Osobiste pytanie do modderów Gothica 46175 126

O temacie

Autor

Zaczęty 14.09.2008 roku

Wyświetleń 46175

Odpowiedzi 126

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Tacy jak efibar, mimo wielu tłumaczeń rozkładają mnie na łopatki. Na prawdę nie chcę tego mówić ale niektórzy najwyraźniej nie potrafią myśleć, nie mówiąc o czytaniu ze zrozumieniem, wyciąganiu wniosków czy wyczuwaniu sarkazmu  :roll: .

Ps: Wpierdalanie się na samo zakończenie tematu z tezami które były omawiane na początku to też niezła głupota a przede wszystkim oznaka braku grzeczności i szacunku do dyskutantów. Powoduje jedynie frustrację i tworzy błędne koło bo jakiemuś "bystrzakowi" nie chciało się czytać tematu a poczuł parcie na wylewanie swoich "mądrości".

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Dlatego tak oto moja dalsza, radosna twórczość na tym forum stoi pod znakiem zapytania. Zastanawiam się czy jest sens w ogóle poruszać jakieś tematy skoro jak się okazuje większość nie tyle co ma problemy z czytaniem a nie potrafi myśleć! Albo wpada jakiś inteligent typu erfibar i robi... sami widzimy co.

Dziękuje.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Ale chyba forum nie jest po to aby tworzyć jakieś podziały? Nie cierpię dzielić ludzi na lepszych i gorszych mimo osobistych uczuć czy choćby jakichś różnic. Jedynie ubolewam nad faktem że coraz więcej tu idiotów - no przepraszam ale inaczej tego określić nie można. W każdym razie ja nie zamierzam się od niczego odcinać ani tworzyć jakichś tajemnych społeczności  :P .

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Ale chyba forum nie jest po to aby tworzyć jakieś podziały? Nie cierpię dzielić ludzi na lepszych i gorszych mimo osobistych uczuć czy choćby jakichś różnic. Jedynie ubolewam nad faktem że coraz więcej tu idiotów - no przepraszam ale inaczej tego określić nie można. W każdym razie ja nie zamierzam się od niczego odcinać ani tworzyć jakichś tajemnych społeczności old_lol.gif.

Aha. No i co w związku z tym? Przeżywasz to bardziej niż stan wojenny za czasów PRLu.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Osobiste pytanie do modderów Gothica
#124 2008-10-03, 18:47(Ostatnia zmiana: 2008-10-03, 18:48)
To że propozycja Traffixa wydaje mi się niestosowna.

Przeżywasz to bardziej niż stan wojenny za czasów PRLu.

Sądzę że Ty na ten temat możesz powiedzieć najwięcej w odniesieniu do mojej osoby. To była mało stosowna uwaga...

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Thoro chyba nie żył jeszcze podczas stanu wojennego, Ty też, Dziki. Powiedziałbym bardziej (i to będzie sporo lepsze porównanie), że Thoro przeżywa to jak śmierć papieża. :P

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
że Thoro przeżywa to jak śmierć papieża.

Biorąc pod uwagę to że jestem agnostykiem jest to wręcz idealne porównanie  :P .

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry