Błędy i pomoc w radzeniu sobie z nimi 274790 439

O temacie

Autor serek

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 274790

Odpowiedzi 439

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wczytaj sejwa przed pobiciem przemytników...

Elo

Acnefan

Acnefan

Użytkownicy
posty69
Propsy7
  • Użytkownicy
Hmm nie ma rady musisz sobie poradzic bez nich;) po prostu wpisz kod na na ten kamien ogniskujacy jak pozniej bedziesz robil misje,jezeli nie masz zapisu to nie ma rady ;//

Klisu

Klisu

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy
I znowu ja. Mam następujący problem. Otóż miałem 45% walki bronią jednoręczną po czym naszła mnie ochota, żeby podbić to do 60%. Nauczyłem się u Scattyego do 50%, patrzę w statystyki, a tam co? stopień brak, 50%. O co chodzi? Czy zrobiłem coś źle?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Tak, zrobiles cos zle. Zagrales w tego zabugowanego moda.

Z tego co pamietam to chyba te nazwy "brak" "wojownik" "mistrz" nie maja odniesienia do umiejetnosci, wiec jesli masz 60% trzymasz bron juz w jednej rece i tak dalej.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam problem z wejściem do wolnej kopalni. gdy chce wejsć to mnie wywala i pisze "program gothic przstał działac"
save mam skopiowany bo musiałem odinstaloać grę i zainstalowac na nowo.
PS. Jaka jest najmowasza wersja MT 2.02 czy 2.0?

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders

radex115544
The Modders

Błędy i pomoc w radzeniu sobie z nimi
#305 2013-04-01, 17:34(Ostatnia zmiana: 2013-04-01, 17:35)
najnowsza wersja to 2.02 : )
A nie masz może jakiegoś wcześniejszego save ? bo jak nie masz to z plikami z zapisu byś musiał pokombinować

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
najnowsza wersja to 2.02 : )
A nie masz może jakiegoś wcześniejszego save ? bo jak nie masz to z plikami z zapisu byś musiał pokombinować

No wlasniem mam tylko ten save. To jest wcześniejszy save. Jak wcześniej wspomniałem to jest save z gry którą odinstalowałem i zainstalowałem na nowo. A do nowo zainstalowanej gry skopiowałem ten save.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
okej to zrób tak daj nowa gra zapisz na jakimś wolnym slocie tamten twój zapis skopiuj żebyś miał kopię i próbuj podmienić któryś plik z tej nowej gry do twojego zapisu niestety nie pamiętam który to był plik ... więc musisz to testować metodą prób i błędów

Hoshpack

Hoshpack

Użytkownicy
posty58
Propsy2
  • Użytkownicy
A może daj sejwa na forum i spróbowałbym u mnie czy działa, jeśli tak to zapiszę w wolnej kopalni

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A może daj sejwa na forum i spróbowałbym u mnie czy działa, jeśli tak to zapiszę w wolnej kopalni

Nie mam już tego zapisu bo poradziłem sie kodami ale mam taki sam problem w świątyni śniącego.

Acnefan

Acnefan

Użytkownicy
posty69
Propsy7
  • Użytkownicy
Witam.
Mam problem z Angharem,mam 70 stali a gdy podchodze do niego nie mam żadnych opcji dialogowych ;/
Mam mt 2.02

Acnefan

Acnefan

Użytkownicy
posty69
Propsy7
  • Użytkownicy

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam!

W wolnej kopalni od pewnego momentu podczas zapisu gry wywala mnie do puplitu. Próbowałem przejść ten poziom bez zapisywania ale podczas wychodzenia ze świata też się wyłącza wie ktoś co zrobić?

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Pewnie bug podczas zapisywania. Czasem tak się zdarza, ale rzadko. Coś mi się zdaje, że będziesz musiał grać od nowa, chyba że jakoś uda ci się to jakoś ogarnąć.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mogę ogarnąć to jedynie kodami: na początku kopalni kiedy mnie nie wywala muszę przyzwać lek i tarroka a pozniej składniki ulu mulu ale boje się ze kodami gra mi się wysypie :(

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wczytaj save przed wejściem do Wolnej Kopalni i spróbuj jeszcze raz różne opcje - z zapisywaniem i bez. Któreś rozwiązanie powinno zadziałać...

Elo

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki sprobóje.Jeszcze jedno pytanie. Byłem w opuszczonej kopalni i znalazłem ten pierścień co dostajemy od Cronosa za przesyłkę rudy czy to bug?
A i koło jakiejś katany i bimbru w jaskini pajęczaków znalazłem pierścień niewidzialnosci a z tego co słyszałem w wersji 2.02 miał być usunięty.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Udało się przejść wolną kopalnie bez buga fuck yeah:)

Menthor

Menthor

Użytkownicy
posty21
Propsy46
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem ze Skrzypkiem, sędzią z Areny Wiecznego Ognia. Otóż wszystkie rozmowy i komentarze z nim są ok, poza jednym. Kiedy zadaje on pytania a propo naszych decyzji itp., to nieważne co mu odpowiem on na koniec twierdzi, że jesteśmy gościem wybranym przez Innosa i dzieje się tak nawet jeśli gadało się, zę będziemy po stronie Beliara, czy ktoś jak zaradzić temu bugowi?

EdwardCrab61

EdwardCrab61

Użytkownicy
posty77
Propsy8
  • Użytkownicy
Nawet nie wiem czy to bug czy niedopatrzenie autorów. A jeśli bug to wiele nie zdziałasz. Słyszałem, że są kody na bugi stworzone że przez autorów ale może źle słyszalem.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry