Wyciek Dziejów Khorinis 13587 23

O temacie

Autor Cragann

Zaczęty 13.05.2023 roku

Wyświetleń 13587

Odpowiedzi 23

Anonimus14

Anonimus14

Użytkownicy
posty91
Propsy82
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie zwróćcie uwagę że oficjalna strona dziejów została wyłączona. Pytanie co ma się tam pojawić, albo czy to nie koniec projektu :P

Najpierw usunięto linki do patronite, teraz stronę...
Czyli to koniec, trochę szkoda bo główna fabuła wydawała się bardziej interesująca niż w KM i jednak liczyłem że może kiedyś ten mod się pojawi.
Powinniśmy się tylko cieszyć, że twórcy Kronik w porę się wycofali i dostarczyli nam mistrzowską produkcję której naprawdę ciężko będzie dorównać.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie dziwi mnie że w tym kraju rządzi PiS albo PO, skoro naszych rodaków tak łatwo oszukać. Szkoda projektu, bo level design bije na głowę inne mody. Mam nadzieję że modyfikacja zostanie dokończona przez nowy team.

Yetem12

Yetem12

Użytkownicy
posty212
Propsy48
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może strona wróci, bo póki co to twórcy poszli na wojnę z youtuberami którzy zaczęli wrzucać filmy z builda który wyciekł i zaczęli im zdejmować filmy. Już kilka spadło z rowerka, nie wykluczone że pozwy też pójdą w ruch.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty272
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Może strona wróci, bo póki co to twórcy poszli na wojnę z youtuberami którzy zaczęli wrzucać filmy z builda który wyciekł i zaczęli im zdejmować filmy. Już kilka spadło z rowerka, nie wykluczone że pozwy też pójdą w ruch.
Jak Dark zacznie napierdalać pozwami to jeszcze gorzej sobie zniszczy wizerunek i Dziejom przy okazji
Póki nie będzie konkretnego wyjaśnienia i nagrania że mod w rzeczywistości wygląda inaczej to fama będzie się niosła a mod będzie z dnia na dzień coraz bardziej tracić oczekujących

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry