pinpong i wraca i rani postac odpuśc sobie go

telekineza jest w g2

co do kontroli i pirokinezy  zagladnoł bym do tutka o robieniu pfx z g2 do g1 i robił odwrotnie

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
Cytat: Xardas17 link=topic=4556.msg39441#msg39441 date=Dec 7 2008, 21:05\'
Grom jest bardo nieudanym czarem w g1 działa jak pinpong i wraca i rani postac odpuśc sobie go

telekineza jest w g2

co do kontroli i pirokinezy  zagladnoł bym do tutka o robieniu pfx z g2 do g1 i robił odwrotnie

telekineza  w G2??? pierwsze słysze.sam na kodach potrafie wezwać na chwile  jakis efekt z czarów zG1 bo to pozostało,ale czaru nie...

BlackDragon

BlackDragon

Użytkownicy
posty63
  • Użytkownicy
Sprzydała by się jeszcze fala śmierci uriziela wiem po co mi jak jest śmiertelna fala ale ja chce takiego moda stworzyć jeszcze uderzenie burzy  ;)  :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry